• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!

proste o Guitar hero a Rock Smith na vsechny herni konzole
    rozbalit záhlaví
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Naprosto, včetně čísla modelu na zadní straně.
    Mám kytaru z GHWT, která funguje už třičtvrtě roku naprosto bez problémů (zaklepat na dřevo). K tomu jsem měl druhou z GH:Metallica, která sama spouštěla power/odmítala spouštět power, tu jsem po třech reklamacích vrátil, a teď jsem pořídil GH5, která byla už z krabice taky problémová. Takže bych řekl, že je to kus od kusu, že můžou být dobré i špatné. Obecně jsou ale hodně chybové, prý se jich mění strašné množství.

Ono ale není moc alternativ, obyčejné kytary z RB se u nás, co vím, samostatně nevedou, kytary z Beatles prý nejsou špatné, ale stojí dost na to, že zase o tolik lepší nejsou, a Logitech je pekelně drahý, i když prý kvalita odpovídá.

DJ Hero jsem taky chtěl zkusit, ale slyšel jsem, že ty mixy ve hře nejsou zase nic moc extra.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: fakt uplne stejnou jako z GHWT? ta me docela rychle odesla (whammy bar byl od zacatku k nicemu, protoze nedrzi pozici, a pak pri hrani kytara sama macka cudliky, zrejme z touchpadu). takze jsem stale uvazoval o koupi GH5 s novou kytarou, ale jestli je to ta sama kvalita, tak to nema cenu.
    jeste ze ted mam DJ Hero, takze je na nejakou dobu o zabavu postarano.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Koukal jsem, že tu někdo linkoval obrázek nové kytary z GH5 - na to ale pozor, novou kytaru mají jen v Americe, evropské verze GH5 mají kytaru z GHWT, zcela beze změn.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hele, tohohle tématu jsem si vůbec nevšiml. (:

Sám mám Rock Band, Rock Band 2, World Tour, Metallica, Greatest Hits, GH5; bicí a dvě kytary z GHWT a mikrofon.
    Velký nadšenec. (-:
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    DAVESADE: ta muzika z turricana je balzam :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ten zvuk je genialni!
    Co je to za melodii?
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    jj, čtyřkanálový MODy jsou klasika, co já se toho za mlada naposlouchal...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jako on je muzikant velice dobrej, ale je to beta, není to odladěný. Hrál jsem to teďka chvíli - na klávesnici jenom - a jako dobrý. Velkej efekt teda má fakt Amigy - MODy - jak to člověk slyší, má radost jak za mlada ;).
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    DAVESADE: Nějak mu ta melodie nesedí s puntíkama. Chtělo by doladit. Programátor excelentní, muzikant horší :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Českej Guitar Hero na Amigu - teda spíš Tracker Hero - omezení na 4 kanály je trochu problém, ale nic, s čím by se nedalo pohrát ;).
    http://www.terra.es/personal8/937611204/trackerhero/movies.html
    KULA
    KULA --- ---
    CUs, hele, mam kytaru z GH3 a zacalo me zlobit zluty tlacitko. Da se to nejak rozebrat a asi vycistit?
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Šel bych do toho taky. Kytaru hraju na hard, bicí na medium...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KULA: no mohl sis něco vzít na sebe..... :-)))
    KULA
    KULA --- ---
    Kluci, jestli chcete videt, jak se hraje Dragon Force, na easy a jeste k tomu blbe tak tady: http://www.youtube.com/caesarczech#p/a/u/0/mRVFZTpuhnQ:
    Ale! Jestli jste slabe povahy, tak se na to nekoukejte. Na boxu hraju rekneme, nalehko.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    hraju steně tak..
    BABBA
    BABBA --- ---
    KULA: ja taky medium..hard vubec to nez zacnu tak uz koncim :)
    KULA
    KULA --- ---
    Medium:( obcas hard. Ale potom se cejtim jako moc velkej frajer.
    BABBA
    BABBA --- ---
    GOURYELLA: no to zni dobre jeste sehnat hospodu kde by nas nechali to usporadat..nemate naky kamarady,tatinky apod. ktery by byli ochotni??

jinak na jakou uroven hrajete?
    KULA
    KULA --- ---
    Beru! Znicim vas vsechny. Hlavne pri Muse
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Tak mi prave ten slavnej xbox znicil DVD GH Metallica. Malinkej tukanec kytarou a v DVD ryha jako prase. Jde mi to z domu. Uz to nechci videt. Kram zasranej.
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    GOURYELLA: já taky.. jiank wii potažmo GH nehraju...:-)
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Ja tez! Kdyztak mam projektor, coz by mozna bylo lepsi ;)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    jako zakladatel auditka jsem pro! :-DDD
    BABBA
    BABBA --- ---
    me napadlo co udelat nakou nyxackou Guitar Hero Party??by se rezervovala naka hospoda s plazmou a domluvilo by se to nekdo by prines x-box, ps nebo wii a parilo by se :)..co vy nato? :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    BABBA: tak uz sem to rozfachal!
    BABBA
    BABBA --- ---
    zdar nemate nekdo patch na pc abych mohl hrat s kytarou od GHWT GH 3? diky
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Kytarka supr - radost mi udelal i arch metalackych samolepek a tricko metallica :)
    Na kytare mi trochu vadi vrzani - piskani "brnkatka"pri pohybu dolu.. Treba se "rozehraje".
    Hra jako celek nema chybu.
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Vcera jsem poridil GH Metallica. Jsem naprosto unesen ze zvuku. Ma to poradny grady!!
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Tak jsem se včera pustil do GH5... Upřímně, výběr písní mi přijde dost špatnej. Skladby od roku 2005 do současnosti jsou si podobný jak vejce vejci, místo vymakaných kytarových sól jsou tu jen náhodně vyluzované pazvuky. Tak nevím, jestli je to ještě guitar hero... Zlatá GH1 a GH4
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZONICEK: imho to neupravili vubec. to je na tom nejlepsi. Holt asi nejsi beatles fanda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam