• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASIPHONE - GAMEZZ - + diskuze pro začátečníky , lama dotazy a neustále omílané témata
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    Asi se to tu u probíralo, ale jak to vidíte s iTunes v česku? budou někdy? (odrazuje mě zatím dělat si účet v USA, ale evidentně to budu muset udělat...)
    SHARK
    SHARK --- ---
    nekdo chodi sem a tam a nekdo tam a sem a tak to dam vsude, treba se to nekomu bude hodit

    cestina do poslednich Itunes

     "iTunes_CZ_10.0.1.22.exe" (465.59 KB) - stáhnout soubor 
    http://www.edisk.cz/stahni/33992/iTunes_CZ_10.0.1.22.exe_465.59KB.html
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: vyřešeno, díky za všechny rady
    VACA
    VACA --- ---
    ahoj, mel bych taky jeden lame dotaz....
    Po delsi dobe sem otevrel apple store v iphonu a jal se stahovat nejake aplikace, nekere se stahly ale u jinych mi porad sviti "waiting" a nic se nedeje, ani se nahore netoci kolecko... No proste zadna znamka aktivity, uz je to tak nekolik hodin, dokazali by jste mi poradit co s tim a jestli mam sanci to nejak ozivit? dekuji
    FUMO
    FUMO --- ---


    původně jsme to šel dát do audítka o Androidu, ale tam už to někdo hodil... takže sem, no :-D
    WENIA
    WENIA --- ---
    HAUSNUMERO: CROAN: kuci tak podle vseho mate zablokovany iphone od operatora - nekdo vam udelal unlock neoficialni!, ale updatem na 4.1 jste si i updatovali baseband a tim i zase zablokovali jine site..doporuciji sledovat forum iphone.cz...takze tedka mate doma funkcni cihlu z ktere si nezavolate (a dlouho nebudete dokud nekdo toto neodstrani - pocitam ze s updatem na 4.2 se toto vyresi) :// Ja proto i nekupoval odblokovany iphone v NL a koupil jej u nas o neco draz (ku+vy z Vodafonu jej stahli z prodeje bez kontraktu ://)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    mel by nekdo zajem o nefunkcni iphone 3G 16gb za nakej ten drobak?
    zmoknul pred rokem a furt nefunguje.Ja uz mam davno novej a tenhle mi lezi doma.
    SP1T
    SP1T --- ---
    CROAN: cim to teda bylo? at jsme moudrejsi...
    CROAN
    CROAN --- ---
    SP1T: dik uz je to snad vyreseny...:)
    SP1T
    SP1T --- ---
    CROAN: tak to nejspis nedal telefon aktivovat (takaze znovu a lepe). kdybys ho mel oficialne od operatora, tak aktivujes sam pres itunes.
    CROAN
    CROAN --- ---
    nováček: kámoš mi udělal restore a když dam do phonu simku, hlasi to no signal. Je někde v nastavení hledat manuálně, nebo- neví někdo co s tim? thx. Mam 3G JB.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    podle seriovyho cisla prodanej v US, takze neni odbloklej na vsechny site a sim, narozdil od tech koupenejch u nas.
    no a jeste ke vsemu se mi podaril up baseband na 5.14.02 . takze zahada odhalena posledni ultrasn0w ho jednoduse neumi :(

    XLEEF
    XLEEF --- ---
    HAUSNUMERO: no, podle toho koho si rikal ze byl... tak teoreticky nebyl koupenej tady... takze budes este budes muset u toho JB zasktnou activated nebo neco ...ja si to nepamatuju
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    HAUSNUMERO: ahoj, moc netuším, bylo tam asi akorát jestli to chceš hackaktivatnout.. a jen pro jistotu je tohle JB jen pro 3G
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    CHIBITCH: nakonec sem si teda pockal a dneska nahral 4,1 a JBknul podle odkazu jak si posilal do sprizneny diskuze. vsechno problehlo ok iphon slape ale nechce najit operatora. Nakej dobrej tip kde delam chybu neco v nastaveni nebo podobne?
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    VASUCEK: tethering funguje i bez JB, je k dispozici od iOS 3, ale u O2 musis mit nejake specialni datove prenosy
    kdyz jsem chtel vyzkouset jestli mi doma pojede 3G tak jsem si koupil normalne jejich predplacenku, aktivoval na ni nejakou sluzbu internet v mobilu nebo tak nejak (netusim, neznam presne jejich portfolio sluze) a sice jsem mel 3G v telefonu, mohl jsem ho vyuzivat z nej pro maily, safari atd., ale z menu zmizela volba tethering - pak jsem nekde zpetne zjistil, ze musis mit aktivni jinou sluzbu (a samozrejme vyrazne drazsi), cimz mas (predpokladam - jak jinak by to slo udelat?) jiny APN a pak telefon dovoli pripojeni pocitace
    nebo existovala moznost (vim ze na to byla aplikace kterou pak stahli, ale myslim ze jsem nekde porad videl navod jak to rozchodit) s telefonu udelat wifi AP - z notebooku ses pak pripojil pres wifi na tohle AP a telefon pak smeroval komunikaci dal pres GSM/3G
    SHARK
    SHARK --- ---
    VASUCEK: z cydie si nainstalujes app install0us, ktera nasledne stahuje cracknute aplikace ktere jsou normalne placene v aapsatoru, dokonce i install0us sleduje vydavane aktualizace stazenych app ve tvem founu.
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Jelikož je přímo v názvu "pro lama dotazy", tak nebudu otálet a zeptám se rovnou. I přesto, že jsem googlil tak mi pár věcí není jasných. Nikdy jsem jabko neměl, doteď jedu na rootnutém androidu a zajímalo by mě tak pár věcí.

    1, vím, že v AppStore existuje spoustu placených her a aplikací (navigace atd.), tak nějak jsem taky pochopil, že po JB budu mít v telefonu Cydii (něco jako appstore), přes kterou budu moci instalovat aplikace třetích stran, ale jelikož jsem to neměl nikdy v ruce tak se ptám > jsou v Cydii zdarma i aplikace, které jsou v appstoru placené? Pokud ano, tak jak funguje update? U offiko apilací to samo nabízí aktualizaci atd. jestli se nepletu. Možná je má představa úplně zcestná, opravdu nevím, ale z Androidu jsem na free aplikace zvyklý a nerad bych za navigaci a další apps dával ještě několik tisíc.

    2, jak se taky píše na iphoneforu, tak "smyslem jb není umožnit instalaci kradených aplikací, ale umožnit přístup do adresářové struktury operačního systému iPhonu". Pochopil jsem tedy smysl jb špatně? Otevřeně přiznávám, že mi jde právě o free instalaci placených apps. Nepotřebuju sbsettings ani neschávelé aplikace třetích stran.

    3, dále bych rád využíval u o2 tethering a nikde jsem se nedopátral, zda-li je k tomu u ios 4.0.1. jb nutný?

    Možná mě časem ještě něco napadne. Zatím předem moc díky za případné zodpovězení/vysvětlení lama dotazů.
    RYTIRBRTNIK
    RYTIRBRTNIK --- ---
    Chapu to spravne, ze na iPhone 4 zatim zadny JB neni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam