• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EX0RCISTBURNOUT PARADISE ULTIMATE
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    SIR_FRENK: ridici v autech nejsou kvuli ratingu, ktery je ted 7plus... vyvojari criterionu pracovali i s variantou, ze nebudou ridici na motorkach (rating 2plus), ale vypadalo to pry fakt blbe, takze v modulu Bikes (soucast balicku Ultimate Box), kdyz se motorka vyboura, tak ridici se nic nestane. Malo krve, zlamanych koncetin a mozkomisniho roztoku?:-) mozna ze do budoucna trocha ultranasili pribude v ramci aktualizovaneho bonus obsahu.. uz ted vysli legendary cars, bude big surf island a mozna i tachometr... a pod.
    SIR_FRENK
    SIR_FRENK --- ---
    zdravím nedalo mi to se vyjádřit ke svým dojmům k burnout paradise ultimate box:) jelikož pracuju v jrc tak sem měl možnost si hru zahrat na den vydání:)...hrál jsem to na ps3 a super grafika fyzika atd...ale zarazilo mě že pokud auto rozštípete a podivate se do auta tak tam neni žádný řidič:( docela mě to zklamalo..kor na ps3 :)) doufam že sem timhle nikoho nenaštval ani nerozohnil jen sem se chtěl taky jednou za čas projevit xD
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    jo, super, podivam se tam... letiste znam fakt jen z toho party modu. diky!
    JIMX
    JIMX --- ---
    EX0RCIST: http://www.threespeech.com/blog/wp-content/uploads/2007/12/bp%20wallpaper.jpg

    ... jak je prehrada, vpravo od ni je takovy esicko, tak v tom lese napravo od toho ... jede se tam z ty silnice, jak jsou nad sebou ty mezery mezi smerama ... je to pochopitelny? :)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    btw. soutez o dva sety 3D bryli nVidia a 120 Hz monitoru, dalsi tri lide dostanou hry dle sveho vyberu a drobne darky. http://www.stream.cz/burnout sance je velika, zatim mame jednou soutezni video...
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    a kde bylo? nesel by ten screenshot? ;) treba pomoci frapsu
    JIMX
    JIMX --- ---
    tak hus jsem to letiste nasel :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    EX0RCIST: dole v levy casi ... na mape je to videt jako les, les a zase les ... je to pod takovym tusimze docela rovnym usekem, kterej je v tom miste nejjiznejsi silnice ... ?
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    taky jsem tam objevil jednu hrube krutou drahu pro buginy! :) meli ybchom delat screenshoty!
    JIMX
    JIMX --- ---
    EX0RCIST: to ja si ho projizdim sam ... dost jsem toho uz objevil ... takovejch tech zlutech plotu uz mam vic jak pulku za sebou a tusimze i billboardu mam za sebou vic nez pulku ... a ridicak uz mam Bcko ... ale to letiste jsem jeste neobjevil :-/
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    zdravim, podivam se po nem. dost casto se objevuje v party modu;)) je tam toho vic schovaneho;)) pro zjisteni, v ktere casti mapy je dana lokace, je imho nejlepci si zajet party mod. nebo projezdit krizem kratem cele mesto, a treba i v multiplayeru!
    JIMX
    JIMX --- ---
    Zdravicko, v recenzi jsem narazil, ze tam je schovany nekde i letiste a lom ... lom uz jsem nasel, ale letiste ne ... nevite, kde je?
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    ZA pozornost stoji hra ve hre - modul Bikes. Jedna se o nejlepsi motorky, jaky jsem ve hre videl. Skvela fyzika, ovladatelnost a zabava. Bikes byl pro konzole dostupny jako stahovatelny doplnek, ale verze Burnout Pparadise The Ultimate Box jej obsahuje jiz v zakladu (stejne jako na konzole zpoplatneny doplnek Party - pro offline multiplayer /stridani hracu na jednom PC) a Cagney.
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    mělo by být - zdarma!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Doufám, že to bude i pro PS3...
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    Na začátku února vyjde skvělá závodní hra Burnout Paradise a podle všeho se zatím jedná o úspěšnou konverzi z konzol na PC. Hra obsáhne sebe samotnou a také doposud vydané přídavné balíčky, které vždy byli a jsou zdarma. Další balíčky jsou však na cestě a jedním je i Legendary Cars, který obsahuje nové vozy známé z filmů a seriálů. Jako první je 88 Special, slavná DeLorean z Návratu do Budoucnosti, poté Manhattan Spirit z Krotitelů Duchů, pokračuje se s Carson Nighthawk ze seriálu Knight Rider, i když vůz je tak trochu zmodernizován a nakonec Cavalry Bootlegger z Mistrů Hazardu.

    Každý z těchto čtyř vozů bude mít nějaké speciální vlastnosti při boostu, například DeLorean aktivuje vznášející se mód, ale u ostatních vozů je zatím vše utajeno. Balíček Legendary Cars očekávejte během letošního jara a to zcela zdarma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam