• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: nektery dvere/truhly vydrzej opravdu hodne ;) stejne tak nektere postavy ;))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM YNOR: Tak to se bud neda rozbit, nebo to delam spatne - sekam se shiftem, coz ale asi neni to prave:)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PEKELNY_INQ: 191.07_desktop_winxp_32bit_english_whql
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    taky nerozumim, jak se nekomu muze neco takovydleho nelibit. mne to naopak prijde uplne uzasny. akorat ten ajpod jsem tam furt v zadne truhle nenasel.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    *paradni
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    PHOW_SAATCH: nevim co maj vsichni porad za problem s tou grafikou. Vzdyt je paradani.. interiery predevsim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CROM: nevod je za rucicku, at trpej jako ja ;))
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: objekt, ktery lze rozmlatit, poznas podle toho, ze do nej jde mlatit :-) Do objektu, ktery nejde rozbit (napr. dvere, ktere se oteviraji pakou) nemuzes ani zacit mlatit...
    CROM
    CROM --- ---
    YNOR: teleport ve skretim tabore funguje az pote, co objevis jeji druhy konec uprostred skretich jeskyni... pak zacne fungovat obema smery.
    YNOR
    YNOR --- ---
    Btw. Dobrej vydup je ...."vem si mou krev, jestli te to osvobodi.." :D
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH:Kurňa :D kdyz jinak nedas :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: nech branu branou a bez kosit skrety ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: psa nemas? Kdyz mlatis do truhly ubiraj se ji zivoty, jako protivnikum ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: kde ja bych vzal spolubojovniky:) Ale diky za doporuceni. Kdyz uz tedy o tom mluvime, da se nejak poznat, jestli to, do ceho busim je nebo neni znicitelne (treba jestli to vydava zvuk nebo neco...)?
    YNOR
    YNOR --- ---
    Hele a co teda ta brana ve skretim tabore? :)
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: truhly a jine zamcene objekty je mozno rozbijet i pomoci spolubojovniku - pokud uz na objekt utocis, zmackni X (Pomoc!). Pokud jeste na objekt neutocis, zmackni Y a klikni na objekt (Utok na vybrany cil)...
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    SVORO: mas kartu o nvidie? jestli ano, jakou mas verzi ovladacu?
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ja to musím hrát v rozlišení co mám na desktopu jinak to dělá ty čtverce:((
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: Mno je to ukecaná hlava někde u jiho zapadního okraje :))

Mno já mám teď pocit, ýe snad nesplním ani jeden úkol :) když někoho potkám tak si sním promluvím a von je nevinej (nebo dokáže logicky oduvodnit co se stalo) tak si ho schovávám na potom....

BTW kde najdu save nějako jsem je nemohl najit... :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    na http://hry.cinemax.cz/inquisitor jsou kdyztak screenshoty ve vyssim rozliseni, nez na http://www.inquisitor.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam