• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    aaa pomoc, eda dostal 24 hodinovou dietu, pac ma uz asi tejden prujem a ted furt chodi do kuchyne a vubec nechape, jakto ze nema nic v misce. doufam ze se udrzim mu do zejtra nic nedat, uplne mi to trha srdce... :D
    TCHENDIK
    TCHENDIK --- ---
    to musim souhlasit. Nase Besinka toho umi take hodne, ale jen kdyz se chce. Jsou to palicaci palicaty. :D

    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Můj jezevčík umí spousta povelů.Jako první uměl dát pusinku,pak sedni,lehni umí taky ale na povel hají :D.Pak umí popros a dej pac a když má náladu tak donese míček a umí,, pust míček''.Ještě umí štěkni a mrtvolka (lehne si na záda a dá packy nad hlavu).Udělá to všechno i bez pamlsku ale jak vidí že mám dobrůtku tak to dělá ochotněji :)).ALe pořád je to jezevčík takže když se mu fakt nechce tak s nim nehnu ale většinou poslouchá,rád se předvádí a očividně ho to baví.Takže já osobně si myslim že i jezevčík se toho může hodně naučit.
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    HAMAKA: TO je uličnice :) Vezmi jí už někdy sebou at jí seznámíme s Rickym :)
    HAMAKA
    HAMAKA --- ---
    tady nas novy prirustek do rodiny, omluvte prosim kvalitu :)

    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: I jezevčík je schopný se hodně naučit. Naše Besina třeba zvládá sedni lehni jak na slovo, tak jen na pokyn rukou. Ví že když ukážu rukou dlaní k zemi, tak je to lehni a nemusím noc říkat, a když ukážu prstem směrem k zemi, že je to sedni. Pac jsem ji neučila, ale jsem si jistá že to i jezevčík může hravě zvládnout ;o) Jen to chce ze začátku motivaci (pamlsek) a půjde to. Nejdřív to párkrát udělej za něj, jako že si dáš jeho tlapku do ruky, strašně ho pochval a dej mu mlsku, pak ho párkrát trošku popostrč, aby mu docvaklo co chceš, a ve finále už to bude dělat sám, protože ví že něco dobrého dostane. No a za pár dní už bude stačit jen pochvala ;o) Neboj, on to zvládne ;o)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    PROZAC: kdyz ma ten pes alespon nejakou kazen a je ucenlivej, tak ho to bavi taky. a to ze je jezevcik neznamena, ze by se nemohl naucit poslouchat.
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Jezevčíci prý neradi poslouchají a to že tebe baví to že chceš z jezevčíka dělat ovčaka neznamená že to baví toho tvrdohlavýho chudáka :D
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    PROZAC: tak me to zaprvy bavi, zadruhy ten pes se nauci lip poslouchat kdyz ovlada ruzny povely, zadruhy si myslim ze mu to prospiva i z hlediska cviceni premysleni. ale hlavne je to fakt pekna machrovinka ;)
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    DLOUHA_POTVORA: tak co jsem si všiml tak všichni psi při dávání pac sedí.

    jinak todle učit psa nevim nevim přijde mi to jen machrovinka.

    náš jezvčík neumí nic ani sedni a to mu bude 15 18/11/2010
    SAYURI
    SAYURI --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Urcite je to mozne, nase jezevcanda poda vsechny ctyri jednu po druhe a ustoji to. Ale naucila se to pri myti nohou pri vstupu do domu. :-) No a beda jakmile chces jinou nohu nez se ona rozhodne podat. :-))
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    je fyzicky mozny naucit jezevcika davat pac? :) eda zatim nak nedokaze udrzet rovnovahu. tak nevim jestli je to jelito, nebo jestli je na to moc dlouhej.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    uzdravuje se fakt pohodove, aj bez antibiotik. ale nemyslete si, tata, kterej s nim byl, ho z toho zradla jednou odehnal, i ten pes na nej nekolikrat zavrcel a strcil do nej, nez ho porafal, ale on si proste neda rict, pac je to moula:) ale poznamenanej tim zatim fakt neni. dneska jsme na chalupe potkali dve kozy a on si to k nim hned meteli. jedna si nechala i oliznout cumak, ale druha se nasrala co to na ni skace za pidizvyka a potrkala ho :D:D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    STRATO: a jde mu to:) mimochodem ma krasnou barvu srsti
    STRATO
    STRATO --- ---


    náš narcis
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: tak eda je jeste porad sakra junior a doternost nedoternost,takhle pokousat takovyho prdolu... beres to sportovne,ale za sebe rikam, ze bych byla sakra vztekla...imho u jezevciku reakce na napadeni muze byt jina nez u ostatnich..nam jack zacal v ramci obrany sam sebe po psech vyjizdet rovnou..nepodcenovat jejich povahu a loveckou stranku


    tak at se hlavne edik rychle uzdravi!!!ze foukam na bebi:(
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    DLOUHA_POTVORA: no taky ho mohl ten boxer jen postrasit a ne ho hned takhle zridit. Tak at se to rychle hoji!
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: ježiš, to je chuďátko :-( Tak ať se brzy uzdraví drobeček. Teda je porafanej hodně...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    tak edovi se konecne nevyplatila ta jeho vecna doternost. tohle mu udelal nejakej cizi boxer, ale mohl si za to sam, pac mu vlezl do zradla. ted uz to vypada celkem v pohode, ale mel to ucho prospikovany skrz naskrz jak jizdenku.


    jeste ma odreny zada a na boku bouli jak hrom, nejak mu prej zdurely uzliny, jak ho ten pes pokousal. ale snad se z toho aspon pouci.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    heh, ta je vyborna,je to proste Dama laskovna!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam