• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOLACZEGEspañatekk?-aneb co v anketě nebylo
    MACEK
    MACEK --- ---
    LUKASZ: Urcite se zkus zeptat. To by bylo moc fajn :)
    BLANA
    BLANA --- ---
    ty jo decka, tak to zacina vypadat slibne, ze by se treba i neco mohlo udit... kazdopadne davejte vedet, vylet do spanel letos planuju, tak vsecky info dobry!
    LIBRARY
    LIBRARY --- ---
    LUKASZ: dobrej napad, za zeptani nic nedas, zvlast pokud umis dostatecne spanish, coz se zda ze jo;-)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    zitra jdu za znamejma .. tak se jich zepta jak moc tu videj realne nejakej technival .. jestli to jde a kde .. jsou to mistnaci z barcelony tak budou vedet .. okatek a pak anglani manic .. tak za zeptani nic nedam .. ty zrovna delali ten silvestr v bunolu :))
    s tou pokutkou to neni prdel no znamej dostal tech 9000e .. policajti chteli zabavovat aparat .. prudili ale taky to bylo hned kousek u dalnice .. hned vedle ty vesnicky .. a v cely ty tovarne .. zrovna maly to nebylo .. tak mozna ze i pro to .. ale treba nekde na jihu nebi nekde dal od civilizace by to proslo .. nevim no zitra se zeptam a dam vedet .. treba by do toho sli taky a tim by to bylo lehci si myslim ne
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    jak to tady tak ctu tak by to nebylo marny .. jsem ted v barcelone tak se muzu zeptat par lidi jestli o necem nevedi .. nejakej dobrej flek s koupanim ...
    FEEX
    FEEX --- ---
    ATARKA: ja to myslel vseobecne ;)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FEEX: jaký turismo oblasti ? .) myslim že mě znáš dost dobře na to,aby si věděl,že nějaký turist centra mě neberou,že hledáme klidně i samotu,že si zaparkujem klidně i u kompostu,že .)...jako jediný turist centrum,který sme dali bylo cannes,nice a monte carlo,že jo,sme to projeli,já si zanadával,že to maj všechno dimenzovaný pro auto do vejšky 2.2 a jeli sme dál .),,,sem se tam asi pětkrát otáčela,zabral vdycky celou silnici,pak sem couvala,páč sem se tam envešla na šířku,no vtipný to bylo a pak filip pochcal v monte carlu hotel pod dozorem průmyslový kamery,tak sme radši rychle vypadli .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MEY: tjn,takový francouzsko-italský město...
    MEY
    MEY --- ---
    JUASINHA: nejvíc mi tam přišlo klasicky frantíků a italů.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    PHRASE: hele já tam strávila dohromady skoro rok a fakt bída...psytrance a dnb to jo,ale jinak nic....
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    JUASINHA: ale yase sila oceanu ma takz neco do sebe! tak si holt vezmes vic vrstev.
    kamoska byla v portugalsku delsi dobu a narazila jen na psycka, je pravda, ze byla zasita v malej vise, ale stejne...
    LIBRARY
    LIBRARY --- ---
    PHRASE: peknej odkaz, v mp3 sekci je celkem nadito, fine! uz si stahuju Hellfishe, abych zejtra byl jeste mocneji v obraze:-))
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Letos na Boom offu bylo Španělů dost,Portugalci skoro žádní......Celkem jsem se o tom s nima bavila todle jim nic neříká...
    Blbý je,že u toho Atlantiku dost fouká a v noci je tam zima...
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    Portugalsko nebo jihozápad špaň snad reál, sever je zabitej, východní pobřeží CostaBrava turistico a západní samá skála...
    tak kontektujte nějaký spaniš sound, domácí vám k tomu poví nejvíce. ale dle underave to tam občas celkem žije http://www.underave.net/barna23.php?format=petit . Jinak na Pyrenejském poloostrově se těší větší oblibě asi psí trenky (v Portugalsku určitě, jak je to ve šp přesně nevím)
    FEEX
    FEEX --- ---
    nojo, taky nesmis chodit uprostred leta, do turismo oblasti ;) to je problem se stanim a psama i na machaci ;) na jare a podzim je to vsude o dost schudnejsi a neni to posrany vedro... jinak to vnitrozemi obcas probehne , naposledy sem byl teda uz pred nakym patkem na no mipanas u jezer u leidy .., jinak by bylo imho lepsi portugalsko , nebo maroko..

ATARKA:
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VOP: hele to nevim,my sme se letos plácali akorát v baskicku a tam si ani neškrtneš,kopce a útesy, oparkovat se tam nikde taky moc nedá a se psem se nikde nevykoupeš...
    VOP
    VOP --- ---
    ATARKA: jasný, přesně ty myslim :)
    jak řikám, s ESP zkušenosti nemám, myslel jsem že by tam mohla bejt trochu maňána tak nějak všeobecně, ale v industriálu v "rozvinutejch" částech Evropy si člověk asi teda už nevybere mno(..

snad to teda chvíli eště vydrží viz FEEX na "venkově".. plus móře/oceán - J a Z - tam snad musej bejt taky nějaký pěkný potenciálně autonomní fleky ne? :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VOP: myslíš bendouše a spol a meldu ? ...no tak policejní snahy sou na západě naprosto běžnej jev,německem počínaje,takže já se tomu nedivim,to nenei jak u nás, bohužel
    FEEX
    FEEX --- ---
    ja mam v planu jet , nak na jare, tak se klido pripojim , mista ve vnitrozemi , ale u jezer, uz spoustukrat prosly ...
    KCE
    KCE --- ---
    jsem jen pro, letos jedem na zapad, vydelavat na novou karu, tak by sme aspon neprisli o 'ceskej' mejdan v zahranici;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam