• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: uz jsi zatkl Ethiena de Pasque? Jestli ne, bez na popraviste a sejdi do svatyne silenstvi... Pokud ano, tak jdi za Wandou Gielwitch a získej od ní informaci o hrobníkovi Dietrichovi (popř. splň pro žebráka Brahama úkol, kterým tě pověří).

ad Benthley z Welshremu - zpristupnila se ti nova loakce na mape sveta...
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Hmm v poznamkach jsem nasel ze od zebraka jsem se dozvedel kde ma sidlo Benthley z Welshiru, ale nejak uz tam neni napsane co me odpovedel :). TO bylo nejakou lesni neznatelnou cestou nekam , ze? ale kde krucis ?
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Hmmm tak jsem se dostal o kus dal, jeden upalenej, ale chtelo by to nejaky dukaz proti knezce, pripadne co s tou mrtvou holkou.
    Z questu tam je zjistit co se stalo se seestrou krcmarky
    - nebo vyresit vrazdu Trevoria (a tam by se hodil nejaky dukaz proti knezce)
    Zas nejaky hintik? Nejaky skryty predmet? ;)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    ahaa mam ho, jezis tam jsem chodil a nenasel ho, dik
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    A prepadena karavana je v jake lokaci ?
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: lektvar z mandragory si musis nechat udelat od vedmy. Musis najit koren mandragory (nedaleko prepadene karavany) a pak jit za babkou...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: rekl bych, ze to bude podobny pripad (ale taky jsem jeste nedokazal sestoupit niz:) )
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: Jj, uz sem aktivoval a prosel. Jen nejak v mistnosti kde byl skreti kral mi to ukazuje shody do dalsiho patra ale neda se po nich jit
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: nebylo by to poprve, ze :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: no já nevim, co kdyby je někdo ukrad?? taková mrtvola se dycky hodí :)))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Tak ja jsem o 4 levely vys, ale jeste jsem si nenamaxoval nic:) Dalsi dulezita vec je rychlost, protoze kdo utece (a zakouzli), ten vyhraje:) No a kdyz neni kam utikat, taky trochu zveda obranu. Pocitam ale, ze to pujde dal poladit vecma zvysujicimi atributy (u dovednosti to funguje, jen se nezvysuje mistrovstvi)

ENKIN: Tak proc si ty mrtvoly neodlozis nekde pod kamenem nebo za parez ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: Je, ale uplne malinkatej:)
    SIRLOON: Portal je v poradku, jen ho musis otevrit z druhe strany.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Mensi chybka ve skriptu, kdyz jsem zlikvidoval lindu, zacyklil se baron a porad dokola chodi ke mne a opakuje se rozhovor o jeji smrti. Btw mam lvl 25 a vytahl sem magii na 80 a tim to konci. Neni to malo? :) Da se to nejak obejit lektvary? Uz jsem namaxoval i odolnost a nejak me nenapada kam jinam za maga cpat body :-(
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Pro autory ( specialne pro CROMa ;) )
    ZASEK: Akt II, zase jsem vsechno prolezl a vymlatil a zbyva me
    - Vymitit ducha z Francescy, mam Svate pismo, Svecenou vodu, Ruzenec, ale lektvar z madragory sem fakt nikde nenasel. Nejaka rada?
    - Pro Heidricha mam srdce, ale je tak nejak zavrenej v hladomorne :)
    - Taky uz mam v batohu druhou mrtvou holku (Prvni z Aktu I) a tentokrat ji nema kdo ohledat, knezi se do toho nejak nehrnou a spital s pitevnou aby clovek pohledal.
    - Pak je tam jeste najit kladivo, ale to nebude asi pro pribeh dulezite, ne?
    Takze nejaky hintik? Zase tam bloumam bezcilne
    YNOR
    YNOR --- ---
    hehe já vám to říkal, že to bude s tim portem každymu vrtat hlavou :))
    jinak teda to fakt yebu, jdu se konečně podívat do vzdálenyho okoli, skřetího vůdce si nechám na pozdějš 8)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SIRLOON: Problem s michanim lektvaru jsme uz vyresili, oprava bude v dalsim patchi (1.02 nebo vys).
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: No, je pekny ze to konecne nekdo napsal. Smutny je, ze se na to ptam uz tyden :-/
    Mozna by nekdo mohl cist posty zakazniku ...
    A neni cirou nahodou rozbity i portal u skretiho tabora? ;)
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: mas pravdu, ale tam neni zadny dungeon :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: protoze jsi dobrej ;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam