• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ...jen pro info, pod linuxem se mi to rozbehat nepodarilo.

wine pada na "Unhandled page fault on read access to 0x00000000 at address 0x68b528d9 (thread 0009)", ve win7 na virtualboxu 3.0.12 (s emulaci direct3d) hra nenajde "compatible" grafickou kartu. Nevim jak jsou na tom s emulaci grafaren jiny virtualizacni softy, ale pochybuju, ze na tom budou lip nez posledni virtualbox, takze dal uz se snazit nebudu...
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: reseni je, ze do dalsiho patche (bude velmi brzy!) upravime to usavani bodu dovednosti. Ale nekde (u par bossu) to preci jenom zustane, u beznych nepratel to ale predelame na docasne snizeni vlastnosti. diky za podnet
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENKIN: Designer fail ...
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Jako to ze boss potvora (ten Istvan nebo co) ubira trvale vlastnostni, to me dosti zarazilo (cti extremne nastavlo) protoze si celou hru tuni clovek postavu, dostat se na dalsi level je konecne odmena ve hre a pak nejaka blba postavicka me defacto vezme treba 5 levelu dolu tim ze me snizi vlastnosti postavy behem treba minuty. Nastvalo me to proto ze kdybych si toho vsim driv tak loaduju a samozrejme udelam vse proto abych pracne ziskane vlastnosti neztratil, bohuzel uz jsem stare savy nemel. Tak jsem hold spadl ve hre vicemene zpet a musel jsem si body opet pricitat ke stejnym vlastnostem.

Co uz ale nedokazu pochopit, tak jak bezna potvurka (Stin) me dokaze trvale krast vlastnosti, behem 10 minut hrani me dokaze sebrat 40 bodu rychlosti cili 10 pracne vydobytych levelu postavy za nekolik dni hrani ?!?!?! WTF ?!?!?! Rychlost mam na 2 a mel jsem 44 takze to bude trvat asi do konce aktu III abych se vratil na stejnou uroven, takze dalsi hrani me nikam neposune, dostanu se akorat na uroven kde uz jsem byl ...

Toto me teda doslova znechutilo dalsi hrani. Jako paladin jsem trenovany pro boj z blizka a na vydrz a odolnost, ale jak mam bojovat s priserou, ktera me ubere vlastnost, kterou nedokazu vratit???? Jedine bojem na dalku, bohuzel vetsinu luku nemuzu pouzit a nejsilnejsi kouzlo, ktere umim je Mocne slovo, ktere ubere +- 10-15 zivotu, stejne Stin pribehne a zacne do me tesat, protoze je rychlej.

Takze je nejake reseni? Pecete se nedaji koupit v takovem poctu a ucinosti aby ijm bylo mozne sejmout kazdy stin z dalky.
    SVORO
    SVORO --- ---
    MIKEE: Mno kdež jsem to pročítal tak zloděj mě osbně výchází nejlíp Magii má hodně slušnou, a pak má nenápodnost nejdří jsem netušil jak ji používat a ted skoro jeden z nejduležitějších skillu :)) a z kousel používám levitaci to je skoro vše sem tam nějakou pečeť a pak mužeš verbovat vojáky :))
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    SVORO: jako zacinam chapat, ze zlodej to ma asi nejlepsi pac stejne mam ted u kneze i u palata luk nebo peceti, coz zlodej muze mit taky ...
    SVORO
    SVORO --- ---
    MIKEE: Nehraješ za zloděje :))
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    chm, hral jsem chvili za palata, ale to mne zatim ufrustrovalo, takze zkousim za kneze .. tam je to lepsi, ocisteni aspon nekde prodavaj, takze uz nemusim pokazdy kdyz na mne nekdo sahne do mesta se nechat vylecit od kneze, nicmene ted se trapim s pecetma, respektive s jejich nedostatkem .. ma knez nejaky utocny kouzlo na urovni peceti? (krome toho mi prijde, ze ty pecete s rozumnym pomerem cena vykon uz jsem skoro vsechny vykoupil, takze mi za chvili dojdou prachy a budu v pici) hlavne nerikejte otevri rany, pac to mi projde tak jednou z deseti, zkousel jsem na sebe nacastit nejakej ten buff na pruchodnost kouzel, ale neprijde mi, ze by to melo nejakej efekt ..
    takze moje shrnuti zatim je:
    palat: pokud vsechno nestrilim z dalky, tak se porad vracim s horeckou nebo otravou do mesta, to je des
    knez: pruchozi, ale kdyz dojdou levny peceti a nenajdu nejaky normalni utocny kouzlo co bych mohl castit jen za manu (protoze penize co padaj z nepratel zaplatej +/- lahvicky, ovsem uz nezaplatej pecet), tak to zacne bejt des taky ;]

takze, co delam spatne? ;]

a kdyz jsem u pribehu, tak tam jsem se ted taky trosku zasekl, vim, ze mam nekde najit baronku lindu (zmizela za skretiho utoku + vylejzala od kupce v noci), nicmene nikdo nevi kde bych ji mohl najit ... ceka se ted ode mne, ze ji budu sam hledat po lokacich, nebo mi nekdo rekne kde by mela byt? :}
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Tusim ze kouzlem Ocisteni na horecku a nebo vylecit u kneze v kostele.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    kdyz se nakazim nemoci (napr. horeckou) jak ji ze sebe dostanu dolu? korenarka je na mne nasrana a nikde nemuzu najit nejakej lektvar/kouzlo co by mne vylecilo
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: diky, mrknu na to.

ad SIRLION a CYBERWOLF: beru zpet :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CYBERWOLF: To i ja, neboj ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SIRLOON: kod inkvizitora jsem nevidel, tak nemuzu soudit, ovsem uz jsem videl takove veci, ze bych si takhle odvazne tvrzeni v zadnem pripade nedovolil. Ja vim, jak vypada peklo :)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Jeste prepokladam ze vyber Skripce, Strapadla nebo toho tretiho je asi jedno, ze. Vysledne muceni asi probiha na stejne "kol" ne?
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Drobne chybky, pokud je chcete opravovat:
    - v aktu II kdyz zadam ze chcu nekoho mucit a pak si to rozmyslim (pri volbe skripce, strapadla nebo toho tretiho) tak zvolim "Rozmyslel jsem si to" ale nemuzu quitnout dialog, vratim se opet na vyber mucicich nastroju, nevim jestli to takhle (ne)funguje i v Aktu I
    - Kdy vykouzlim dzina, chcipnu a az teprve potom se me dzin zepta co bych jako chtel udelat, tak nejde odpovedet na zadnou odpovedi protoze jsem mrtvej, nefunguje Esc (protoze jsem v dialogu) ani F9 (asi ze stejneho duvodu). Takze jedine reseni bylo kill Iquisitor a znovu spustit.
    - U Raubrittu jsou namalovane na mape take dvere do chajdaloupky v tom jejich tabore, ale relane tam zadne dvere nejsou.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: si nemyslim, skriptovani me zivi vic jak 3 roky a uz sem delal v hodne prasarnickach :)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Druhe dejistvi je asi jeste 3x ukecanejsi nez prvni. Obcas si rikam ze jste delali 9 let let nejakou knizni deseti-logii a pak jste k tomu pridali hru aby se nereklo ;) Nic ve zlem :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: To by byla skoda:)

Jen ze tady to prvni mam za nejakych 25 (kdyz nepocitam prvni spatne rozehrany pokus) i se vsema moznyma vedlejsima questama a 3x 25 stovku nehodi, tak se pro jistotu ptam
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: jestli ti budou 2. a 3. dejstvi pripadat kratke, tak snim svoji kopii Inkvizitora :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: Tak to doufam, ze budou nasledujici dve delsi, protoze jinak tech 100 hodin bude dost nadsazenych (a to ty dialogy vazne ctu:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam