• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem se zasek :(( Nemužu splnit poslední úkol odhalit ty lupiče ty relikvie, kerou jsem už vrátil
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    YNOR: tajny skryse tam jsou a pruchod kolem mostu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SIRLOON: toho paladina si prece muzes loadnout, ne!?!?! ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: Nepřišel jsem na jinej způsob tak jsem se tu levitaci naučil.

Nevíte kde je kněz Romius nebo jak se jmenuje?
    YNOR
    YNOR --- ---
    dpc, můžete pls poradit jaxe dostat za propadlej most v železných dolech? teda kromě levitace...tajnou chodbu dole sem našel, ale kromě truhly nic :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tý jo babka je na mě asi fakt nasraná, teď jsem nechal upálit halvního heretika a nic to sní neudělalo :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    SIRLOON: Ovci vrať pasáčkovi který je tuším u mrtvýho stromu severně od něj v chajdě :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mam otázku proč na mě stráže ve vězení pořád utočí je tam uvězněn Sam Reimy bo jak se jmenuje.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Vymenil sem paladina za toho rangera, kdyz si je zase prehodim bude mit ten paladin dosazenej lvl nebo pojede zase odznova?
    Jo a nejak nemuzu najit co s ovci :)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Dobre utracenych 320 zlataku ;) :)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    HUSTYYY :) Dej se nam pekne rozjel, diky
    SVORO
    SVORO --- ---
    CROM: s tím vydřiduchem :DD
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: doporucuji promluvit si s zebrakem... :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Objevil jsem asi další chybku když říkáte tomu Veliteli z Bratrstva o soudci tak se dialog zacyklí :(( (po doznání baronky a promluvě se zachráněným biskupem)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Rada zadna :( Ortherie je nazpet, v questech me chybi vyresit akorat smrt kupce Kurtha, uhranuti kata a poviseni u Braterstva. Napady jak dal?
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: Obvykle se jim utne halva železným mečem nebo sekerou:)) mrtvému tělu se pak probodává srdce dřevěným kůlem hlava respktive usta se naplní kamínky :)) pak vystavení slunečnímu svitu :)) ale záleží na geografický podmínkách :)) To dle je asi tak nejběžnejší způsobo jak zabít úpíra :))
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Ve Score uz je recenze v akutalnim cisle, co je na stancich?? Nebo jak mam chapat ten prispevek z fora, ze nam tam dali 80 procent?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: jo tenhle... otazka: ja se obvykle zabijej upiri? ;)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Zdravim vsechny, i ja hraju. A jsem opet zaseklej. Mec vracenej, hlava skretiho sefa odevzdana, Linda vracena, knez Oligcosi vracenej, nalezen pentagram v podzemi a dal? u skretiho sefa jsou schody dolu na ktery nejde kliknout a pentagramem v zemi jak by smet. Vse ostatni bych mel mit prolezly a dal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam