GREGI: no, ja ted uz moc nepouzivam xD obcas kdyz mam mastnejsi vlasy tak trochu mydla, ale chce to najit dobre mydlo, ted mam jen se slozenim: Saponified Olive Oil, Glycerin .. a to je vse, nekdy jsou v mydlu detergenty, takze si takovym mydlem clovek moc nepomuze ... druha vec ze sem zjistil ze kazde mydlo odmastuje jinak, vetsina tech surovych mydel myslim az moc, takovy ten pocit jak kuze uz nema ani zadne treni a prilepite se dotekem .. to olivove co ted mam je decentnejsi, chce to najit co nejmin komercni vyrobek, neco prachobycejne suroveho :D skor myslim na fleru naka rucne vyrabena by byla OK, ale v herbach budou taky vhodna k nalezeni ...... pokud to nechces hrotit tak posledni sampon co jsem mel
http://www.lekarna.cz/altermed-leciderm-sampon-200ml/ ... a musim rict myslim mel neco do sebe, uz jsem zpozornel kdyz jsem nenasel ve slozeni Sodium Lauryl Sulfaty a podobne detergenty, taky ze tam neni zadna parfemace - good move ... miluju totiz produkty ktere maji primo v nazvu pro ekzematiky a pak tam daji nakou "jemnou" parfemaci co me drazdi :D min. mezi sampony asi hodne dobra vec ten Leciderm :)