• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASIPHONE - GAMEZZ - + diskuze pro začátečníky , lama dotazy a neustále omílané témata
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    Ja bych ocenil predelavku z Amigy - Alien Breed :)
    FAILUR3
    FAILUR3 --- ---
    VISOPIMUS: mno Archibald mi zase pripomel System Shock s tema terminalama na vzkriseni :]

dalsi libovka je heavy mach arkada s bojovym mechem levlovani a cca 30 misi ruzne zbrane ..

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SP1T: aha nahod odkaz odkud stashnout appolo nejak nefunguje nebo co
    SP1T
    SP1T --- ---
    jinak prefuruju hry od gameloftu. hero of sparta me uchvatil, pak do domakli pres assassina a ted hraju avatara, ale to je trochu nuda...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SP1T: me se neseka ::)
    SP1T
    SP1T --- ---
    nfs bezkoruncne nejlepsi auta podle me. asphalt taky ujde, ale na 3g se skeka, to by chtelo 3gs
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    GTA, Need for speed, asphalt, red alert, hawx sims 3, the settlers,
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    FAILUR3: jj, ten je gut, obcas me sere tim, jak porad chcipam, ale to k takovy ty klasicky cesky logicky gamese patri :D

Ted mi to pripomnelo: Boovieho bych si zahral na iphonu... to byla gameska :D
    FAILUR3
    FAILUR3 --- ---
    doporucuju Archibalda , dobry ovladani, dej, logika ...

FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    SP1T: viz FMATEJU :-)
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    Demolition Master ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    napište please zajímavý hry jco ste hráli :)
    zrovna sem dohrál Assassin Creed a Heroe Of Sparta a obojí mě bavilo
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    Mozna podle toho, ze nema GPS signal usoudi, ze je doma a koukne ;)))
    SP1T
    SP1T --- ---
    FMATEJU: tak ve chvili, kdy telefon poizivas, tak i s tim tvojim nastavenim tam je interval, kdyz se "koukne" kolem sebe, jestli tam ta znama wifi neni. nebo tvuj telefon pozna, ze si zrovna v terenu?
    SHARK
    SHARK --- ---
    FMATEJU: no a jak venku pozna ze nejsi na siti ci ajk pozna ze jsi prisel k siti, jedine musi vyhledavat a to vyhledavani zere baterku,

ale jinak o SB jsem ted nekde cetl a prave delam JB
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    ale asi mate pravdu, jak by to naslo znamou sit, kdyz by to nehledalo. uz mlcim :-)
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    SHARK: znama sit je pro nej ta kde uz byl nekdy nalogovanej. (treba doma, v praci) a kdyz mam vypnuty to hledani - ask to join networks OFF - tak se to pripoji jen k nim, kdyz odejdu ven, tak me to vubec nic nehleda.

ale jinak takovy vypinani co chces je v sb setings.
    SHARK
    SHARK --- ---
    FMATEJU: a jak pozna ze je ve zname siti ?? nerikej mi ze podel polohy GPS, jestli ano tak se teda klanim tvurcum Apple. Ale spis si myslim ze to treba kazdou 5 tou minutu ocicha site a pokud ji neuciti, tak se nepripoji. Ja bych zkratka potreboval jen hloupu jednu ikonu na plochu ktera bude mit stejnou funkci jako to soupe v setings. Neznate nejakeho tvurce aplikaci kterej by to udela, vzdyt to moc prace bejt nemuze.blba ikona s logem ktera po stisku prikresl do levehe horniho rohu male zelene plus jako zapnuto a pri vypnuto cervene minus, a pak jen ji ukazat cestu kde to v tom setings je
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    SHARK: prave diky tomu prepinaci to nic neocichava.

nebo sem celou dobu fakt zil v omylu? :-)
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    SP1T: preci kdyz su v terenu a nejsu pripojenej k zadne zname wifi tak to nic nehleda, takze to nic nezere. diky tomu je tam ten prepinac co sem mu radil. nebo je to jinak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam