• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CROPPCAINDOOR CYCLING || SPINNING ||
    BECKO
    BECKO --- ---
    btw já mám tyhle a spokojenost
    BECKO
    BECKO --- ---
    CROPPCA: jezdíš naplno nebo jednu jak seš zvyklá a druhou na nižší tepovku, třeba jen v sedle?
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    BEBUNKA: jo to sem zkusila jednou a nikdy víc, od té doby sem jezdila v takových botasko-pohorkách kvůli té tvrdé podrážce, teď ale půjdu do těch speciálních
    BECKO: jj, dá se to zvládnout
    BECKO
    BECKO --- ---
    jezdíte někdo 2 hodiny po sobě?
    BEBUNKA
    BEBUNKA --- ---
    CROPPCA: JJ, já mam obyčejný tenisky a po tom čtvrt roce ježdění mě z toho hrozně bolej nohy. Koupila bych si je dřív, akorát sem začala mimo sezónu .)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    BEBUNKA: no u mě vedou ty sidi.. jinak teda ty spin boty by měly mít tvrdou podrážku a když mají ještě ty cvakéry tak zabíráš i když šlapeš nahoru (zní to divně ale prostě ten pedál taháš, není to tou setrvačností)
    BEBUNKA
    BEBUNKA --- ---
    CROPPCA: Diadora a sidi... Ty jsou fakt krásný .)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    třeba tyhle diadora se mi líbí

    nebo shimano

    Sidi Vigo

    ještě jednou ty shimano ale v černé
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    JIRA666: jasně však to je jenom můj postřeh.. ono tam kam chodím já (Frýdek-Místek) tak je to právě do Učka, čož mi vyhovuje. (všeobecně nemám ráda, když je někdo zamnou - chůze, kolo nebo když jenom stojí - úchylka asi). Sice to tam nevedou profi cyklisti ale trenérky sou tam vážně dobré, né že se zapneš a jedem, hezky všechno vysvětlí, hlídají dýchání a tak, takže spokojenost.
    BEBUNKA: nejspíš specializované prodejny kol, většinou tam mívají i boty. A taky záleží jestli chceš nějaké normální nebo ty speciální se zacvaknutím. Taky teď scháním ale v Ově.
    JIRA666
    JIRA666 --- ---
    CROPPCA: tak kola do účka mi právě dost vadí, to pak čumím kolem a moc se mi nedaří držet soustředění. Jsem radši, když vidím jen na instruktora. A proč by ti mělo vadit, že za tebou někdo jede?
    Hlavně mě se na tom líbí i to, že to tam provozuje parta cyklistů a cyklisti tam chodí normálně na lekce trénovat, že to prostě dělají s určitým nadšením, které je znát i na atmosféře. A hlavně i většina těch instruktorů nejsou žádné telata s nějakým absolvovaným kurzem, ale opravdu profi cyklisti. A vzhledem k tomu, že v hlavních časech bývají opravdu obsazená všechna kola, tak to tam nevyhovuje jen mě... Ne opravdu já jsem tak před půl rokem prošla snad všechny spinningy poblíž centru Brna a tady mi to vyhovuje ze všech nejlépe.
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    JIRA666: mě příjde ok tak do těch 20 lidí, a taky se mi moc nelíbí to uspořádání do řad, asi by mi vadilo, kdyby někdo jel za mnou, imho prostě lepší to U-čko kolem trenéra/ky
    JIRA666
    JIRA666 --- ---
    CROPPCA: víš, že mi ani ne? Když jedeš někde vepředu, tak ty za sebou stejně nevnímáš a ono stejně většinou nebývá úplně plno. A mezi lekcema je 20 minut pauza, takže v šatnách taky ok...
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    JIRA666: hele sice to vypadá vážně dobře ale nezdá se ti 40 už trochu moc?
    JIRA666
    JIRA666 --- ---
    Já bych v Brně doporučila toto: http://www.odc.cz/ Mají kapacitu 40 kol, a je to přímo v centru a až na výjimky bych pochválila i výběr muziky.
    Btw. docela vtipná mi přijde snaha některých fitcenter mít v nabídce spinning za každou cenu. To to pak dopadá třeba tak, že narvou 10 kol do plesnivého sklepa...
    BEBUNKA
    BEBUNKA --- ---
    Ahoj, nějaký tip na značku bot/obchod - Praha nebo Říčany u Prahy?
    HAKTOM
    HAKTOM --- ---
    Zdravím,
    někdo z Brna, kdo chodí na spinning? Já chodím na www.dotela.cz (Draken - Greengym)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    My to máme ve Frýdku s instruktorama docela bledé, nicméně holky co jezdí sou taky supr. A když teda doporučit něco ve Frýdku-Místku tak "bike club"
    LITTLEHONEY
    LITTLEHONEY --- ---
    Zdravím všechny spinnaře! :) Já už tedy chodím spinnit nějakých 5,6 let a když chcete doporučit bike centrum, tak pro liberečáky jedině Spin Fit v Lokotce. Hlavně určití instruktoři :D
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    Docela se divím, že tady taková diskuze není. Vzhledem k tomu jak je to dneska populární sport.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam