• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    CROM
    CROM --- ---
    SIRLOON: predmety se identigikuji bud automaticky pomoci dovednosti Identifikace (pokud mas skill na dostatecne urovni, veskere predmety, ktere vezmes do inventare, se identifikuji, jinak ne) nebo kouzlem Prozreni, ktere je ale potreba seslat jako kazde jine kouzlo z unislotu. Po seslani se identifikuji veskere predmety, ktere ma hrac u sebe.

Jinak pocet bodu potrebnych pro zvyseni hodnoty dovednosti postupem casu stoupa - to neni bug :-) Tj. neni to jako v diablu, kde 1 bod = zvyseni skillu o +1, ale od hodnoty 6 az 10 to zere 2 body, od 11 do 15 3 body a od 16 do 20 4 body.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Jeste mi nejak nedochazi jedna vec (krom toho identifikovani a michani lektvaru za kneze ktere nefunguje) a to proc vsechny skilly stoji 1 skillpoint, ale pro lvl 6 musim narvat 2 a pak to zase jede po jednom. Bug ? Nebo nezdokumentovana feature?

Jinak abych nebyl za prudice, po dlouhy dobe me konecne nadchla nejaka hra :) Sice je tam par nedodelanych veci, ale to je jen nic oproti atmosfere a retru :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Heh nejak mi zmizely textury a mel sem cerveno :) Kdyz sem sel do menu abych hru vypnul, chybel mi frame u load a save :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Jo tak ten šutr na popravišti je fakt boží :)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: :))

Ted jsem jako dobře vidělal litr :DD
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: jestli je ta co hraju lehká tak bych nechtěl vidět tu těžkou teda :)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: Mno já zkusil i kněze :)) ale bylo to obtížností teď hraju lehkou a pohoda jazz :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    AOEX: jo je :) v hillu .) je přítulnej, má rád děti, hodí se do každý rodiny :))))
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: taxi nech paladina, si to stejně rozjel za oba ne? .)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: Mno jako práším jenže za Pala chytneš prašivinu a jdeš se vylečit za pakatel jenže za zloděje musí furt kupovat šípy a lečit se prostě u něj prach tečou proudem a paladin je taková nádrž :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: to musíš prášit z dálky neasi .)někdy to taky tak dělám a psa třeba držim na vodítku ať nechytne zbytečně nějákou otravu bo jinej syfilis :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    PES si držím zuby nechty přeci jen návštěava Ďabla v kostele se jen tak nevidí :))

Jinak to máš fajn ja za tloděj dostávam přes držku od všeho co je červeny a pes to nestihne zakousnout :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    jinak teda držíte si taky toho psa?? já dycky když mi ho oddělaj použiju nejbližšího sejvu :))
    YNOR
    YNOR --- ---
    ja zas umim natahovat hodiny, chodim přeci do práce ne? :D
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: no nemám možnost srovnání žeo když hraju jenom za paladina :D hlavně mi teď dali přes držku skřeti u dolu! :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: Jasně už čekám ten iPOD :DD sto hodin během 24 :) jsem byl na vojně tak umi natohovat a zkracovat čas :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: ty uz jsi to dohral za zlodeje? ;-)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: dělám strašně dlouhej nos na tebe :))
    Ty hraješ za paladina? jakej ti přijde mě strasně jedndouchej... oproti zlodějovi....
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: už to mělo být .))
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: ještě že tak, to všechno schromažduju a na hovno :D jdu to prodat bude vata aspoŇ :)jo a ulomená čepel nože? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam