• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Wanda se me pta jestli jsem pripad s jeji sestrou vyresil, ale mam takovy dojem ze ta mrtva by mohla byt ta jeji sestra.
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Ethiena jsem zatkl. Ve svatyni jsem byl, tam jsem asi nasel tu holku. Zebrak Braham je taky vyrizenej. Pro Ditricha jsem jsem taky vsechno pozabijel, uz je venku, ale nemam od neho zadny dalsi quest.

Ad Benthley ... a co za lokaci? Pokud ty draci jeskyne, tak to uz jsem asi taky prosel, tam byl Tom ne? Akorat v druhym levelu je nejaka tajna skrys kde je nejaka hrobka a nemam klic
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: uz jsi zatkl Ethiena de Pasque? Jestli ne, bez na popraviste a sejdi do svatyne silenstvi... Pokud ano, tak jdi za Wandou Gielwitch a získej od ní informaci o hrobníkovi Dietrichovi (popř. splň pro žebráka Brahama úkol, kterým tě pověří).

ad Benthley z Welshremu - zpristupnila se ti nova loakce na mape sveta...
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Hmm v poznamkach jsem nasel ze od zebraka jsem se dozvedel kde ma sidlo Benthley z Welshiru, ale nejak uz tam neni napsane co me odpovedel :). TO bylo nejakou lesni neznatelnou cestou nekam , ze? ale kde krucis ?
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Hmmm tak jsem se dostal o kus dal, jeden upalenej, ale chtelo by to nejaky dukaz proti knezce, pripadne co s tou mrtvou holkou.
    Z questu tam je zjistit co se stalo se seestrou krcmarky
    - nebo vyresit vrazdu Trevoria (a tam by se hodil nejaky dukaz proti knezce)
    Zas nejaky hintik? Nejaky skryty predmet? ;)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    ahaa mam ho, jezis tam jsem chodil a nenasel ho, dik
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    A prepadena karavana je v jake lokaci ?
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: lektvar z mandragory si musis nechat udelat od vedmy. Musis najit koren mandragory (nedaleko prepadene karavany) a pak jit za babkou...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: rekl bych, ze to bude podobny pripad (ale taky jsem jeste nedokazal sestoupit niz:) )
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: Jj, uz sem aktivoval a prosel. Jen nejak v mistnosti kde byl skreti kral mi to ukazuje shody do dalsiho patra ale neda se po nich jit
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: nebylo by to poprve, ze :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: no já nevim, co kdyby je někdo ukrad?? taková mrtvola se dycky hodí :)))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: Tak ja jsem o 4 levely vys, ale jeste jsem si nenamaxoval nic:) Dalsi dulezita vec je rychlost, protoze kdo utece (a zakouzli), ten vyhraje:) No a kdyz neni kam utikat, taky trochu zveda obranu. Pocitam ale, ze to pujde dal poladit vecma zvysujicimi atributy (u dovednosti to funguje, jen se nezvysuje mistrovstvi)

ENKIN: Tak proc si ty mrtvoly neodlozis nekde pod kamenem nebo za parez ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: Je, ale uplne malinkatej:)
    SIRLOON: Portal je v poradku, jen ho musis otevrit z druhe strany.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Mensi chybka ve skriptu, kdyz jsem zlikvidoval lindu, zacyklil se baron a porad dokola chodi ke mne a opakuje se rozhovor o jeji smrti. Btw mam lvl 25 a vytahl sem magii na 80 a tim to konci. Neni to malo? :) Da se to nejak obejit lektvary? Uz jsem namaxoval i odolnost a nejak me nenapada kam jinam za maga cpat body :-(
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Pro autory ( specialne pro CROMa ;) )
    ZASEK: Akt II, zase jsem vsechno prolezl a vymlatil a zbyva me
    - Vymitit ducha z Francescy, mam Svate pismo, Svecenou vodu, Ruzenec, ale lektvar z madragory sem fakt nikde nenasel. Nejaka rada?
    - Pro Heidricha mam srdce, ale je tak nejak zavrenej v hladomorne :)
    - Taky uz mam v batohu druhou mrtvou holku (Prvni z Aktu I) a tentokrat ji nema kdo ohledat, knezi se do toho nejak nehrnou a spital s pitevnou aby clovek pohledal.
    - Pak je tam jeste najit kladivo, ale to nebude asi pro pribeh dulezite, ne?
    Takze nejaky hintik? Zase tam bloumam bezcilne
    YNOR
    YNOR --- ---
    hehe já vám to říkal, že to bude s tim portem každymu vrtat hlavou :))
    jinak teda to fakt yebu, jdu se konečně podívat do vzdálenyho okoli, skřetího vůdce si nechám na pozdějš 8)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SIRLOON: Problem s michanim lektvaru jsme uz vyresili, oprava bude v dalsim patchi (1.02 nebo vys).
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: No, je pekny ze to konecne nekdo napsal. Smutny je, ze se na to ptam uz tyden :-/
    Mozna by nekdo mohl cist posty zakazniku ...
    A neni cirou nahodou rozbity i portal u skretiho tabora? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam