• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVONICHNAEMO :-D
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    Konec muze byt zacatkem.
    NARU
    NARU --- ---
    To zní romanticky.....ale při tom smutně .....T.T....nemám ráda smutné konce...
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    Ty jo takovy zvlastni den dnes..... dlouho jsem tu nebyla a kde nic tu nic..... mela jsem moznost poznat uzasnou osobu........... sam se radi k emo zastupcum... Prekvapilo me jak slusne a plase se mnou jednal......... jako kdyby ma kazda otazka, byla veta odkryvajici urcite tajemstvi.......... skoda, ze uz ho asi nikdy ani nepotkam........ :(
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    SHASHA_KRASTY: Asi budu blinkat :D
    KACAHBA
    KACAHBA --- ---
    SHASHA_KRASTY: včera večer na nově to říkali naopak, že vona byla goticka a oni emo:) A prej že jí sežrali jen kozy...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Devatenáctiletí pachatelé uvedli, že dívku utopili, protože je naštvala a snědli, protože měli hlad.

    Maso upekli v troubě s bramborami.

    Agentura Interfax uvedla, že mladíci byli vyznavači gotického stylu, tedy subkultury milovníků černého oblečení, černobíle pomalovaných tváří a procházek po hřbitovech.

    Dívka však patřila ke proudu emo, jehož vyznavači nosí růžové tkaničky, kostkované oblečení a hodně pláčou.

    Na zločin se přišlo poté, co chodci na několika petrohradských ulicích nalezli zabalené části lidského těla, včetně balíku s hlavou.

    http://www.denik.cz/ze_sveta/rusko_kanibalove20090204.html
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    VANJA: hihihihihihihihih kdyz to holt nekdo uz prehani tak..... treba vite ci styl se mne paci?? Placebaci... to je takove......... smutne etericky stylove jejich veku primerene emactvi :D
    VANJA
    VANJA --- ---
    sory narazil jsem na toto a musim se o to podelit. ta koláž hned nahoře mě hned dostala
    http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=113206089
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    Hele kdyz jsme u toho rezani...... jeste sem se nesetkala, s tim, ze bych videla nekoho to exhibovat? Tim myslim na vlastni kukadla.....
    Jeden neznamena vsichni
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    SYNAESTHESIA: Mluvím o tom, že označuješ všechny, kteří EMO nenávidí, nebo proti němu něco mají (v pubertě) za "hatery" z toho důvodu, že jim spolužačka dala košem, bo cokoliv. Ale EMO se jim může také protivit, protože mají názor, že je sice překrásné že se řežou při každé příležitosti a že se tím nemusí všem chlubit.
    Nikdy jsem neřekl, že se řežou jen EMO, ale ostatní se povětšinou snaží své jizvy zakrýt, případně se s nima nechlubit ostatním.

    WOODMAKER: Ano, ale AFAIK byl punk od začátku o tom "prasit", podle toho, co jsem četl, původně EMO nebylo o tom ukazovat spoustě lidem své jizvy.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    JEBAK: Jasně, EMO se chcou zviditělňovat, chápu. A asi skrz emoce, co bolí. Ale stejně tak jsou na tom metalisti se svou tvrdostí, či pankáči se svou otevřeností nejrůznějšímu. A to by se dalo ukázat skoro na cokoli (např. dechovka - spokojenost). Z mého pohledu je řazení sama sebe k nějakému stylu možná chtíč po zviditelnění této vlastnosti na sobě, každopádně je to ale omezování se na tuto vlastnost (ne u všech. Naštěstí většina lidí nejsou až tak zakomplexovaní).
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    JEBAK: Čtu tvůj příspěvek už po čtvrtý a furt nějak nechápu, co tím vlastně chceš říct :-)
    Jistěže existují lidi, kterým je jedno jak vypadají ... ale proč o tom mluvíš v tomhle klubu?
    Že má někdo tendence k sebepoškozování ještě přeci neznamená, že je EMO :-D
    Sebepoškozování na světě existuje ještě dávno před objevením se slova EMO, tak bych nenazval každýho s jizvou na zápěstí jako člena EMO mládeže.
    Marilyn Manson se na koncertech řezal před zraky všech a nikdo ho jako vůdce EMO hnutí nenazve :-)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    SYNAESTHESIA: Nemyslím si. Existují taky lidé, kterým je úplně jedno jak vypadají, ignorují to, ale protiví se jim, že ze všech konfrontací s EMO lidičkečkima vycítili jen "je mi jedno co si o mně myslíš, ale musím všem ukazovat, jak je parádní se řezat a přestože netrpím žádnou poruchou, musím vám to všem ukazovat".
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    já z emo cítím výprodej, popularizaci a komercializaci smutku, stejně jako se vyprodala kýčová radost a tak...

    dneska už každá smutná písnička a smutné chování je klasifikováno jako emo, což dle mého škodí pravdivému prožívání těchto normálních emocí, které ale musejí být opravdové a nikoliv módní. Nemyslím tím brutální vyžívání se v smutku, ale zdravou psychiku, která umí zvládat obojí, smutek i radost.
    BROKEBRAINHAKER
    BROKEBRAINHAKER --- ---
    Today emo is commonly tied to both music and fashion as well as an inspiration toward the emo subculture,and the term "emo" is sometimes stereotyped with tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts (usually short-sleeved) which often bear the names of emo bands (or other designer shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes and thick, black horn-rimmed glasses.
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---

    hmmmm zajimavej styl..
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    JEBAK: fiktivni sila? specifikuj
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    SKAFF: v posledni casti souhlasim, kdyz si to vezmem je to problem dnesnich pocatku brani drog a jim podobnych latek ci cinnostem vubec. Delato on, takze proc ne ja...... a neni to treba ,, Delam to ja, tak ty musis taky,,???
    LAZARETHA
    LAZARETHA --- ---
    SYNAESTHESIA: jo je to tak, co se tak rozhlizim tak EMO holky sou fakt nyny kosti, jenze ted je slozity, jestli jsou to ,,EMO,, holky nebo EMO holky, dneska muze byt EMO kazda bohata slepice, ktera to ve svym modnim casopise shledala za zajimave reseny zpusob sebeupravovani se, ale kde je skutecnej duch opravdu netusi.... Pro me EMO znamena smutneho punkace... k tomuto stylu ma opravdu nakroceno nejbliz....... hudba procitena nekdy az moc, ale jak mas pravdu, uz Depechaci a the cure nebo the clash, byly predskokani dneska tak zvanyho new wave punku, teda Emo music, nechapu proc, ale tak asi se jim zda popularnejsi tenhle nazev... Vetsina lidi, tim myslim starsi generace si pod kazdym vystrelkem predstavuji psychicke onemocneni, problemy ve skole, starosti... Clovek se nemuze lisit? Proc si nedokazou uvedomit, ze to same oni delali taktez, trebas jinym zpusobem..... misto stimulantu braly opiaty, pili alpu, chleba si mazali indulonou a jiny vykriky do tmy jako mi kdysi davno popisovala matinka draha............ Proste svet se meni, ted aby to pochopili a nebo stezovali zivot a davali dalsi duvody k tomu se lisit jeste vic....... A proc se vlastne lisime? .......................... Je to fajn, je to sranda, zpusob vyjadreni sveho nazoru?............... nekdo umi kreslit, zpivat, nekdo ma telo jako dukaz, nekdo se projevuje svou visagii....... Ale proc EMO resi lide , kritici, zakomplexovane bukvice, ktere zavidi vsechno co si dokazou ti mladici a kocicky udelat na hlave za party........... hmmmmf........ jednou bych si chtela s nejakou pani zurnalistkou potirajici EMO jako zhoubu budouci mladeze vazne promluvit... Protoze mysleni tech a takovyych podobnych me uhani k sebezapirani se... :D
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    LAZARETHA: Pro mě EMO znamená především hezký roštěnky. To jim musím nechat.
    Jinak si myslím, že EMO se u nás zbytečně moc prožívá.
    Hlavně ho moc prožívají lidi, co k EMO nemaj vůbec žádný vztah :-)
    A Ti dělají informační zmatek ... EMO pravidla (viz co jsem ukazoval já) jsou k smíchu a myslím si, že to psal spíš chudáček s metalovým tričkem, kterej dostal od svojí spolužačky s piercingem ve rtu výprsk smíchu do ksichtu před celou třídou, když ji pozval do kina.
    A co pro mě EMO znamená dál?
    Kombinace černý a růžový barvy je geniální. Prostě veselý smutek. Žádnej drsnej hevymetalovej umaštěnec.
    Černorůžová barva a lebka - vždyť to je ideální možnost dospívající mládeže, jak dát najevo, že se jim líbí odvrácenější stránka bytí.
    Nechtějí být temní satanicti, umaštění metalisti ... chtějí být prostě hezcí a nesnáší hip hop :-)
    To že se jim občas objeví jizva na zápěstí? Za mé puberty se tomu říkalo sebepoškozování a trpělo tím dost lidí.
    Někdo se pálil žehličkou, někdo cigárkama, někdo opravdu šáhnul po žiletce a někdo radši chlastal.
    Prostě normální dospívání ;-)
    EMO mělo tu smůlu, že nějaká mladá novinářka chtěla udělat dojem na svého šéfa a napsala "objevnej" článek o tom, jak se dnešní mládež chce zasebevraždit :-)
    Vždyť to tu bylo odjakživa ... fanoušci The Cure by mohli být EMO jak vyšití, nemluvě o Depeche Mode :-)
    Jen prostě EMO si svoje partnery vybírá jen mezi EMO a to hrozně sere neEMO lidi, protože se jim vzhledově strašně líbí a chtěli by je s prominutím oškukat.
    Jenže dostanou vždycky košem a tak píšou dezinformační články o tom, jak je EMO škodlivý .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam