• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EMENEMS: tedaaa ta je nádherná! :-)
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    BESSAYA: no tak je to krasavice uz ma i jmeno - Nora, fotky uz ma na internetu treba tady:

    babicka byla spokojena , ja taky takze pohodicka :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EMENEMS: Ahoj, na jiné diskuzi jsem četla že už jsi pro štěňátko jel, ukážeš fotky? :-) jinak přeju aby vám dělalo jenom radost! ;-)
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    zdravim, babicce umrela jeji jezevcice( necelej rok po dedovi :( ), takze se poptava po nejakym stenatku ( fenecce) kratkosrsteho , pripadne dlouhosrsteho ( ale ne drsnosrsteho) nejlepe zrzave, pripadne tmave barvy ... specha , posta plx
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GIO: jo jo já vím. Ale spíš než běhání jim vadí skákání (schody a různé překážky) - a samozřejmě taky nadváha. Spousta lidí má jezevčíky vykrmené tak že se nemohou skoro hýbat, a to je pak teprv průšvih. Ale když je pejsek zvyklý na pohyb, je to lepší než když je to gaučák. myslím co se týče kondice a pak s tím souvisí i to zdraví.
    GIO
    GIO --- ---
    BESSAYA: to je dobre, vazne ji setri,) uz jsem par takovyh postizenych salamku videla, a je to nejen drahy, ale hlavne hrozny pro toho pejska.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GIO: Zní to teda dost hrozivě.. ale doufám že to bude všechno v pohodě, prckové se vozí i v košíku, nenaběhají toho tolik jako Iola ;-)
    GIO
    GIO --- ---
    pozor, to kolo je vazne dost nebezpecny, je mlada a znicehonic se ti za par let prestane hybat...
    TCHENDIK
    TCHENDIK --- ---
    Iola dala po letech opet maraton... :) zase jsme prejely... :D

    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GIO: Teď o víkendu u kola běhaly všechny tři. Ale to bylo po dlouhé době. Přes zimu žádné výkony nedávala, takže to spíš bude neurotické - ale nevím, příště až půjdu na vet tak se radši zeptám. Ale právě když jsme dojeli na kolech do cíle, odpočívala tam na sluníčku v trávě a neklepala se vůbec. Takže nevím :-)
    GIO
    GIO --- ---
    a nehonis ji moc? pokud s nima behate treba u kola a tak, tak to je pro jezevcika hodne neobvykly a nebezpecny pohyb. muze byt pretazena, nebo mit nejaky skriply nerv. ale jsou psi, kteri se klepou neurotickY.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MIFULITA: Děkuju, ale taky jsou to rošťandy (viz ty hračky a to nelikvidují jenom je :-D ) Řeším teď ale jeden problémek u Besiny, nevím zda je to tím že je to prostě herečka jako ostatní jezevčíci, nebo může mít nějaký zdravotní problém - ona se pořád klepe. Nejen venku, ale doma, i když si lehne na gauč a podobně. Akorát včera se prý vyhřívala na koberci na sluníčku a to se neklepala. Ale přece jí nemůže být taková zima, ne? Opravdu nevím čím to může být :-/
    SAYURI
    SAYURI --- ---
    TCHENDIK: He he, mame a vsechny komplet oholene od oci ci cehokoli i jen minimalne precnivajiciho zbyly tvar a vykuchane.
    TCHENDIK
    TCHENDIK --- ---
    hračkářství našich princezen. taky máte toliko či ještě více vykuchaných hraček? :D

    MIFULITA
    MIFULITA --- ---
    BESSAYA: No ona se akorát probudila:)Jinak je to ďáblík:)Dneska v borským parku proháněla buldočka, ty dvě kdyby měly náhradní baterky tak tam řádí doteď:)Od dubna budeme chodit na cvičák, ať se haperaktivka trošku sklidní:) PS.:Ty tvoje jezevčice jsou taky krásné potvůrky(úplně k sežrání):)
    TCHENDIK
    TCHENDIK --- ---
    tak zas popojedem... :)

    gaučák


    nerusit! spim...

    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MIFULITA: ta je teda nádherná, vypadá na pěknou rošťandu :o) Myslím podle toho šibalského výrazu :o) I když na té první fotečce je to spíš výraz "mouchy snězte si mě" :-D
    MIFULITA
    MIFULITA --- ---
    A ještě jednu:)

    MIFULITA
    MIFULITA --- ---
    Taky se přidávám do klubu jezevčíkářů:)Moje Elis(Eliška) my spokojeně chrupe na klíně. Je krátkosrstá trpasličí jezevčice a je jí 5 měsíců a kousek. Je to náš ďáblík:)Přikládám foto a další jsou v profilu:)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam