• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASIPHONE - GAMEZZ - + diskuze pro začátečníky , lama dotazy a neustále omílané témata
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    MATHEZZZ: iFile
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dalsi lami dotaz prosim pekne ;)

    Mam iphona 4ku. Chtel bych z nej smazat vsechny fotky. Chtel bych to udelat hromadne, idealne na par kliku. Kdyz ho pripojim, vlezu tam pres spravce normalne, zobrazi se mi vsechny galerie ve slozkach. Kdyz chci jednu galerii smazat, napise mi to ze tak nelze ucinit. Cilize pres spravce to pro mne nejde.

    Tedy poptavam jinou cestu, ja khromadne smazat fotky a videa z telefonu. Da se to nejak udelat napriklad pres iTunes? Nebo jen ejaka nahradni cesta?
    Predem diky
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---
    Jde nejakym zpusobem se hrabat ve slozkach v iphone? Potreboval bych neco promazat, zkopirovat a tak?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Modern Conflict 2 for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (2nd generation), iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
    http://itunes.apple.com/us/app/modern-conflict-2/id475526910?mt=8
    super realtime strategie i online
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SHARK: phonecopy na kontakty poslouzil dobre (jsem paranoidni, mam i screenshot - photoshop se postaral o jpg, kdyby bylo nehur...). Kalendar mi netreba ukladat, ale sms by se hodily a ty poznamky. Kdybych chtela jo pyskovat, tak v optimalne to cely vystvat do samostatneho dokumentu office (format libovolny) - ale to bych asi chtela moc, co?
    (nikdy jsem neztratila data, fakt disciplinovane zalohuju a ty fotky me dopalily - nez jsem to stihla nekde ulozit, drahy se postaral. Inu, alespon konecne rozumim tem, co za mnou lezli s tim, ze disk nefunguje a oni tam maji fotky za 5 let a....a....a!)
    SHARK
    SHARK --- ---
    COWBOY: BERUSKA_CA: na kontakty a kalendare je dobrej gmail, a sync prez exchange.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    COWBOY: taky myslim, ze tam musi byt GSM. Ve Phonecopy prave hledam, jak to z telefonu pretahnu :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BERUSKA_CA: Na kontakty je super Phonecopy.
    Takže tam, kde jsi je to na 99.9% GSM.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    COWBOY: v anglosaskych zemich (bydlela jsem v jedne a pak v druhe - jako pres kopirak) je naprosto normalni, ze prodejce prodava (a moc nevi co), operator na telefonu = hodinova diskuse se zaznamnikem, operator v obchode ti rekne cokoliv jen at ti neco nanuti... podle toho to vypada. Prijit k informacim se prilis neda, protoze cilem je ti neco (cokoliv) prodat (lide jsou na to dobre cviceni), ne ti vysvetlit jak to funguje abys nahodou nevyhodnotil, co je pro tebe nejlepsi.
    Pred par dny mi drahy chtel telefon "spravit" (mela jsem puvodni system + JB, cilem bylo nacpat 5.1.1) a nejak mi to poj...., zaloha nefunguje jak ma, takze jsem za pul dne musela donutit PC aspon neco vratit (z 950 fotek jsem zachranila 772) a ted se snazim najit system jak to cele funguje, jak to zazalohovat mimo dosah jablek (sms a kontakty v excelu, poznamky to je jedno kde,...atd) abych mohla delat pokusy, co mi system dovoli a nemusela se strachovat, ze mi iTunes nebo jiny iDisaster zlikviduje data.
    Priznavam, ze uz od VS mam k jablkam takovy odtazity vztah.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BERUSKA_CA: Ve které zemi jsi, případně co máš za operátora, že neví jakou síť provozuje?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    COWBOY: ano je. Dospela jsem k zaveru, ze to musi byt GSM, operator (helpdesk) se mi ozve, az to zjisti, coz v prekladu znamena, ze nevi a jestli mu dam sanci se na plneni ukolu vykaslat, bude mi neskonale vdecny.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BERUSKA_CA: v pohodě. Je to tvůj první telefon tam v té cizí krajině? Co vím, tak CDMA provozují především v severní americe a někde v asii.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    COWBOY: dohrabala jsem se k jedne z variant, diky. Kdyz to nebude fungovat, aspon tusim proc :)
    COWBOY: ja netusim, jak to tam mate, nejsem tam dlouho, uvedla jsem to pro uplnost.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BERUSKA_CA: Zjisti si, jestli tvůj operátor využívá síť GSM nebo CDMA.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BERUSKA_CA: To jde tady taky. Já mám iphone GSM a do něj strkám simku. A pak mám modem na internet na CDMA a ten žádnou simku nemá. A máme tu i barevnou televizi na dálkové ovládání, heč. :-)))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    COWBOY: neziju v CR, to jsem zapomnela uvest. Tady si jednou opatris cislo a kdyz menis operatora, tak si muzes cislo prevest (oni pyskujou, snazi se te presvedcit ze s nimi mas zustat, ale nakonec povolit musi), takze tve telefonni cislo jedna sit odhlasi ze systemu a druha jej prihlasi.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BERUSKA_CA: Jestli se nepletu, tak CDMA funguje na síti NMT - původní eurotel, čísla 601 a snad Ufon.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    jeste jedna vec: ja vim, ze je to hloupe, ale netusim, jestli mam 4 GSM nebo CDMA. Vim, ze se lisi baseband chipem, ale porad jsem nikde nenasla, jak se o svem telefonu dozvim, co je zac. Potrebuju to ke stazeni noveho SW a vubec, clovek ma vedet. Telefon jsem dostala v kvetnu 2010, nevazany na sit, se sw 4.1 cosi.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SHARK: to bych mela zvladnout, diky. Ale jak to, ze jednomu cloveku fotky iTunes zalohuje a na druheho kasle? SW na pc jsem nam nainstalovala stejny...v cem to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam