• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    no jenže kde jsou ty sloty?:!? .))
    SMALLY
    SMALLY --- ---
    BARBARELLA: tu kapelu si vybiras podle me jenom na zacatku pri spusteni cely hry (aspon ja to tak mam) a jsou tam jeste dva volny sloty na pridani dalsich kapel...takze asi jedine tam...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    mám jeden takovej blbej dotaz...

včera jsem si koupila guitar hero worldtour na ps2... ale za boha nemůžu přijít na to jak se tam přidává další skupina když to chce hrát někdo další.. prostě na začátku jsem si vytvořila tu svojí a nejde mi vytvořit další... PROČ PROČ PROČ, už mě to začíná vytáčet.. poradil by někdo?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BLEVAJZZ: ty jo, nevim... jak hraju kampane, tak jeste nemam nic extra vybranyho, protoze odehravam vse.
    ale jako pripomina mi to, ze bych fakt ocenil, kdyby profil na community.guitarhero.com upravili ve stylu last.fm. ted tam clovek vidi akorat pet poslednich odehranych pisnicek a muze si najit high-score pro konkretni pisnicku. ja bych k tomu chtel nejaky poradny statistiky. aby si to pamatovalo celou historii, co jsem hral, a idealne ji prave zpracovala s vysledky jako nejhranejsi pisnicky atd.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Videli jste uz posledni BBT ? http://www.youtube.com/watch?v=Kqfyi-6clHg :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ja teda guitra hero nikdy nehral .... ale kdybych ho mel, tak bych urict hral nejvic tohle http://www.youtube.com/watch?v=oWqASWJ-3yA

pripadne tohole..
    http://www.youtube.com/watch?v=ccNR2rpiHtE
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    co se vám nejvíc líbí za písničku kterou nejčastěji hrajete...... já určitě tuhle

http://www.youtube.com/watch?v=rqMpw9gdcTM
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    http://www.gamespot.com/news/6204559.html?part=rss&tag=gs_all_games&subj=6204559 - Guitar Hero getting Greatest Hits, new DS title

...tak vyber skladeb z predchozich verzi by nemusel byt spatnej...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    jestli nemate, tak...

LAST DAY to download your FREE Springsteen tracks!

Neversoft - 02/05/09

Just wanted to remind everyone that today is the LAST DAY to download the free Bruce Springsteen Track Pack.

Be sure to head to the music store and download them today!!!

As of February 5th, the Bruce Springsteen Track Pack will be available for purchase in the music store on the Xbox 360 for 320 MS points, on the PS3 for $3.99 and as singles on the Wii for 200 points each.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak jsem sice dneska koukal, ze se konecne objevil chybici DLC na Wii. oznamili plan DLC na dalsi mesic. ale nejak mi radost nedelaj. nejak tam neni nic co bych si chtel zahrat a jeste me nasrali tim Adamsem. proc jako nemuzou dat ke stazeni original Wonderwall a misto toho tam cpou nejakej tragickej cover... fuj fuj.

More amazing Track Packs hit Guitar Hero World Tour® in February 2009!

February is another big month of Track Packs for Guitar Hero World Tour fans. Three new track packs will be available for you to download and rock out to!

The Acoustic Track Pack - Available February 12th 2009
    1.) "Drive" by Incubus
    2.) "New Slang" by The Shins
    3.) "Wonderwall" by Ryan Adams

On February 12th, rockers Incubus, The Shins and Ryan Adams turn off the amps and electric guitars in the Acoustic Track Pack. Coming to Guitar Hero World Tour are Incubus’ “Drive,” The Shins’ “New Slang” and Ryan Adams’ GRAMMY® Award nominated version of “Wonderwall.”

The Wings Track Pack - Available February 19th, 2009
    1.) "Junior's Farm"
    2.) "Hi Hi Hi"
    3.) "Jet"

Following their debut appearance on disc in Guitar Hero World Tour with “Band on the Run,” Paul McCartney’s Wings return to the Guitar Hero stage with the Wings Track Pack. “Junior’s Farm,” “Hi Hi Hi” and “Jet,” three top-ten hits from the band’s diverse catalog of music, will be available for download on February 19th.

The Bob Seger Track Pack - Available February 26th, 2009
    1.) "Old Time Rock and Roll"
    2.) "Her Strut"
    3.) "Get Out of Denver (Live)"

GRAMMY Award winner, Rock and Roll Hall of Fame inductee and Academy Award nominee Bob Seger will make his Guitar Hero downloadable content debut with the Bob Seger Track Pack. After making an appearance in ads highlighting different celebrities jamming on instruments from Guitar Hero World Tour, Seger’s legendary hit “Old Time Rock and Roll” joins "Her Strut" and a live-recording of "Get Out of Denver" in the Bob Seger Track Pack, available for download on February 26th.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    pro mě je cíl si dát B.Y.O.B na 100% v medium zatím
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BLEVAJZZ: to jsme na tom podobne. GHWT mam od novyho roku, predtim jsem dlouho nehral a navic jsem na tyhle hry trochu levej. ale bavej me :-). takze hraju hlavne basu, tam je medium v pohode, a bici, kde s medium valcim (vetsinou koncim tak s 80%).

jsem si vcera rikal, ze mam ve stredu volnej vecer, tak bych mohl zkusit nejakej online turnaj. jsou tam bici na medium. tak jsem si zkusil zahrat ty tri soutezni pisnicky (At the Drive-In - One Armed Scissor, Dream Theater - Pull Me Under, Lostprophets - Rooftops (A Liberation Broadcast)) a zjistil jsem, ze tohle jeste nepujde :-)
    tak treba v patek, to je tam basa na medium, to bych snad mohl nejak slusne dat...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    nooooo to by šloo!!!! :-) já teda zatím si na kytaře dávám v pohodě medium až se dostanu přes hárd tak dám vědět :-D mám to necelý měsíc doma
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BLEVAJZZ: (-: jo, projektor je prima.
    ja doma hraju na LCD 32. a hral jsem i na pocitacovym monitoru a i to jde. stejne sledujes jen svoji cast obrazovky a je celkem jedno jak je velka...

bici mam take, pokud je nekdo z Prahy budete chtit vyzkouset, tak se muzem zkusit domluvit.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: ještě budu muset vyfotit jak to vypadá na té zdi at máte představu jak se má hrát...

ted tu půlka nyxáků dá fotky jak to u mě doma paří :-D

ale jako chci určitě zkusit ty bicíí kamarád je má
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KUBAN88: Minimální konfigurace
    Operační systém: Windows XP/Vista
    Mechanika: DVD
    Procesor: 2800 MHz
    Operační pamět: 1024 MB RAM
    Grafická karta: 3D grafická karta se 256 MB

zdroj: http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2131

ale je to teda GH3, protoze GHWT na PC neni.

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: to jde i na PC? jaka je HW narocnost? bych pres HDMI propojil LCD TV a to by nemuselo bejt spatne
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tak tady házím jednu svojíí aby se neřeklo. i když ALLOPSYCHOSIS už mě sem hodila:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam