• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: vetsina truhel rozbit jde, k nekterejm potrebujes klic, stejne tak u dveri (vice tipu viz nastenka ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: do některých musíš mlátit fakt dlouho, nicméně, zrovna tam bych ti ji rozbíjet nedoporučoval .) odzkoušeno :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A jeste co se tyka rozbijeni truhel, tak je na to potreba neco extra? Zkousel jsem rozdrolit truhlu nahore (jak je ten pan se psem) a nejak marne. Jsem do toho doubal dykou, pes cumel jak tele a nic:)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: jasne ze se to da, jen kdyby byly drobet vetsi, bylo by to fajn :)

SIRLOON: To neni bug, ale featura. Fakt je, ze kdyby to bralo po dvou, bylo by to mozna lepsi, protoze tahle neni poznat jestli tam jeden bodik je nebo neni, ale jinak docela fajn
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: co ta brána?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: to je v poradku ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    jo ještě, do ty brány mě fakt nejde vstoupit O_O
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: Tak je tam nejakej bug :) Pac ja mel tri body, 5 lvl skillu. 2 Sem napral do 6lvlu a pak dalsi byl 7 lvl. A musel sem to zmacknout dvakrat. Logictejsi by bylo kdyby to odecitalo po dvou
    YNOR
    YNOR --- ---
    hmm tak ty krabičky by se docela hodily teda :( fakt šikovná věcička, já trouba to prodal :((
    jo jinak úlomek čepele honosné dýky? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    na 1024x768 byla hra i puvodne delana (pokud si dobre pamatuju)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: ted jsem to zkusil na jedny 17", nejsou nejvetsi, ale porad se to myslim da... to mi spis vadi, ze jsou mensi postavy... na 17" bych to osobne hral na 1024x768, sice clovek nema takovej vyhled kolem sebe, ale prijde mi to prijemnejsi, clovek ma lepsi kontakt s postavou a ma to lepsi atmosferu (jen muj nazor)... tohle je slabina LCD a nativnich rozliseni, doma mam nastesti CRT, kde je uplne jedno, na jakym rozliseni jedu ;))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    konkretne treba tady ty na prepinani jednotlivych...karet...zalozek...menu...no proste ty maly kosticky dole
    http://www.inquisitor.cz/img/screenshots/inquisitor_22.jpg
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: 17" 1280x1024

Samozrejme nemyslim tlacitka v hlavnim menu, ale treba v inventari a tak:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: tlacitka jsou maly? jakej mas monitor/rozliseni?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    To je ovsem vyborne:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF:
    1/ je to tak... napr. knez se zlodejem nemaj pristup do kapituly Bratrstva spravedlivych...
    2/ psychologie NPC postav je podle me jedna z nejsilnejsich stranek hry (aneb neni vsechno zlato, co se trpyti, ale to poznas casem sam ;))
    3/ je mozny, ze se NPC nas*re a prestane s tebou mluvit, ale vetsinou existujou i zpusoby, jakje prinutit mluvit - bud metodou cukru a bice - nebo jen cukru a nebo jen bice ;-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A jeste - kdyz se nekoho nevhodne vyptavam, tak je mozne ze se nasere a nebude se mnou uz nikdy chtit mluvit? (treba jako jisty neduzivy mnich...)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Nektere potvory jsou tam jen jednou, jine se obnovuji, takze zadny strach :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    PHOW_SAATCH: Uz vyreseno po ICQ, diky Phowzi :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mimochodem, potvory se nejak prubezne obnovuji, nebo je jich definitivni pocet a kdyz za me nejakou sejmou vojaci, tak mi budou chybet expy (pokud ano, uz jsem 30 v minusu:) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam