• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FINSON: zbejvaj mi jeste dve postavy ;-))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Fousi, díky za pozvánku sem a gratuluji k dokončení Inquisitora!
    Co budeš pařit teď ? :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak se mi zda, ze kazdy shop, ve kterem si 3x neco objednam se tou treti objednavkou docista zkazi :)
    CROM
    CROM --- ---
    v JRC na Smichove to budou mit az zitra...
    YNOR
    YNOR --- ---
    no mě v pátek z gameexpres, že vyexpedováno a teď tady zvonila pošťačka :)) takže luxus 8)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    no ja jsem taky zvedavy, kdy to prijde. Zatim jsem nedostal ani zpravu, ze by vyexpedovali. Panove v JRC to asi zacinaji nejak flakat...
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak JRC letňany nemá prý až kolem šesty večer :((( a to jem kvuli tomu rozbil auto....
    YNOR
    YNOR --- ---
    tak už to držim v ruce :)) jdu instalovat, snad to rozjedu :D :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SVORO: JRC je jeden ze dvou obchodu, na ktere je odkaz primo z oficialnich stranek ( http://www.inquisitor.cz/ ), takze by to tam snad meli mit uz v pondeli. Jinak to stoji jeste min - 666 Kc :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Řikáte sto hodin jo !!! a nějaká soutěž jo !!! ten iPod by se hodil :D

Jinak zajímavý a pujdu do toho osm kilek není full-prize :D

a v pondělí je to v distribuci nevíte kde? náhodou abych nestepoval v letňanech před JRC před otvíračkou :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    hraje někdo na minimální HW požadavky? zajímalo by mě jak to chodí...dik
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    BLACKX: directx se da emulovat, ale to jeste neznamena, ze cela hra taky.. no, pockam si az to nekdo vyzkousi.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    ESTEN: Nikdy jsme to nezkouseli. Jestli je nejaky zpusob, jak rozjet Direct3D, DirectInput, DirectShow atd. na Linuxu, tak to mozna jde, ale oficialne to urcite podporovane neni.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    mozna hloupej dotaz, ale jde to rozbehat pod linuxem? Za win-only hru velkych ambici, ale nejisty kvality se mi osm kil davat nechce, aspon urcite ne do prvnich recenzi...
    YNOR
    YNOR --- ---
    BLACKX: krom nich :)) dneska odesláno prej, doufám, že v pondělí to tu bude kua :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    YNOR: Recenzenti :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    tak co, už někdo smaží? :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    mě to nedělá nic teda..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SIRLOON: jeste dopoledne to nedelalo, zavolam opravare ;-))))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Hmm, kdyz kliknu v diskuzi na starsi prispevky vybafne na me chyba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam