• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIRALWHlavolamy {online, solvery, atd.}
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CIBL: ja jenom vim, ze je to "strojove neresitelna" uloha .. takze jestli mas dukaz ze to je jednoznacne vzhledem k prvnimu skoku .. :)
    CIBL
    CIBL --- ---
    Jo, myslim, ze je jednoznacna. zacit sice muzes kde chces, ale prvnim skokem predurcis uz zbytek cesty. v tom smyslu je jednoznacna.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CIBL: ta cesta je jednoznacna ?
    CIBL
    CIBL --- ---
    SEJDA: No vzhledem k tomu, ze ta cesta je ejdnoznacna, tak by ty prekazky museli byt rozmistene na konci cesty... no prijde mi jako zavadejici rict ze tam muzou byt prekazky. rekl bych.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CIBL: nejspise zalezi na je jejich rozmisteni ;)
    CIBL
    CIBL --- ---
    Tak to pak nejde ne?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CIBL: jako policka na ktera nesmis :)
    CIBL
    CIBL --- ---
    SEJDA: Jak to myslis, prekazky?
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    SEJDA:Hmmm....super já to ještě nevyřešila takhle takže až potom....
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TRIKSTRA: ani to nemusi byt 8x8 .. a klidne si tam muzes dat i prekazky .. :)
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    Nakreslete si mřížku 8x8.Musíte pokrýt celou mřížku číslama od 1 do 64.A můžete je rozmisťovat pouze tahem koně(z šach).Myslim že máte co dělat.Já se s tim mořim hrozně dlouho(je pravda že nad tim nějak urputně nepřemýšlim).Ale můj spolužák to vyřešil za 1,5hod.
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    motas
    dobrá adventura s logickými úkoly, nejen klikací =)
    MISON
    MISON --- ---
    ROMEIN: nejde ;)
    ROMEIN
    ROMEIN --- ---
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    Tak co zakoupili jste už Mozkolam?? (koupil jsem si první číslo kvůli mé oblíbené hře) a možná koupim i jiné díly, jelikož dřevěné hlavolamy normálně v obchodě stojí více..
    MISON
    MISON --- ---
    PJT: jak si jako mam predstavit presne tohle: "tak do půlky nasypal ječmen, pak pytel zavázal a do druhé půlky nasypal pšenici."

abych se priznal..moc tomu nerozumim
    DDRAGON
    DDRAGON --- ---
    Hyena: Jednou jsem jeden takovy dostal a asi po mesici trapeni mi pak nekdo oznamil, ze patri do kategorie "neresitelny", ja jsem to do te doby nevedel ... a myslim si, ze smysl to melo :-)
    SANDMAN85
    SANDMAN85 --- ---
    HYENA: ze stejnyho duvidu jako kreckum kolecko na behani
    HYENA
    HYENA --- ---
    Hlavně mě dostalo, že sou i hlavolamy s obtížností f - neřešitený :D To sem nepochopil proč se dělají hlavolamy který nejsou řešitelný...
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    http://www.hlavolam.net/detail_hlav.php?IDECKO=48 : tohle se mi podařilo jen jednou v práci dostat ven i zpět, ale od tý doby nic :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam