• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZgastroparty
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY: já ti dám gaypáárty! :-)holek tam bude víc než dost...to je dobře.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    uz se na tu gayparty tesime! :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    takže Gastropárty již dnes v 19:00!!!!.. nezapomeňte si své pokrmy přijdte včas at vám to tam všechno nesníme a budeme se těšit
    T0MAS0
    T0MAS0 --- ---
    btw. uz ste vyzkouseli vomfass??? tam vam daj ochutnat uplne vsechno :D
    http://www.vomfass.cz/
    doporucuju: olivovy olej s lanyzema, cognac vsop i napoleon ;)
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    KUBAN88: To by ses divil...alespoň na to málokde narazím. Leda, že bych si řekla, a to se pak tvářej divně.
    Myslím, že by to mělo být automatické...
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    díky všem za info :-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY: no opovaž se!!.. jsem na váás zvědavý!:-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    takze zacatek brezna jo?...mmm..neco ukuchtime a ja se to pokusim nesezrat s predstihem.
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    je skvělé mít tu odborníky :)
    T0MAS0
    T0MAS0 --- ---
    to blevajzz..obcas mi uz lezou krkem tyhle hrozne nastvany kuchari na celou ceskou scenu..ale neco na tom samozrejme je...jinak k tem konveniencim>>>konvenience neni jen prasek jak porad dokola hloupe opakuje, ale jakekoliv predpripravena ingredience..tzn.i oloupana mrkev, oskrabane brambory, ci treba palacinky z makra (chlazene) jinak http://www.gastroplus.cz/prectete-si/2007/07_3_konvenience.php

    jinak ja rozhodne nejsem zastance konvenienci(u nas je skoro vubec nepouzivame - myslim ze jen chlazene listove testo) ale konvenience se pouzivaji hlavne kvuli hygiene, protoze udelat vyvar z kosti v kuchyni podle norem (haccap) je prakticky v jakekoliv kavarne/male restauraci nemozne.(schvalne se poptejte-obchazi se to veget.polevkama>v meduze jinou nedostanete) a pak je trochu komicke kdyz se kuchar z velke restaurace rozciluje ze malo-provozovatele nemaji klasicky vyvar a tak...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NEMESIS: jj jsou dobry...

    btw ochutnat uz ti daj snad vsude, ne?
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    KOMENNDA: Já mám dobrou zkušenost s Aromi - la bottega. Ochotně poradí a dají ti ochutnat co kupuješ.
    http://www.labottega.cz/go/index.php?language=cz
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    vim, že to tak je :-( vzhledem k tomu, ze se pohybuju i v prostredi bezpecnosti potravin a potravinařské inspekce ......
    tuhle jsem sedeli u Vladare a jedinej pohled do kuchyně stačil ....
    Buhuzel skoro všude dělají jen minutky a na klasicnou českou kuchyni (poctivou a dobrou bez náhražek) je problém narazit. Prave proto jsem pred x lety rozjela hospodskej zpravodaj, jenže nebyl čas a pak ani finance takze dneska usina ..... nicmene bylo by fajn informovat o to jak kde se vari (ale ne jako placena reklama,ale jako obyčejný konzument..)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    kdo nečetl článek doporučuji já se opravdu zasmál....ale bohužel je to pravda

    http://www.reflex.cz/Clanek34693.html
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KOMENNDA: http://www.grosseto.cz/brumlovka/kontakt.htm

    fakt nejlepsi v praze co jsem sehnal
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KOMENNDA: na Brumlovce vedle pizzerie Grosseto maji italskej kramek... cerstve prosciutto

    nebo pak na Arbesaku vedle Cheesy v uzenarstvi
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    Ahoj nevíte někdo kde seženu u nás dobrej kvalitní pršut ?
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    útěcha ? ..... spis na opak, ne?
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    LENGYANG: to nevím jestli je utěcha :-)
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    BLEVAJZZ: máme tě rádi i jako ženu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam