• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH:Kurňa :D kdyz jinak nedas :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: nech branu branou a bez kosit skrety ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: psa nemas? Kdyz mlatis do truhly ubiraj se ji zivoty, jako protivnikum ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: kde ja bych vzal spolubojovniky:) Ale diky za doporuceni. Kdyz uz tedy o tom mluvime, da se nejak poznat, jestli to, do ceho busim je nebo neni znicitelne (treba jestli to vydava zvuk nebo neco...)?
    YNOR
    YNOR --- ---
    Hele a co teda ta brana ve skretim tabore? :)
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: truhly a jine zamcene objekty je mozno rozbijet i pomoci spolubojovniku - pokud uz na objekt utocis, zmackni X (Pomoc!). Pokud jeste na objekt neutocis, zmackni Y a klikni na objekt (Utok na vybrany cil)...
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    SVORO: mas kartu o nvidie? jestli ano, jakou mas verzi ovladacu?
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ja to musím hrát v rozlišení co mám na desktopu jinak to dělá ty čtverce:((
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: Mno je to ukecaná hlava někde u jiho zapadního okraje :))

Mno já mám teď pocit, ýe snad nesplním ani jeden úkol :) když někoho potkám tak si sním promluvím a von je nevinej (nebo dokáže logicky oduvodnit co se stalo) tak si ho schovávám na potom....

BTW kde najdu save nějako jsem je nemohl najit... :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    na http://hry.cinemax.cz/inquisitor jsou kdyztak screenshoty ve vyssim rozliseni, nez na http://www.inquisitor.cz
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    lepsi, par veci ted zacina davat lepsi smysl:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    refresh
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: na nastence vidim akorat anketu...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: vetsina truhel rozbit jde, k nekterejm potrebujes klic, stejne tak u dveri (vice tipu viz nastenka ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: do některých musíš mlátit fakt dlouho, nicméně, zrovna tam bych ti ji rozbíjet nedoporučoval .) odzkoušeno :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A jeste co se tyka rozbijeni truhel, tak je na to potreba neco extra? Zkousel jsem rozdrolit truhlu nahore (jak je ten pan se psem) a nejak marne. Jsem do toho doubal dykou, pes cumel jak tele a nic:)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: jasne ze se to da, jen kdyby byly drobet vetsi, bylo by to fajn :)

SIRLOON: To neni bug, ale featura. Fakt je, ze kdyby to bralo po dvou, bylo by to mozna lepsi, protoze tahle neni poznat jestli tam jeden bodik je nebo neni, ale jinak docela fajn
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: co ta brána?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: to je v poradku ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    jo ještě, do ty brány mě fakt nejde vstoupit O_O
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: Tak je tam nejakej bug :) Pac ja mel tri body, 5 lvl skillu. 2 Sem napral do 6lvlu a pak dalsi byl 7 lvl. A musel sem to zmacknout dvakrat. Logictejsi by bylo kdyby to odecitalo po dvou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam