• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!
    KULA
    KULA --- ---
    Medium:( obcas hard. Ale potom se cejtim jako moc velkej frajer.
    BABBA
    BABBA --- ---
    GOURYELLA: no to zni dobre jeste sehnat hospodu kde by nas nechali to usporadat..nemate naky kamarady,tatinky apod. ktery by byli ochotni??

jinak na jakou uroven hrajete?
    KULA
    KULA --- ---
    Beru! Znicim vas vsechny. Hlavne pri Muse
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Tak mi prave ten slavnej xbox znicil DVD GH Metallica. Malinkej tukanec kytarou a v DVD ryha jako prase. Jde mi to z domu. Uz to nechci videt. Kram zasranej.
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    GOURYELLA: já taky.. jiank wii potažmo GH nehraju...:-)
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Ja tez! Kdyztak mam projektor, coz by mozna bylo lepsi ;)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    jako zakladatel auditka jsem pro! :-DDD
    BABBA
    BABBA --- ---
    me napadlo co udelat nakou nyxackou Guitar Hero Party??by se rezervovala naka hospoda s plazmou a domluvilo by se to nekdo by prines x-box, ps nebo wii a parilo by se :)..co vy nato? :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    BABBA: tak uz sem to rozfachal!
    BABBA
    BABBA --- ---
    zdar nemate nekdo patch na pc abych mohl hrat s kytarou od GHWT GH 3? diky
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Kytarka supr - radost mi udelal i arch metalackych samolepek a tricko metallica :)
    Na kytare mi trochu vadi vrzani - piskani "brnkatka"pri pohybu dolu.. Treba se "rozehraje".
    Hra jako celek nema chybu.
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Vcera jsem poridil GH Metallica. Jsem naprosto unesen ze zvuku. Ma to poradny grady!!
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Tak jsem se včera pustil do GH5... Upřímně, výběr písní mi přijde dost špatnej. Skladby od roku 2005 do současnosti jsou si podobný jak vejce vejci, místo vymakaných kytarových sól jsou tu jen náhodně vyluzované pazvuky. Tak nevím, jestli je to ještě guitar hero... Zlatá GH1 a GH4
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZONICEK: imho to neupravili vubec. to je na tom nejlepsi. Holt asi nejsi beatles fanda.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Ty Beatles se nedaj. Trochu mě přijde, že to moc neupravili z originálu, takže je tam dost bordel v písničkách a i když od Betles je pár pecek, tak v tom RB je to dost pomalé. Celkově jak při rozjezdu a pak je najednou konec. Fakt nejnudnější díl z GH/RB edice...
    Nejlepší zatim Metallica a GH5 (pár oblíbených pecek)...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    http://wii.ign.com/articles/102/1022712p1.html - recenze The Beatles: Rock Band Limited Edition. zda se, ze kytara sice luxusne vypada, ale na hrani je k nicemu.

takze Beatles asi budu ignorovat. a jestli budou penize, tak koupim GH5 s kytarou (protoze ta od GHWT je uz nepouzitelna, moc toho nevydrzela, tak snad GH5 kytara bude lepsi).
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak jsem dnes celej den paril GH5, je to super ;)

ale u me stale vede metalika
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ALESH: no, k RB se snad daji cinely dokoupit (v US urcite, jak u nas netusim). ve hre si asi moc nezacvicis. nicmene vim, ze treba Wii verze nastroju jde pripojit k PC. tam by mozna slo neco vymyslet. ale jednak nejsem bubenik, takze nevim jestli je realny aby to bylo k necemu. a za druhy jsem se o tohle nezajimal, takze nevim jestli uz na to treba nejaky programek je nebo ne.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jsem si rikal, ze by se na ty bici z RB nebo GH dalo normlane cvicit....ale jak tak koukam na videa, tak to s hrou na bici nema moc spolecneho. Navic RB ani nema cinely...skoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam