JOHNY115: ad protopic - překvapuje mě, že ti to neřekli. kožaří sami uvádějí (a nejsem si jistá, jestli to není i v příbaláku), že první cca týden aplikace protopic dost pálí, takže plno nevarovaných lidí ho po dni dvou bohužel odloží. přitom by stačilo je na to upozornit a slíbit, že stačí vydržet ten první týden, a výrazně by se zlepšilo dodržování léčby
a jinak na syna mám protopic 0,03 na použití na ložiska po celém těle, není to rychlořešení jako kortikoid, takže se nesmí prošvihnout fáze zarudnutí
a celkově mi ten tvůj přehled přišel ... no, jak to říct ... asi slovy klasika: "pravým pionýrem slepých uliček byl Jára Cimrman". v podstatě většinu z toho, co máš jako přehled výsledků po letech zkoumání doslova na vlastní kůži, jsme ve spolupráci s dobrým kožním nasazovali na první dobrou
abychom si rozuměli, přehled je výborný, až na konopí, které nesnesl, a sůl, do které se moc nechce mně, má syn dost podobnou medikaci. ale když si člověk vybere dobrého kožaře (což není samozřejmost, bohužel), ušetří si ty pokusy