• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!
    KULA
    KULA --- ---
    PIETA: tak to je kvalitni kotel:)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Pomalu začínám pracovat na tom, abysme v plné kapele odehráli Endless Setlist, což jsou všechny písničky na disku RB2, čili 84 kusů v jednom koncertu, bez pauzy. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak včera jsme u mě konečně postavili kompletní kapelu, a při té příležitosti úspěšně zahráli Rock Immortal Setlist, čímž jsme vlastně dohráli celý Rock Band 2.
    Na Medium. (-;

Pravda je, že po osmipísničkovém setu, kde je vždycky tak dvacet vteřin pauza, si člověk připadá opravdu jako po rockovém koncertu. Navíc je setlist postavený tak, že jde od jednoduchých až k těm pekelným, takže to byl opravdu intenzivní zážitek. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Mimochodem, import z GHWT a GHGH do GH5 a BH je silně omezenej, funguje tak na půlku písniček. Eye of the Tiger třeba nejde. (:
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: neco takovyho... i kdyz tady to proste ani neni tak datadisk, jako snaha zasahnout jinou cilovou skupinu - nejspis teenage holcicky. co jsem pochopil tak jim je hra prizpusobena jak barevna tak pisnickama. i kdyz vlastne koukam, ze tam jdou importovat pisnicky z GHWT, Smash Hits a GH, a je to mopaktibilni s GH5 DLC... takze je to tak trochu datadisk...
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Já do obchodů nechodím zas tak často, a světový release to mělo před necelým měsícem, to je pro mě dost nový. (-:

Čili jestli chápu správně, je to zase datadisk za cenu nové hry, jako byl Greatest Hits? Pro své infantilní sklony si spíš pořídím Lego Rock Band. (:
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: tak Band Hero je mam pocit venku uz docela dlouho. ale taky se to asi neda povazovat za dalsi regulerni dil, spis je to takovy spin-off pro "casual" hrace (tak nejak to cilili). co si tak vzpominam podle recenzi atd. je to vlastne jen petka s pisnickama a v grafice pro "deti".
    PIETA
    PIETA --- ---
    Koukal jsem dneska, že v obchodech už je Band Hero - na mě už je to nějak moc rychle, ještě jsem ani pořádně nezačal hrát pětku. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Kombinace víceméně čehokoliv s čímkoliv je za trest - já jsem RB/PS3/americká hra a je to taky dost o nervy. (-:
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: tak ja nemam problem si vybrat, vetsina pisnicek mi tam nijak nevadi a zahraju si je. kdyz jsem projizdel songlist RB her, tak tam tech "oblibenejch" pisnicek pro me bylo asi vic. jenze kombinace okolnosti RB/Wii/Evropa me tak vytocila, ze i kdyz uz je mozne tady RB koupit, tak je ignoruju a porizovat to zatim nehodlam. ale vseobecne je to o tom, ze muj hudebni vkus je trosku jinde nez zamereni tehle her, takze v nich proste neni moc pisnicek, na kterych bych si vylozene ulitaval. to plati i pro DJ Hero, kde bych ocenil nejaky ten dnb track, ale toho se asi nedockam :-). nicmene, na bastard popu jsem si v posledni dobe docela ujizdel, takze me i ty mixy v DJ Hero minimalne na prvni poslech bavi/neurazi.
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Tohle má stejně moje polovička, ta má taky občas problém si vybrat vůbec něco. (: Já třeba v RB2 ještě nepotkal písničku, která by se mi nelíbila, a tak půlka se mi líbí hodně.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: skoda skoda, taky jsem si uz cetl o vetsi chybovosti GHWT kytar. takze koupe je proste loterie. a na reklamovani ohrane kytary z band bundle jsem nemel nervy. alternativy nejsou, takze to necham byt, na obcasne hrani mam doma dve stary kytary.

v DJ Hero mam zatim odehranou jen chvilku, ale mixy se mi zatim docela libi. neni to sice zadnej extra narez, ale to mam plus minus stejne s jakoukoli GH hrou - vzdycky se mi fakt libi tak dve tri pisnicky. a herne me DJ Hero bavi, takze zatim spokojenost.
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Naprosto, včetně čísla modelu na zadní straně.
    Mám kytaru z GHWT, která funguje už třičtvrtě roku naprosto bez problémů (zaklepat na dřevo). K tomu jsem měl druhou z GH:Metallica, která sama spouštěla power/odmítala spouštět power, tu jsem po třech reklamacích vrátil, a teď jsem pořídil GH5, která byla už z krabice taky problémová. Takže bych řekl, že je to kus od kusu, že můžou být dobré i špatné. Obecně jsou ale hodně chybové, prý se jich mění strašné množství.

Ono ale není moc alternativ, obyčejné kytary z RB se u nás, co vím, samostatně nevedou, kytary z Beatles prý nejsou špatné, ale stojí dost na to, že zase o tolik lepší nejsou, a Logitech je pekelně drahý, i když prý kvalita odpovídá.

DJ Hero jsem taky chtěl zkusit, ale slyšel jsem, že ty mixy ve hře nejsou zase nic moc extra.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: fakt uplne stejnou jako z GHWT? ta me docela rychle odesla (whammy bar byl od zacatku k nicemu, protoze nedrzi pozici, a pak pri hrani kytara sama macka cudliky, zrejme z touchpadu). takze jsem stale uvazoval o koupi GH5 s novou kytarou, ale jestli je to ta sama kvalita, tak to nema cenu.
    jeste ze ted mam DJ Hero, takze je na nejakou dobu o zabavu postarano.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Koukal jsem, že tu někdo linkoval obrázek nové kytary z GH5 - na to ale pozor, novou kytaru mají jen v Americe, evropské verze GH5 mají kytaru z GHWT, zcela beze změn.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hele, tohohle tématu jsem si vůbec nevšiml. (:

Sám mám Rock Band, Rock Band 2, World Tour, Metallica, Greatest Hits, GH5; bicí a dvě kytary z GHWT a mikrofon.
    Velký nadšenec. (-:
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    DAVESADE: ta muzika z turricana je balzam :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ten zvuk je genialni!
    Co je to za melodii?
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    jj, čtyřkanálový MODy jsou klasika, co já se toho za mlada naposlouchal...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jako on je muzikant velice dobrej, ale je to beta, není to odladěný. Hrál jsem to teďka chvíli - na klávesnici jenom - a jako dobrý. Velkej efekt teda má fakt Amigy - MODy - jak to člověk slyší, má radost jak za mlada ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam