• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAITAGANSeriály Josse Whedona - Buffy, Angel, Firefly, Dr. Horrible, Dollhouse, SHIELD (???)
    NYX
    NYX --- ---
    POTAS: afaik dollhouse prijde za holkama, ne holky za dollhousem :) bylo to imho jasne z toho animal rights dilu :)
    POTAS
    POTAS --- ---
    Mě třeba zajímá, jak třeba Echo nebo jiná loutka přijde, že chce vymazat mozek a dělat pro ně pět let a třeba Ballard neví kde se dům loutek nachází ...tak odkud to zjistí ty loutky?? v seznamce asi ne, uniklo mi něco?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Posledni Dollhouse super a imho jasne ukazal ze soustredeni pozornosti na Elisku (resp. asi na jakoukoliv Doll) je chyba. Dokazou napsat skvely zapletky, skvely postavy, ale kdyz stavi serial na nekom kdo ma osobnost kedlubny, nefunguje to. Kdyby byl dollhouse misto o Echu o Ballardovi, deWittove, Topherovi, handlerovi nebo Dominicovi, bylo by to super.

    A btw, zajimala by me jedna vec: lide v dollhousu se zjevne povazuji za "hodne" a i se podle toho chovaji, treba tim ze rekrutuji pouze dobrovolniky, byt v situaci kdy nemaji moc na vyber. Jak s tim jde dohromady "poslani na pudu"? Vedi budouci panenky ze je realne riziko, ze misto aby po peti letech sluzby dostali svoji osobnost zpatky spolecne s nakladakem penez, tak skonci kompletne vygumovany v nejakym mrazaku nebo kde?
    NYX
    NYX --- ---
    a jinak v te #13 bude hrat Felicia Day...tak doufam, ze se nekde objevi ke stazeni asap :))
    E42
    E42 --- ---
    NYX: Dík za info. Pro doplnění: http://www.thrfeed.com/2009/04/fox-cutting-short-dollhouse.html
    V zásadě by to nemělo znamenat smrt celý show, ale další sezóna zatím potrvzená taky nebyla. Co mě zaujalo je tohle: "...it's tough to see Fox not airing the 13th hour of a series that's performing strong in the ratings -- you don't dicker over who pays the bill on a dinner date that's going well." Měl jsem za to, že se Dollhouse komerčně moc nedaří, ale zřejmě to tak není. Bohužel těm jeji Nielsenům apod. pramálo rozumím, takže těžko říct.
    NYX
    NYX --- ---
    tak ted jsem narazil na info, ze #12 bude posledni vysilana episoda tehle sezony a #13 se pak objevi na dvd.
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    HAITAGAN: hehe :)
    HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    mimochodem konecne jsem se odhodlal cist osmou serii buffy a musim rict ze je to docela dobry... nektere momenty me naplno rozesmaly a je to i docela dobre nakreslene...takze pokud nekdo jako ja donedavna vahate jestli to vubec ma cenu tak urcite ma...

    a nejdriv mi prislo ze jsou tam vsichni nakresleni nejak strasne mladi a pak mi teprve doslo ze oni opravdu mladi jsou, jenom ti herci co je v serialu hrali meli o deset let vic nez jejich postavy :)
    HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    BARTIAS: :( :( :( :( :( :(
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    Andy Hallett z Angela predevcirem umrel v 33 na nejakou srdecni chorobu
    http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=12795&count=0
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    me to dost nebavilo, zatim se nepotvrzuji moje obavy, ze zbyle epizody bude super, takze mi bude lito, ze se Dollhouse nedozije druhe serie

    a to se asi fakt nedozije, sledovanost je tak nizka, ze podle me jediny duvod, proc oficialne neohlasili konec je ten, ze chteji co nevice oddalit moment, kdy propukne zase nejaka "save Dollhouse" kampan
    E42
    E42 --- ---
    HAITAGAN: To mě ani nenapadlo zdůrazňovat :) Beru to spíš jako zajímavost, nepředpokládám, že by se na to tady někdo chtěl koukat.
    Upřímně, já se na Angela nedokážu koukat ani v angličtině, zřejmě nepřekonatelný odpor k Davide Boreanazovi.
    HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    E42: s ceskym dabingem, takze jako by ho nevysilala
    E42
    E42 --- ---
    Prima Cool bude vysílat Angela.
    Asi teda žádná velká novina, ale jak nekoukám na televizi, tak mě to překvapilo.
    HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    dalsi skryty pevecky talent mezi Whedonovymi ditky: Gina Torres udajne nazpivala tuto znelku k serialu Cleopatra 2525, ve kterem mela taky hlavni roli...jako bonus dve kozate blondyny, roboti a spoustu laseru :)

    E42
    E42 --- ---
    REDGUY: Samozřejmě nemyslím frustraci, myslím to, že z kedlubny je během minuty expert.
    To je jak stěžovat si, že v Buffy je moc upírů. Pokud Ti vadí základní premisa, nemá smysl na to koukat.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    E42: "Frustrujici" mineno "odrazujici od dalsiho sledovani serialu". Coz hadam kinda the point neni, imho 8)
    E42
    E42 --- ---
    REDGUY: Frustrujíco to být může, ale it's kinda the point, innit?
    Jinak celkem souhlas.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    No, ja mam takove smisene pocity. Intezivne citim, ze to v sobe ma potencial, ale nejak se jim nedari ho vyuzit. Zprudilo me ze Echo byla puvodne nablba zelena radoby radikalka, ze se postavy nahodne objevovaly zrovna na tech mistech kde byly potreba (sjetej Dominik v laboratorni budove, handler Echa na konci pred budovou), ze delali veci ktere byli ocividne pitome jen proto aby se mohla udelat dramaticka scena (odlozeni pistole jen proto aby ji mohla popadnou sierra), Eliscino hrani (kdyz byla "zmatena" tak bych ji nejradsi zaskrtil), prilis mnoho dejovejch linii a navic prihlouple rozuzleni. Ale na druhou stranu, scena se sjetym ubergeekem a sefou byla fantasticka, flashbacky activu byly pusobivy, zakladni myslenka te drogy zajimava... ach jo.

    Jo, a musim rict ze plne sdilim frustraci Dominika nad tim, jak jsou najednou experti z lidi, co jeste pred par hodinama byli na urovni kedlubny. Obzvlast ten kluk je mi fakt protivnej.
    HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    A me se to nelibilo. Protoze na rozdil od Buffy, kde jsem se v takovych wacky dilech smal hlavne proto ze jsem dobre znal vsechny postavy coz cinilo jejich netypicke chovani zabavnym, tady jsem se nesmal vubec. Navic predchozi dily nasadili velmi vazny a drsny ton, ktery tenhle dil dost narusil (neco jako priserny konec druhe serie v Angelovi, btw). Snad to ale byl jen ojedinely "zabavny" dil, a priste se zase vratime k nejake akci..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam