• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SVORO: JRC je jeden ze dvou obchodu, na ktere je odkaz primo z oficialnich stranek ( http://www.inquisitor.cz/ ), takze by to tam snad meli mit uz v pondeli. Jinak to stoji jeste min - 666 Kc :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Řikáte sto hodin jo !!! a nějaká soutěž jo !!! ten iPod by se hodil :D

Jinak zajímavý a pujdu do toho osm kilek není full-prize :D

a v pondělí je to v distribuci nevíte kde? náhodou abych nestepoval v letňanech před JRC před otvíračkou :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    hraje někdo na minimální HW požadavky? zajímalo by mě jak to chodí...dik
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    BLACKX: directx se da emulovat, ale to jeste neznamena, ze cela hra taky.. no, pockam si az to nekdo vyzkousi.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    ESTEN: Nikdy jsme to nezkouseli. Jestli je nejaky zpusob, jak rozjet Direct3D, DirectInput, DirectShow atd. na Linuxu, tak to mozna jde, ale oficialne to urcite podporovane neni.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    mozna hloupej dotaz, ale jde to rozbehat pod linuxem? Za win-only hru velkych ambici, ale nejisty kvality se mi osm kil davat nechce, aspon urcite ne do prvnich recenzi...
    YNOR
    YNOR --- ---
    BLACKX: krom nich :)) dneska odesláno prej, doufám, že v pondělí to tu bude kua :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    YNOR: Recenzenti :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    tak co, už někdo smaží? :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    mě to nedělá nic teda..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SIRLOON: jeste dopoledne to nedelalo, zavolam opravare ;-))))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Hmm, kdyz kliknu v diskuzi na starsi prispevky vybafne na me chyba :)
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    Soutěž o Apple iPod Touch 16 GB a 10 originálek Numen: Contest of Heroes (CZ)

Kdo dohraje hru Inquisitor jako první v ČR, získá od společnosti CINEMAX přehrávač Apple iPod Touch 16 GB. Prvních 10 hráčů navíc získá originálku připravované hry Numen: Contest of Heroes (českou verzi, která vyjde v prosinci 2009). Podmínkou účasti je včasné zaslání vlastních uložených pozic ze hry (email: inquisitorsoutez@gmail.com) a kopie dokladu o zakoupení hry (piráti se opravdu této akce zúčastnit nemohou).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: jsem si nainstaloval flashblock a mas recht.... dam ten flash az za obsah ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: S flashblockem tten flash co dela blikani na pozadi zabere celou obrazovku a vypada to, ze je stranka prazdna. Doporucil bych (kdyz nic jineho) dat na konec.

(jinak i ja uz mam objednano)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Spuštěn nový web ;-)

http://www.inquisitor.cz/
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: já už předobjednal tady :)
    http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-inquisitor-p-4594.html?aff=zbozi
    už se nemůžu dočkat na dlouhy zimní večery 8)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    BLACKX, PHOW_SAATCH: Tak to jsem chtel slyset :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AOEX: diky ;)
    1/ testovaci verze, o ktere tady byla rec, je cca rok stara, od te doby prosla hra radou zmen (snad k lepsimu ;)

2/ v brzke dobe se planuje gameplay trailer

3/ nejedna se o 200 stran textu, ale o 1500 stran textu - hra je urcena predevsim pro hrace, kterym nestaci jen klikat na nepratele - pokud nerad ctes, pockej si na Diablo 3 ;)) mne osobne pri testovani rozhovory bavily hodne - kdyz se clovek do pribehu polozi, neni uniku, ale je to samozrejme otazka vkusu kazdeho soudruha ;-))

4/ myslim si, ze nebude na skodu, kdyz si dnesni hraci misto strileni taky sem tam neco prectou ;-))

ad datadisk/pokracovani -> to zalezi na scenaristovi ;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak prej je to uplne jedno, tvurce dostane z kazdyho DVD uplne stejne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam