• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIEkzém
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já míval na hlavě takový vřídky, časem jsem si to určil jako mykózu, a hodně proti tomu pomohl právě třeba antimykotickej šampon nizoral;; ale ad anketa - když bylo nejhůř a svědilo to příšerně, šel jsem do koupelky a strčil hlavu pod horkvou vodu... orgasmus njvětší !! :o)

    ale pak, na zklidnění, jsem si dal zase ledovou vodu... a kůže se uklidnila i na několik dní a bylo :) doporučuju §:-)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Jinak jsem si vsim, ze horka voda pusobi jen jednou, abych tak rekl...telo si zvykne na tu horkost a dost. Vzpomente si na ten fen, az to prijde (a vy vite, ze vam to nepreju.) a budete se hodinu v kuse fenovat :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Souhlas, malej orgáč! .)
    GREGI
    GREGI --- ---
    uvidime co nam rekne anketa jestli jsme jen mi dva uchylni:D
    GREGI
    GREGI --- ---
    jojo to jo:) hmmm dal bych si ale zrovna mam klidove obdobi:D
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    :DDD no je no:DDDale je to přesně tak jak píšeš.
    aspoň něco je na trampotách s exémem příjemného
    GREGI
    GREGI --- ---
    jj a uplne ti ta slast projede celym telem:) je to docela uchylny:D
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    jj trochu jsem se styděla říct to takhle na přímo:DDD ale je to tak.jj máš pravdu.uvolní to tu napnutou kůži.Mě to připadá jak kdyby ta bolest z té horkosti mě podrbala aniž by mi sedřela kůži...
    GREGI
    GREGI --- ---
    jo, je to doslova takovy lehky orgasmus:) ja myslim ze je to kvuli tomu ze ta hroka voda zmekci kuzi uvolni tlak a jeste to prerazi tu bolest:)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    NO_ON: GREGI: :DDD tak jsem si myslela,že jsem jediná kdo si dopřává tuhle slast!Mám na rukách přesně tenhle exém a horká voda po proškrábané noci je taková slast až se mi klepou kolena:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    NO_ON: jooo to znam... pod varici vodu... aaaa je to fakt luxusni az nekdy mam radost ze ten exem mam pac je to fakt slast:D
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Jinak kdo trpite vyrazkou typu:
    - male puchyrky slevajici se postupne ve velke postizene plochy (ja to mivam narazove), silne svedici, mokvajici - odezniva po nekolika dnech, nasleduje vysuseni a nasledne loupani kuze.
    Mam zkusenost, ze na to silene svedeni docasne (par hodin?) funguje bud hodne tepla az horka voda nebo natrit postizena mista kremem a fenovat. Pusobi to divne, ale je to jedna z nejvetsich slasti, co znam. Uleva jak hrom...
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    Ja mám taky exem.asi tak od 13-ti let.Je to strasnej vopruz!nesnášim to!
    Ze zacatku jsem mela exem na ocich,v předloktí, na zapěstí a na rukach a v koutcích úst a na kru.Někdy jsem ani neviděla,jak jsem měla opuchlé oči.Nemohla jsem ani občas ohýbat ruce jak to bolelo.Většinou jsem měla takovej ten mokvavej napuchlej exem.V extremních případech až do krve.Hnus:(Teď to na očích už tak 8 let nemám (´tuk ´tuk).Ale mažu si je konopnou mastičkou-ruční výroba od kámoše.A v pohodě.Na předloktí mi pomáhá krém s Amarantem od Ryoru.Amarant pomáhá.No a na ksicht a ruce porad stridam.to je věčnej boj.Ruce už mám jak stařenka.Suché,v zimě popraskané.a taky už mi to vlezlo i na dlaně(takový puchýřky)a do nehtů.Ty mám hrbolatý.Prostě luxusní ručky:/Moře mi účinkuje dobře ale až tak po týdnu.Pomaha mi solarko.Ale to je pak clovek zas jak mrkev.Prostě asi se odstěhuju do teplých krajin, kde je slunce a moře a zdrava a lehká strava:)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    GREGI: :) Jinak zivotosprava samozrejme pulka uspechu, mam to castecne i z prekyseleneho zaludku...kdybych jedl zdrave... A pak podnebi, ze ano. Kdyz jsem zil rok v Anglii, vsechno mi do 14 dnu zmizelo, ze jsem si maximalne vecer nakremoval ruce. Halt ostrov a more okolo dela divy. Kdyz jsem si odskocil na tyden do Francie, docela me vydesilo, jak moc se to zase zhorsilo.
    GREGI
    GREGI --- ---
    NO_ON: ja mam konopny spustu veci a neco natom bude... ale rekl bych ze to technicke konopi nebude tak dobry jako to prave... to prave hulim a nejak to nepomaha:D
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    GREGI: Nevim, já si to nepamatuju :)) Vždycky něco donese a řekne "vyzkoušej to" a já mu pak řeknu, jestli dobrý. Ale například jednu konopnou mast mám a používám ji při výrazném zhoršení. Víceméně hlavně z důvodu, že je hodně mastná - když mám vyschlou kůži (po nenadálé vyrážce) například na obou pažích, krku a ramenech, používám hlavně na noc, kůže tak rychle nevysychá.
    GREGI
    GREGI --- ---
    a co na tobe zkousi?
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Taky trpím exémem...od mala. Většina roku je to stabilní, "jen" suchá kůže, sem tam lokty, krk atp. mírné zhoršení, ale párkrát do roka se osypu skoro celý a to je pak zlo...chodí to nějak ve vlnách..
    Přiznám se, že alternativní metody léčby moc nevyužívám, hlavně z toho důvodu, že můj otec je kožní lékař. I když...já vlastně ani nevím, jestli to co si na mně někdy zkouší není čistá alternativa .)
    GREGI
    GREGI --- ---
    KAACULA: je to zacarovany trojuhelnik- alergie, astma a exem... Vse se muze u jednoho cloveka casem objevit a zmizet...
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Trpím na atopický exém. Když se stresuju, často meju ruce, potim....mám druhý Vánoce, když mám 14 dní ruce bez nějakýho svědění. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam