• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZgastroparty
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    NENUPHAR: uvař mouřník no... vždycky jsem to v pohodě dokázal dovézt ještě teplé zvlášt něco v kastrolu:-) nebo jsem si vzal remosku a popřípadě tam dopekl :-D
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    si dokážu představit jen nějaký moučník nebo tak...
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    smím se zeptat zda někdo z vás co vaříte zajišťujete aby bylo jídlo teplé? já si moc neumím představit jak taková akce probíhá, to někam dovezu kastról s upečenym bažantem nebo žabíma stehýnkama a co dál :)?
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    máš dva měsíce aby si něco natrénovala!!;-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    WOODY_: prosíímtě.... od toho jsou gastropárty... většina to vaří poprvé a zkouší... vůbec se toho neboj!;-)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    BLEVAJZZ: francii uvarit neumim ;-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    WOODY_: a to jako proč?
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    BLEVAJZZ: hmm, tak to se prijdu asi jen najist :-)))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    WOODY_: 15.11. čvrtek francie .. víš to první :-)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    takze rijen?;-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOCICINKA: přes léto nikdy není :-) řekněme v září ;-)
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    BOO: no a sice otak nevytahla, ale najak rostanda s fotakem tam behala
    BOO
    BOO --- ---
    a taky nebyl zadnej fotograf, vid leni ; )
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    este by to chtelo postnou nejake fotky ...uz dlouho nic nebylo :-)
    ZASECHASE
    ZASECHASE --- ---
    BLEVAJZZ: děkujeme, pane organizatore ;) hned ze začátku jsme teda vysoce motivovaný na další výhru a piva, takže se na tunisko pořádně připravíme :)
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    BLEVAJZZ: ta byla luxusní !!!! díky
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY:
    "Díky za všem za hlasy, tady máte recept! Jen jsem to nedělala ve vodní lázni a stupně jsem nastavila asi na 170... a stav výrobku testovala špejlí, jako u perníku například - dokud nebyla ničím olepená, pak 24 hodin odležet. A koření bylo od oka - bílý pepř, zázvor, sladká paprika, muškátový oříšek, špetka skořice, nové koření. "

    Masová paštika s játry a brusinkami - recept - Czech Specials
    http://www.czechspecials.cz/specialita/masova-pastika-s-jatry-a-brusinkami/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja chci recept na tu pastiku :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tak 15. díl s tématem česko je uspěšně za náma. přišlo dost lidí a bylo 63 receptů.... ti kdo budou chtít recepty at zabrousí na FB do skupiny gastropárty a v diskuzi si najdou příslušnou zemi.!;-) děkuji všem za účast. a gratulace nováčkům BRUN a ZASECHASE :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    neznam :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam