• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: Rychlost mam 20 a taky utikam, jenze problem je vstup do dungu a podobne
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Ja vim... vyresil jsem to tak, ze jsem si zvednul rychlost nad 30 a proste pri sesilani kouzel utikam. Akorat to chce nenechat se zahnat do slepe ulicky :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: Flagelanstvi samozrejme mam taky vytahly, ale jelikoz mam hodne trid kouzel, tak musim boostovat hlavne kouzla a moudrost :-/
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Zrovna na tohle je asi dovednost Flagelantstvi. Sice clovek schyta ranu casteji, nez s poradnym brnenim, ale za to mene uskodi (ale netroufam si soudit, jestli je to ekvivalentni nahrada)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    YNOR: Ja teda ne. Jelikoz si musi caster delat tanka, meli alespon udelat mechaniku nejakyho ocarovavani zbroje a zbrani, abych mohl nosit porad jen leather ale udelat ho ucinejsim v zavislosti na skillu nejakyho kouzla

btw nenapsal by mi nekdo prosim krok po kroku jak si udelat lektvar?
    YNOR
    YNOR --- ---
    souhlasím s tvůrci....byla by přeci hloupost, kdyby se každá postava, v každy dovednosti, mohla vyšplhat na post mistra :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: To je sice pravda, ale ve hre, kde ma kazda postava vlastni dovednosti, hodnosti, osloveni a kdovi co jeste to snad neni nutne :)
    CROM
    CROM --- ---
    ad omezeni - o tom byla dost velka diskuse, nakonec prevladl nazor testeru... puvodne to bylo bez omezeni. Je to ale zrejme otazka nazoru, budeme to sledovat a vyhodnotime to :-) Jinak takovato omezeni jsou ve vetsine her, aby se odlisila povolani, jinak by se postavy lisily jenom grafikou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: ve The Exorcist tvrdili neco ponekud jineho ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A spravny knez zas neleze do skrety zamorenych dolu - jenze s timhle pristupem bychom to daleko nedopracovali :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: spravny urednik se boji fitka jak cert krize - potkas ho spis v prilehle kavarne nebo hospudce, kde si nici obehovy system a srdce popijenim a pokurovanim doutniku ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: treba tak, ze zatim co ourada chodi denne po praci do fitka bude v daleko lepsi kondici, nez delnik, co ma dlouhodobym pretezovanim znicene klouby a plotynky? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CYBERWOLF: omezeni vychazej z povolani... delnik, kterej denne maka na stavbe bude mit taky asi ponekud jinou fyzicku, nez urednik, co sedi celej tejden v kanclu ;-)))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: diky. Uprime receno, trochu me mrzi, ze takova omezeni vubec existuji.
    CROM
    CROM --- ---
    v novem patchi u popisu jednotlivych vlastnosti je uz napsano, kdo muze dosahnout jakeho levelu...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mel bych takovy dotaz: zjistil jsem, ze s knezem nemuzu zvednout boj na blizko na vic jak 10 (podobne boj ve zbroji). Nikde jsem ale nenasel, ze by mely mit postavy nektere vlastnosti nejak omezene. Jestli je to spravne, kde se da zjistit, co ma ktera postava jako max?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Update na verzi 1.01
    http://www.inquisitor.cz/download/update-1.01

Tento update zahrnuje zejména následující opravy:
    1) pád aplikace v arcibiskuspském podzemí
    2) chybějící grafika pro jednoručním řemdih u kněze
    3) oprava některých chyb v dialozích
    4) nové pravidlo pro paralyzaci
    5) úprava kouzla Sabat
    6) úprava popisu některých společných dovedností
    7) Potvrzení změny rozlišení pomocí klávesy Enter
    8) pád aplikace při smrti vedlejší postavy v průběhu načítání nové úrovně
    9) oprava chyby u magického předmětu Gabrielova přilba
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: A bude mi uz fungovat michani lektvaru? :-( At delam co delam (a delam to podle pdf na dvd) tak sem nic nenamichal a mam alchymii na 11
    CROM
    CROM --- ---
    ALL> http://www.inquisitor.cz/download/update-1.01 - novy patch1.01, ktery opravuje mnohe z toho, co tady bylo diskutovano.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Recenze @ CzechGamer.com PC HRY RECENZE FREE VIDEO
    http://www.czechgamer.com/recenze/296/inquisitor.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam