• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: S flashblockem tten flash co dela blikani na pozadi zabere celou obrazovku a vypada to, ze je stranka prazdna. Doporucil bych (kdyz nic jineho) dat na konec.

(jinak i ja uz mam objednano)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Spuštěn nový web ;-)

http://www.inquisitor.cz/
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: já už předobjednal tady :)
    http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-inquisitor-p-4594.html?aff=zbozi
    už se nemůžu dočkat na dlouhy zimní večery 8)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    BLACKX, PHOW_SAATCH: Tak to jsem chtel slyset :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AOEX: diky ;)
    1/ testovaci verze, o ktere tady byla rec, je cca rok stara, od te doby prosla hra radou zmen (snad k lepsimu ;)

2/ v brzke dobe se planuje gameplay trailer

3/ nejedna se o 200 stran textu, ale o 1500 stran textu - hra je urcena predevsim pro hrace, kterym nestaci jen klikat na nepratele - pokud nerad ctes, pockej si na Diablo 3 ;)) mne osobne pri testovani rozhovory bavily hodne - kdyz se clovek do pribehu polozi, neni uniku, ale je to samozrejme otazka vkusu kazdeho soudruha ;-))

4/ myslim si, ze nebude na skodu, kdyz si dnesni hraci misto strileni taky sem tam neco prectou ;-))

ad datadisk/pokracovani -> to zalezi na scenaristovi ;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak prej je to uplne jedno, tvurce dostane z kazdyho DVD uplne stejne...
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Presne by to vedel nas distributor, ale doporucuju hledat, kde je to pro tebe nejlevnejsi nebo ktery obchod ti vyhovuje vic... nemusis to tak hrotit :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    a jeste ... ze stranek je odaz na nakup na xzone (coz nemam rad), kdyz to objednam z jrc, dostanou vetsi cast penez tvurci, nebo prodejce (pripadne je v tomto smeru zasadni rozdil oproti xzone)?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ciste text, je ho tam tolik, ze dabovat to by zabralo dalsi rok ;))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    jo, tak to je konkretni odpoved:) Kdyz uz mluvime o zvuku, rec je o ceskych titulcich, ale je to jinak nejak namluvene, nebo ciste text?
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Vicemene takove karty, ktere pod Windows funguji, a nemaji dodrbane ovladace :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    S cim presne by mela byt kompatibilni "Kompatibilni zvukova karta"?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    sakra, ja si to snad pujdu koupit...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    INQUISITOR VYCHÁZÍ 9. LISTOPADU

Konečně – po mnohaletém vývoji vychází RPG INQUISITOR. Autorům naštěstí jejich nadšení vydrželo až do momentu, kdy 9. listopadu 2009 spatří světlo světa jedna z nejrozsáhlejších RPG všech dob, ztvárněná v klasické detailní isometrii, přinášející nezvykle temný příběh kombinující fantasy s krutými reáliemi středověku. Zkušené znalce žánru čeká až 100 hodin hraní za jednu z hlavních postav, méně pokročilí se mohou připravit až na 200 hodin příběhu.

Na DVD také najdete:

· Kompletní 2hodinový soundtrack čítající 38 skladeb ve formátech WMV a OGG

· 3 příručky ve formátu PDF: Průvodce hrou (68 stran), Kniha magie (58 stran) a Výstroj a výzbroj (36 stran)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Nasi kluci sikovni udelali novy web a novy trailer... uz se to blizi :)

http://www.inquisitor.cz/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Po deviti dnech (cca 6 hodin denne) jsem dohral prvni mesto. Byl to zahul, ale stalo to za to ;-)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jeste jsem se teda nedostal k poradnejm bojum, uvod je spis trosku jak knizka, ale pripada mi to celkove sviznejsi a hratelnejsi nez pred pul rokem...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak to jdu napsat Chloroformovi ;).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam novou testovaci verzi a zatim me to bavi a to docela dost, oproti Diablu konecne hra s pribehem a ne jen tupa klikacka, zatim jsem v prvnim meste, jsem zvedavej na zbytek ;)
    CHRAMOSTAK
    CHRAMOSTAK --- ---
    Sorry za offtopic - označení Tolkienovská béčkovská fantasy čtu poprvé. Jsem nějak na pochybách, jestli každá fantasy je nutně béčková, nebo existuje i nějaká její áčková podmnožina (dark fantasy?). Ten názor mi přijde natolik originální, že bych poprosil o jeho rozvedení :) .
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    sorry, ale ta grafika je jeste sterilnejsi nez melo prvni sacred (btw ten inventar je vylozene hnusnej), takze chtit za neco, co dost pravdepodobne odpovida budgetovejm hram, plnou cenu je vcelku troufalost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam