• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!
    BABBA
    BABBA --- ---
    THESTOUPA: diky zkusim to
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BABBA: aha, tak koukam, ze PC ma nejakou podelanou kompatibilitu...
    http://hub.guitarhero.com/community/viewtopic.php?f=16&t=6946 - tady doporucujou nejakej externi program.
    PIETA
    PIETA --- ---
    BABBA: Tak to nevím, sám Aerosmith nemám.
    BABBA
    BABBA --- ---
    THESTOUPA a PIETA: GH3 sem rozfachal diky patche ale na GH Aerosmith si nevim rady
    PIETA
    PIETA --- ---
    BABBA: Hrál jsem i GH3 (stejná generace, jako Aerosmith) na PC s kytarou z GHWT pro PS3. (-;
    (Dá se, ale jen jedna a je s tím hodně hraní, drivery a tak.)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BABBA: jestli jsou to obe PC verze, tak by snad jit mela. GHWT kytara ma navic slidebar, ale jinak je stejna a tudiz snad i na PC zpetne kompatibilni. na Wii mi GHWT kytara funguje s GH3 a GH Aerosmith bez problemu.
    BABBA
    BABBA --- ---
    asi nejde kytara z GHWT na GH Aerosmith - PC
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Dají se nějak importovat písničky z PS2 Band Hero do PS3 verze GH5?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Nevím, jak moc to sledujete, ale Rock Band 3 vypadá hodně zajímavě.
    PIETA
    PIETA --- ---
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Doufám, že nebylo.. Tahle verze pobavila :))
    http://www.youtube.com/watch?v=QCyfKWu4YQ0
    PIETA
    PIETA --- ---
    Kdo to zvládne bez jakékoliv pauzy (což je třeba i Failed), získá medaili železného měchýře. (:
    KULA
    KULA --- ---
    PIETA: tak to je kvalitni kotel:)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Pomalu začínám pracovat na tom, abysme v plné kapele odehráli Endless Setlist, což jsou všechny písničky na disku RB2, čili 84 kusů v jednom koncertu, bez pauzy. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak včera jsme u mě konečně postavili kompletní kapelu, a při té příležitosti úspěšně zahráli Rock Immortal Setlist, čímž jsme vlastně dohráli celý Rock Band 2.
    Na Medium. (-;

Pravda je, že po osmipísničkovém setu, kde je vždycky tak dvacet vteřin pauza, si člověk připadá opravdu jako po rockovém koncertu. Navíc je setlist postavený tak, že jde od jednoduchých až k těm pekelným, takže to byl opravdu intenzivní zážitek. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Mimochodem, import z GHWT a GHGH do GH5 a BH je silně omezenej, funguje tak na půlku písniček. Eye of the Tiger třeba nejde. (:
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: neco takovyho... i kdyz tady to proste ani neni tak datadisk, jako snaha zasahnout jinou cilovou skupinu - nejspis teenage holcicky. co jsem pochopil tak jim je hra prizpusobena jak barevna tak pisnickama. i kdyz vlastne koukam, ze tam jdou importovat pisnicky z GHWT, Smash Hits a GH, a je to mopaktibilni s GH5 DLC... takze je to tak trochu datadisk...
    PIETA
    PIETA --- ---
    THESTOUPA: Já do obchodů nechodím zas tak často, a světový release to mělo před necelým měsícem, to je pro mě dost nový. (-:

Čili jestli chápu správně, je to zase datadisk za cenu nové hry, jako byl Greatest Hits? Pro své infantilní sklony si spíš pořídím Lego Rock Band. (:
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PIETA: tak Band Hero je mam pocit venku uz docela dlouho. ale taky se to asi neda povazovat za dalsi regulerni dil, spis je to takovy spin-off pro "casual" hrace (tak nejak to cilili). co si tak vzpominam podle recenzi atd. je to vlastne jen petka s pisnickama a v grafice pro "deti".
    PIETA
    PIETA --- ---
    Koukal jsem dneska, že v obchodech už je Band Hero - na mě už je to nějak moc rychle, ještě jsem ani pořádně nezačal hrát pětku. (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam