• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: ale to samozrejme ano... brneni i zbrane se hodi vzdycky, nicmene pokud ma potvora paralyzaci, nemoc nebo nejaky jiny negativni efekt, tak se vyplati rubat je z dalky kouzlem. Jinak kneze lze pouzit i na boj tvari v tvar, protoze je dost kouzel, kterymi se lze nadupat, ale oproti paladinovi to vzdycky bude s tim bojem horsi, preci jenom na to neni stavenej.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    jinak tedy pocitam, ze dulezitou vlastnosti kneze bude i rychlost - aby umel rychle utikat :) Ma vubec vyznam shanet jako knez nejake zbrane a brneni?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: tak toho kdyz zabijou, tak to nema na hru vliv, jen prijdes o pripadnyho spojence... ja jsem mel na zacatku psa a tohodle paladina, ale od cca 10-12 lvl uz jsem chodil jako lonely wolf ;)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: ja jsem vsechno rval do inteligencce a magie, podle toho co pises sis mel vzit spis paladina ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: na namesti:) Nabidl se, ze mi pomuze zjistit, jestli je predstaveny bratrstva vinen nebo nevinen. Ale zas takovej drsnak to tedy nebyl :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: ciwe kdes splašil paladina? myslim jako spolubojovníka .)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: aha, takze bych je opravdu nemel mlatit po hlavach:) Jsem si rikal, ze kdyz jsou tam veci jako sebemrskacstvi, co snizuje utrzena zraneni, tak ze knez bude take pouzitelny bijec.

Peceti me vubec nenapadlo pouzit (popravde receno, tak nejak jsem se zatim ani moc neseznamil s kouzli). Diky za radu.

(tak to asi dneska rozehraju znova:))
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: klicove postavy by umirat nemely, pokud je nezabijes sam :-) U kneze nema cenu vkladat body do boje a brneni, ale do magie. Doporucuji naucit se nejake destruktivni kouzlo (napr. Otevri rany z Kacirske magie, Mocne slovo atp.), vkladat body do prislusneho oboru magie a do Moudrosti (zvysuje manu) a k tomu prikoupit peceti. Je potreba si uvedomit, ze cim vyssi skill, tim vetsi pravdepodobnost seslani kouzla. Nasledne budes utocit tak, ze z dalky sesles kouzlo, nasledne pecet, zase kouzlo, zase pecet atd. Timhle kombem docilis slusne kadence, nebot peceti lze sesilat behem rest_time kouzla...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Super, tak to mi urcite muzes poradit, jak to udelat, abych s knezem nedostaval tak straslive na budku:) Sice jsem nacpal dost do sily a vydrze a poridil si zbrane a brneni a vytahnul boj na blizko a boj ve zbroji na 6 (mam lvl 6), ale at vlezu kam vlezu, tak me rozsekaji. Na popravisti ztezi utlucu jednoho netopyra, pridal se ke me paladin, ale toho nejak udolali zombici (mimochodem, horecka je desny svinstvo).

A kdyz uz mluvim o tom zabitem paladinovy, nemuze se stat, ze by zarvala nejaka klicova postava a uz se pribeh nemohl posunout dopredu, ze ne? :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SVORO: Ulozene hry jsou v [Documents]\Inquisitor_SaveGame. Muzes me prosim poslat ulozenou hru s tim silenym utokem? :) (Pres postu)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Kam se ukládají uložene hry nějak je numužu najít :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    Aha tak to dělá Gabrielova přilba která ma +21 útok a - 23 obrana jenže obarnu to nesnižuje a ale o tři zveda a s útokem to dělá div jak jsem pasl 1,5 M zkuste si ji sehnat :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mě to jde moc fajn jsem si koupil prstýnek a najednou mám útok 1507432 :D asi bug? Jinak byl to prstýnek dˇábelksé moci -4 ke všem a tributům a +16 k doslnosti + mana rege 1 za 10s
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: víc než bych potřeboval :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: asi pred mesicem jsem byl s knezem na 48 lvl zhruba nekde v polovine tretiho dejstvi, pak mi ale strcili do ruky ostrou verzi a jedu zase od zacatku - doufam, ze te tato odpoved uspokojila ;-))
    YNOR
    YNOR --- ---
    a co jinak pařmeni, jaxte na tom celkově? :)
    CROM
    CROM --- ---
    ad rozbijeni dveri - se shiftem nepoznas, jestli je objekt nerozbitny. Se shiftem machnes vzdycky zbrani, i kdyby jsi sekal do nerozbitneho objektu. Musis pouzit T - kdyz das T a kliknes na dvere, poznas, jestli jdou rozbit (bud postava zacne utocit, nebo neudela nic). Jinak objektum zpusobujes klasickou damage, takze kdyz dvere "zranis", objevi se cislo, kolik HP jsi ubral. Kazde dvere maji svou "kvalitu zbroje", takze napr. kamenne dvere sice pokazde zasahnes, ale neprorazis a tudiz neuberes HP.
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: no me to nerikej ;))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Chjo ty obchodníci nic nemaj :((
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: Jak se nekdo muze netrefit do nepohyblive, navic dost rozmerne truhly? Ale co, jakozto knez holt nemam v rozbijeni nabytku takove zkusenosti:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam