• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jeste malej tip - pri kazdym nakupu ma obchodnik trosku neco jinyho
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: nebo nakupovat peceti... cim vic ma pecet tecek, tim je silnejsi (nejsilnejsi jsou peceti Sigilium)... nekterejma muzes kosit zdalky vic nepratel najednou viz Sigilium Goraphiel (ohniva zed), Sigilium Mirael (blesky) nebo Sigilium Vidergo (mrazive strely)
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: :))) hmm asi to budu muset hodně ještě probádat, teď trochu lituju, že sem si vzal paladina, pač při boji dycky přijde do blízkého kontaktu s monstry, což má za vznik nakažení atd. :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: o mrtvych jen dobre ;-)
    jinak je docela vhodny si zjistit, jestli nejsou ty monstra proti necemu rezistentni... do nekterejch muzes palit fireballama jak o zivot a nic to s nima neudela, ale kdyz po nim metnes par blesku, jdou k zemi... to jen tak na okraj ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: jo tak ten zmrd v Hillbrandt jak mě napad, sem taky nechápal, naštěstí dostal co proto .)

teď mám docela trable v hrobce na hřbitově, monstra někery jako absolutně vůbec :( budu se muset asi jit nejdřív někde vyexpit :(
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    he he, jak to tady ctu, tak uz se tesim az ho testnu!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Inquisitor mi zacal od skonceni betatestu nejak chybet, tak jsem si ho vcera nainstaloval doma jako normalni slusnej hrac a jdu do toho znova. Na mym starym 19" CRT a 1024x768 to vypada lip nez na jakkymkoliv LCD, co jsem zkousel. Ani na vyssi rozliseni mi to nejak nesedne, vypada to pak spis jak RTSko, dohlednost je moc velka a predmety moc maly. Dal jsem kneze na easy, abych stihal ostatni, co uz koncej Act 1 a uvidim, jak to pujde. Hillbrandt jsem naposled zacinal nekdy v lednu-unoru ;)))
    CROM
    CROM --- ---
    zlodej - dobra volba! maxovat dovednost Boj na dalku a potom Nenapadnost, ta se hodi, s tim se prosmyknes kolem kdekoho... Jinak na VVMka to chce peceti, pokud jeste nemas dobrej luk a slusnou dovednost, samozrejme doporucuji kouzla Pozehnani (zvysuje utok) a Archandelova cepel (damage). Nebo Kamenna kuze (kdyz uz dojde na kousani). A pujcit penize hostinskymu se vyplati, ale to poznas az ve 2. dejstvi... :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: AMEN!!! FOUSÁČ řekl budiž driver bylo světlo !!!
    SVORO seznal, že je to dobre :))

Diky moc už to fachá i na herním :)) hral jsem zloděj a furt hebu otevřel jsem nějkou chýš tam nějakej chasník a ptáse mě jestli to jsem já mu říká, že jsem a on nato tak zhebni tak jsem tak učinil. Nebo jdu si tak cestičkou a říkám je hele vokřídlený myši a voni je hele SvoRo (teda spíšp písk písk) a já si to vyložilo jako: "SvoRo zhebni" tak jsem tak učinil pak jsem si takhel došel k nějakýmu připravenýmu táboráku tam banda zevlu si říkám ha špína tak si jich nevšímám luzy jedny když tu ke mně přihopká nějake skřet, koukám na něj a von neni zelenej tak si říkám z toho žadný grešle nebudou(za jeho skalp) no nic čučim dál a von je to docela u kecanej skřet ani nevim jestli pomě chtěl nějaký tolary jako ten šizuňk u kostela nebo hospodskej (ten chtěl rovnou litr tak jsem ho dal co by ne dobrý křesťani si přeci pomužou bližnímu svému obzvláště ma-li bližní přístup ke (pra)zdroji), ale napovídal toho jako Hermint nebo Herman(ten stoletej křižak) tak jsem vyslech jeho plky a vyrazil dál a hle vobří vokřídlena myš tak hurá není založil jsem zapalenej šip(jich je kaltě málo těch šipů) mířím pustim tětivu "drnk" a minu jenže ta VVM (vobřivokřidlenámyš) má slechy jak sám ďábel a už si to žene na mě nestrácím nervy natož hlavu a beru další šíp a už se trefím zasah děkuju Bohu za tu pomoc jenže to VVMce to bylo nějako fuk asi byla zvykla dosvyštěla ke mně a kousla mě v tu chvili se medivna promíchala s červenym a pivo si řeklo, že na takovídle divočiny nejni zvědvý a šlo ven bohužel všichni tři bylu schovaný u mě v žaludku a ty dvě rajdy (medovina a červný) si odskočili za pivem to skončilo na VVMce kterou to víc rozzuřilo a řeklo PISK PÍSK PÍSK!!! (překlad SvoRo zhebni!!!), ale to já ne jsem zjistil jak naně tak jsem zdrhal ke dvěma vojákům a ty to VVMko zabili bohužel pro mě posledni kousnutí nebylo do vojáka, ale do mě....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: prime cesty vedou do pekla!!! = stahnout posledni ovladace a hrat na VELKEM POCITACI! Tak zni zakon! ;-)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno ale jjinak musim vysknout poklonu za hudbu :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno tak to budu hrát na notesu :D sice trochu mrzí kvuli zvuku ale což lenost lenost :))
    CROM
    CROM --- ---
    zkus jine ovladace, tohle se obcas vyksytuje u karet nVidia...
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak super mam problem s grafikou :(( kolem postav jsou takvý černý čtverce a postva je vunitř v kruhu kde je vidět okolí :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    INSTALUJU !!!! HURA !!!
    YNOR
    YNOR --- ---
    už to tam mlátim nějakymi firebally :)) na to sem nepřišel neda až teď a k nezaplacení...jinak mám problém a nevim jakyho rázu teda - normálně hraju a už nejednou mě to vyhodilu do WINu s hláškou INTERNAL ERROR - sd3d8 - ct (8876017c)
    :((
    CROM
    CROM --- ---
    kdyz uz jsi u stamgastu - doporucuji vyslechnou si u dedka v 1. patre hospody pribeh o krizove vyprave az do konce... ;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CROM: to se hned pozna stamgast ;))
    CROM
    CROM --- ---
    u paladina doporucuji kouzla Kamenna kuze (zvysuje obranu), Pozehnani (zvysuje utok) a Archandelovu cepel (zvysuje damage)...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    peceti jsou na zacatku k nezaplaceni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam