• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: protoze jsi dobrej ;)))
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: díky díky, teď sem kurwanabuzenej :)))
    YNOR
    YNOR --- ---
    CROM: proč sem si to vzal jako první, řekne mi někdo? :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    a ja myslel, ze finale je draci skala...
    CROM
    CROM --- ---
    jaky jsi level? skreti jeskyne jsou finale 1. dejstvi, takze to chce cca 20. level...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: TY TO DAS!!! ;-))))
    YNOR
    YNOR --- ---
    tyo už asi po šesty se vracim tam a z5 z jeskyni železných dolů :( moje nervy kur_a...skřeti sou fakt odolni a tak mi dycky zkurví zbraně a brnění s helmou atd. taky pro tim nic moc :( teď nakoupim kouzelny krabičky a vymlátím je tamvšechny sráče!!!
    CROM
    CROM --- ---
    ad alchymie - s michanim lektvaru je tam problem, pracujeme na jeho odstraneni... :-(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Ja vim - taky se desim toho, co budu delat v poslednim aktu (at uz je to kolikaty chce), kdyz svoje nejlepsi brneni mam nejspis uz ted.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: Rychlost mam 20 a taky utikam, jenze problem je vstup do dungu a podobne
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Ja vim... vyresil jsem to tak, ze jsem si zvednul rychlost nad 30 a proste pri sesilani kouzel utikam. Akorat to chce nenechat se zahnat do slepe ulicky :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: Flagelanstvi samozrejme mam taky vytahly, ale jelikoz mam hodne trid kouzel, tak musim boostovat hlavne kouzla a moudrost :-/
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Zrovna na tohle je asi dovednost Flagelantstvi. Sice clovek schyta ranu casteji, nez s poradnym brnenim, ale za to mene uskodi (ale netroufam si soudit, jestli je to ekvivalentni nahrada)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    YNOR: Ja teda ne. Jelikoz si musi caster delat tanka, meli alespon udelat mechaniku nejakyho ocarovavani zbroje a zbrani, abych mohl nosit porad jen leather ale udelat ho ucinejsim v zavislosti na skillu nejakyho kouzla

btw nenapsal by mi nekdo prosim krok po kroku jak si udelat lektvar?
    YNOR
    YNOR --- ---
    souhlasím s tvůrci....byla by přeci hloupost, kdyby se každá postava, v každy dovednosti, mohla vyšplhat na post mistra :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: To je sice pravda, ale ve hre, kde ma kazda postava vlastni dovednosti, hodnosti, osloveni a kdovi co jeste to snad neni nutne :)
    CROM
    CROM --- ---
    ad omezeni - o tom byla dost velka diskuse, nakonec prevladl nazor testeru... puvodne to bylo bez omezeni. Je to ale zrejme otazka nazoru, budeme to sledovat a vyhodnotime to :-) Jinak takovato omezeni jsou ve vetsine her, aby se odlisila povolani, jinak by se postavy lisily jenom grafikou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: ve The Exorcist tvrdili neco ponekud jineho ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A spravny knez zas neleze do skrety zamorenych dolu - jenze s timhle pristupem bychom to daleko nedopracovali :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: spravny urednik se boji fitka jak cert krize - potkas ho spis v prilehle kavarne nebo hospudce, kde si nici obehovy system a srdce popijenim a pokurovanim doutniku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam