• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    uaaaah! ukradnuto z ORLY

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    N_I: :)))) a taky tam urcite byla!!!!!!!

    ale pohled pojd uz ven je dokonalej, maji ho snad v genech:)
    N_I
    N_I --- ---
    saraj - lezel v pisku a hrabal tam mys..:)

    foto 1 - běžím tě olíznout
    foto 2 - schovám se ti v křoví
    foto 3 - pojď už ven dyk si to slíbil
    foto 4 - jsem po vycházce pěkně zaprasenej a unavenej
    foto 5 - jsem sice unavenej ale ta myš tam je ti řikám..:)


    SARAJ
    SARAJ --- ---
    N_I: ty jo, paradni fotky, hele od ceho ma ten cumacek?


    Jinak jack vcera neodolal sve zavislosti a behem dne vyskocil na stul a sezral cele baleni PIMS coko susenek... pekne si je rozbalil, vybalil a prival cukru a kofeinu ho totalne rozparadil... nepomohlo skoro nic.. padnul az kolem 2 v noci po okruzni prochazce pres pulku vinohrad a kus vrsovic...cvok
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: super fotečky! :-)
    N_I
    N_I --- ---





    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: to je normos, vojizdeci obdobi ma snad kazdej pejsek,. nas se specializoval na maminky ovce - hlavu, chrtice - hlavu a nohy.. a potom vse co slo.. nejak si tu dominanci musi poresit..takze mi jsem jacka placali jen kdyz se snazil obskocit nas, pac MY jsme kapove,ne on... a kdyz venku haraj fenky, tak holt voditko vsude..
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    simvas panickove a panicky, jak jste to resili s kastraci? nasemu prasakovi jeste neni ani pul roku a uz by vojizdel kazdou, tak mame trochu strach, aby nam nekdy treba nezdrhnul na vejlet za fenkama. povelama se tomu asi moc zabranit neda.

    mimochodem, byli jsme s nim o vikendu poprve v lese a byla to moc velka sranda. nejvic ho fascinovalo, jak mohl v potoce zaroven stat ve vode a pit :-) a pak na poli cestou zpatky asi pul hodiny jenom skakal sem a tam ve vysoky trave.
    N_I
    N_I --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BESSAYA: uvidime jak se behem par let pohne - teda ty cesky... chjo
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: Tak hlavně že to není nic vážnýho a že ty vitamínky a spol budou stačit :-) A sulc si určitě Jack nechá líbit, ne? :-D Svalíky má fakt dobrý, je fakt že si ho moc nedovedu představit že by se někde jen v klidu válel (jak to umí naše princezna Besi:-D )
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    tak hlasim, ze vcerejsi navsteva u veta dopadla vcelku ok... jack ma klasicky krivy jezevci nozicky, cesky u kolen lehce posunuty... takze do posledniho steknuti bude brat vitaminy, bastit sulc atp... bylo nam receno, ze je to atlet a honic uzavrenej ve schrance maleho pejska, ze by mu bylo lip jako oharovi:)))dostal pochvalu, ze ma teda pekny svaliky a doporuceni,ktery teda na konci navstevy vet vzdal - aby jsme ho trosku klidnili v tom pohybu... cela sranda - vysetreni, rtg a prasky - stala 3K,ale co by clovek neudelal, ze...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: když chtěla slečna malinkatýho pejsánečka tak si měla pořídit čivavu.. ale nakonec by možná trápila hlady i ji :-/ Jo, vždyť my holkám taky sem tam dáme něco jinýho než granule. A stejně jako Jack, rozhodně nejsou tlustý.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BESSAYA: no vet...taky nechapu, jackovi kupujeme dobry granule, nabuseny zivinama atp,ale stejne dostaval pacholiky, vajicko, zeleninu atp...nutno rict, ze jack je chodici popelnice a sni vsechno,miluje ovoce - nejvic banany, hroznove vino, mandarinky, jablka - zeleninu, chleba atd...:)

    WITCHIE: se obavam, ze je to dalsi slecinka co chtela milinkatyho roztomilyho pejsanecka....tututu..
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    SARAJ: my mu teda zadny mlecny vyrobky taky nedavame, pac nam bylo receno, ze to nepotrebuje, ze vsechno ma v tech granulich. a chteli jsme ho na to poradne zvyknout. ale jinak teda zamerne psa nekrmit aby nerostl, to je demence no :-)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SARAJ: omg. zfackovat, zmlatit do bezvedomi a zavrit na par tejdnu bez zradla do klece, k**va vypatlana. A co bych udelala veterinari si radsi necham pro sebe.
    Doufam ze ji ho driv nebo pozdejc nekdo sebere :/


    SARAJ: tyjo, jak je tohle mozny, jsem nevedela ze se to muze stavat i u malych plemen..
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Cože??? Vet??? Neřeknu kdyby jim poradil ať ho necpou lidským jídlem a pochutinama, ale přeci štěněti dám žrádla co sní, ne? Já Besině až skoro v roce začala dávat granule "na příděl" a rozohodně není tlustá ani veliká. Přeci buď ten pes má dispozice bejt velkej nebo je nemá a to jídlo na to až tak velkej vliv nemá... Ach jo, lidská blbost nezná mezí :-(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BESSAYA: ja jsem na ni koukala jak puk a jeste ji rikam, ale vite, stenatka potrebuji ziviny a zvlast jezevcici, baseti atpp, protoze maji dlouhou pater a je to zatez na nozicky... a ta blbka mi rekla, ze jim to doporucil i vet... to uz jsem se fakt radeji nechala odtahnout...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SARAJ: to byla fakt nějaká kravka tohle dělat psovi. Jak kdyby nechtěla dát dítěti najíst aby nebylo tlustý. No Jackovi drříme všechny palečky, aby to dobře dopadlo... ;o)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    WITCHIE: mne jeste napadlo, my jsme jacka cpali od malicka doplnkama specialne na klouby,pac rostl rychle a stejne to moc nepomohlo a ve stredu jedeme ke specialistovi..ma spatny pravy zadni koleno..chjo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam