• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: my cistime,kdyz je potreba - ma zapraseny usiska, taky kousek vaty, usostoury, vaticku lehce nalvhcit,kdyz se drbe hodne tak namocit v kapickach... jinak po koupani urcite, veterinar nam i ukazoval ja,takze ok
    BARUNKA83
    BARUNKA83 --- ---
    DLOUHA_POTVORA: my je Bertíkovi čistíme jednou týdne, bylo nam to i doporučeno doktorkou, celkem často si je drbal a svědili ho, tak jsme od doktorky dostali kapičky Otifree a čistíme je štětičkama na uši a pak vytíráme vatou nebo odličovacíma tamponkama. Dřív to nesnášel, ale teď už drží jen proto, že ví, že až to skončí dostane piškot :-)
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Já mu je čistím jednou za čas,když tam má nějakou tu špínu vlhkým vatovým polštářkem i těma štětičkama do uší opatrně.Mýmu psíkovi se čištění uší líbí,vždycky mi nastavuje hlavu a blaženě přivírá očka :) Takže já jsem pro čištění.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    čistíte psům uši? nám bylo kdysi veterinářem řečeno, že to není potřeba, ale mě se zdá, že tam má teď docela špínu. a nevim jestli se to má dělat nebo ne, abych mu nějk neublížila; přece jenom, jezevci jsou na svoje plachťáky docela citlivý.
    MALAKA
    MALAKA --- ---
    N_I: to bříško... ťuťu jsem naměkko :-)
    N_I
    N_I --- ---
    MALAKA
    MALAKA --- ---
    BARUNKA83: ten obleček i Bertík bomba!!! prej zdolával vrcholy... :-)
    BARUNKA83
    BARUNKA83 --- ---
    Tak jsme byli na vikend na chalupě, Bertík si užil čerstvého vzduchu a přírody :-)

Zdolával vrcholy

dělal, že nás nezná :-)

A po těžkém dni upadl do hlubokého kóma :-D

No a po návratu domů super pohoda, měkká podložka, televize, pivko a tlapky nahoře, prostě parááááda
    MALAKA
    MALAKA --- ---
    EZEE: mě je prostě jméno Pip hrozně sympatický :-) nemůžu si pomoct :-) ještě máme ovčáka Ryna a ten má pracovní jméno Rynek :-) takže vždycky říkám, že jdu ven s Rynkem a matkou :-) no a s Maybíkem samozřejmě :-)
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    DLOUHA_POTVORA: krásnej hermelín :)
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: Aha tak to jsem nevěděla.Ted si uvědomuju že už jsem asi něco takovýho viděla,ale v tom dlouhosrstým provedení.Ten Tvůj je fakt výječnej.Prostě fešák :) My máme sice jen jednu barvu,ale milovala bych ho i kdyby byl bezbarvej :DD
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    EZEE: hh, překlep
    EZEE
    EZEE --- ---
    MALAKA: pracovni jmeno matka :D
    MALAKA: dyt to neni nic originalniho, roura nase no :D
    DLOUHA_POTVORA: omg hlubosrstak je zase co? znam hrubosrstak :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DLOUHA_POTVORA: koukam taky vyhrejvani na slunicku,jack vcera visel hlavou dolu z gauce,jen aby se celej slunil:)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    EZEE: no, krátkosrstej se podle mě vůbec neříká, poněvadž krátkou srst může mít hladkosrsťák i hlubosrsťák :-)
    MALAKA
    MALAKA --- ---
    z nedělní procházky - první foto - Matýsek ( pracovní jméno Matka :-)) druáhé foto, oba naši jazvečíci :-)

MALAKA
    MALAKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA:nádhera, po tygříkovi toužím už dlouho... ale s momentálním stavem zvěřince by další pes neprošel... ZATÍM :-)
    MALAKA
    MALAKA --- ---
    BESSAYA: souhlas, FOTO, FOTO, FOTO - Pipíka :-) :-) :-)

EZEE: Pip je lepčí... :-) je to strašně vtipný... jsem si myslela jak jsem to s jménem MAYBE vytrhla a koukám, že mě zas někdo trumfnul :-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    DLOUHA_POTVORA: pockej tak kratkosrstej a hladko je rozdil?
    BESSAYA: blejsknu ho pri nejaky poze bestiaka :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    KOMBAJNERKA: a teď koukám, že to info na tom webu už je docela zastaralý, páč tygry má dneska každá druhá chovná stanice mi přijde, brzo jich bude jak smetí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam