• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    N_I
    N_I --- ---
    presne tak...kdyby jste nekdo mel cubicku co by rada kluka jezevciho..dejte echo..:]
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: Fešák je to! :-) A zjevně stejný blízadlo jak všechny ostatní špageťáci :-D
    N_I
    N_I --- ---
    tonda bican hlasi spokojenost a prechod od stenete k velkymu psovi..teda velkymu blizku..:]



    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    HHADES: Jo jo nabaštit pravidelně dostávají :-D Ale jsou to popelnice, ony jedí všechno, suchý chleba, housky a dokonce i ovoce a zeleninu :-D Samozřejmě - maso je maso ;-)
    HHADES
    HHADES --- ---
    XDOOME: hmm, proto ten zretelnej respekt jezevce:)
    XDOOME
    XDOOME --- ---
    to nadrobil kámoš činčilák...tj její modla u něj vydrží celej den... dostat se ji pod kusadla tak to má spočítaný))
    HHADES:
    HHADES
    HHADES --- ---
    XDOOME: hmm grázlice ma hezkou postel:) s vysavacem v pozadi ji to ale jeste moc nejde co? nebo to nadrobil kamos papouch? ;))

    BESSAYA: davas jim najist? ..ze trhaj lidi i kvuli housce, divny! ten muj nebostik Fido teda housky nezral, jinak vsechno a dozil se ctrnacti let!
    N_I
    N_I --- ---
    sakra..tos nemela delat...musim yamacknout slzu a vymyslet termin kdy ho dojedu obliznout..:] teda on me..:] blizko...:]]*
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    pravda pravda, Adámek ten se má:)))


    N_I
    N_I --- ---
    ja nemam nikoho...tonda je rodicu..ale miluju ho...a predtim mela bejvalka adama..a toho miluju do ted....ten je taky u rodicu zase jejich..protoze maj chalupu na horach a on se tam ma bozsky..oba vidim jen nekdy..presto je mam desne rad..

    sam psa nemam..mame malej byt..a ja bych mu to neudelal..ale az bude baracek...ihned beru jezevce..:)))) a mozna jiny plemeno k nemu jako kamose..kdyz bude zahradka vetsi..:) jsem pejskar telem i dusi
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: Já myslela že máš jen Tondu, že by nový přírůstek?? :-)
    N_I
    N_I --- ---
    je to s nima nekdy tezky...ale umej to vratit 200x...nikdy predtim bych to nerekl...nez kdyz mi dva jezevci prisli do zivota..od ty chvile je miluju se vsim dobrym i zlym...a toho dobryho je pozoruju o dost vic
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    jo, věřím tomu, jsou to úžasný zvířátka :-) neměnila bych, i když občas zloběj :-)
    N_I
    N_I --- ---
    jezevcik ma dobrej smysl...fakt ....
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    taky si vždycky říkám, že asi vědí proč štěkaj, protože kolikrát jsme mezi spoustou lidí nebo postupně víc lidí potkáme, a jsou hodný, a najednou na jednoho z padesáti štěkaj. Asi mají fakt ještě jiný smysl než lidi.. :-)
    N_I
    N_I --- ---
    hele ten chlap byl podle me nejakej spatnej...meli ho kousnout..:)))

    hodny lidi jen poskadlej a nechaj bejt..:)))

    ale obcas to udelaj i pro nic za nic...je potreba je trochu hlidat..dovolej si cast i na vetsiho psa a potom je zle...mno...:/
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: to je teda skvělej poznatek :-D ale zapíšu si :-) A taky ty vaše tak štěkaj na lidi? Oni nic neudělaj, jen štěkaj ale občas jsem z toho dost neštěstná, tuhle mi je jeden chlap chtěl nakopnout. Byla jsem se psama za bárákem je vyvenčit, normálně to probíhá v klidu a když vidím třeba děti tak hafy radši pochytám aby na ty děti neštěkali. No ale tohohle chlapa jsem hlavně ani neviděla včas a ani jsem nečekala že ho budou chtít "sežrat" - což chtěli, a ať jsem křičela jak jsem chtěla, zjevně se jim nelíbil a běhali kolem něj a ňafali. On teda jedl za chůze nějakou housku a taky jsem ho tam nikdy neviděla. Ale byl naštvanej a i když jsem se omluvila a řekla že mu doopravdy nic neudělají, byl nepříčetnej a málem je nakopl. Tohle se mi nestává často, většinou stihnu zakročit včas, ale když se to snate, je to hodně nepříjemný a taky se o ty psy bojím.
    N_I
    N_I --- ---
    clovek by neveril na co ten nych muze bejt dobrej...:)

    good luck...jezevcici jsou svine..ty nejlepsi a nejMilejsi svine pod sluncem..dej jim co chtej...nic je neuc...a oni to vratej 1000x ..:)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    :-D :-D :-D teda te´d tady mám z vás záchvat smíchu a připadám si jak největší tyran :-D Ale večer jsem to řekla příteli (který je nejvíc proti spaní psů v posteli) a stal se zázrak - začal se smát a řekl že to svět neviděl, aby on ustoupil v tomhle - a holky nakonec chrněly v posteli :-D nevím jestli to byla jen dočasná pohnutka nebo to dovolí dlouhodobě :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam