• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    CYBERWOLF: Kyanidova kapsle pod jazyk, kdyz ses ohlidnul po skripci :)

V hlavnim mesta je to kruty boj, raci ani nevylizam za brany a jsem v krcme :)

To vis stiny kradou statsy ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: jeste ze nemela vzteklinu
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: měla zuby napuštěné prudkým jedem :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Metal is the Law! ;)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    zkousel jsem mucit nevinnyho a docela fajn ;)
    je videt, ze hru delali metalisti!
    YNOR
    YNOR --- ---
    dpc tady to fičí koukám :)) já budu muset počkat na novej komp ještě chviličku, než to zas rozjedu...s tou moji herkou to neni "poživatelny" :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Muzete mi rict, jak se muze nekdo v cele zasebevrazdit a jeste k tomu takovym fofrem, aby se tomu nedalo pri rozhovoru z oci do oci zabranit? Tohle je jedna z veci, co jsem ponekud nepobral...

Jinak si myslim, ze trojici kaciru uz mam, akorat se mi zatim podarilo obvinit jen jednoho z nich (ale ty, co s tim nejspis nemaji nic spolecneho, ty obvinovat muzu...). K tomu ta lapalie se zavrazdenym biskupem... doufam, ze z toho zmetka kacirskyho vypadne, kdo za tim stoji, protoze jinak jsem v tom az po usi - leda bych dospel k nejakemu skandalnimu odhaleni v ruinach, ale na to bych moc nespolehal:)

Tihle jsou nejak vychcanejsi, nez ti z Hillbrandu - bojim se domyslet, co bude v hlavnim meste :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    :))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    "Ja vim uplne presne jak zmizel biskup...uplne beze stopy, otce, tak je to..."
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    CROM: Ja jsem si toho take vsimnul, ale nechtel jsem verit vlastnim ocim :D Vubec je tam par dobrych vtipku. Zebrak Beckham :), Zatykani ovce je super :), Vyplaseni unozce svatbou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ale musi se prokladat Jamesonem, aby mel clovek o vikendu dost energie spat az do obeda ;))
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    no jo, to jsem tam daval jeste v dobe, kdy byl gambrinus dobry pivo. ale na ty brezance je pravda jeste stale chutne
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: to je ale zajimava souvislost, myslim ze me patrani po unoscich nyni nabere novy smer :D
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: to jsem rad, ze si toho nekdo vsimnul... :-) Ono to odpovida podekovani obsluze na Brezance... :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A abych nezapomel, co je to za podprahovou reklamu? Na vyvesnim stitu hospody v 2.aktu je logo gambrinusu ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    KERBOT: Jistě :))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    vyplati se vymlatit ty duchy u popraviste ze zacarovanyho sutru?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Nerad to rikam, ale SIRLOON ma pravdu. Kdyz uz chcete postavy mrzacit, ubirejte zkusenosti a snizujte level - to se da dohnat, ale tohle je vyslovene nezvratne, obzvlast v kombinaci se zlevnovanim zisku XP se stoupajici urovni.

A to uz jsem toho Istwana sejmul a niceho jsem si nevsim, tak bude mi moc neubral, nebo se nebudu stacit divit. Jeste na neco si mam krome Stinu davat pozor?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    vcera jsem to pustil potreti a jsem za kneze na cca 18tym levelu na easy, jdu s coklem a gustavem. moc se s tim neparu, vzhledem k tomu, ze maj nizkou odolnost vuci horecce atd, tak je obcas necham chcipnout a znova ozivim kouzlem :)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    PHOW_SAATCH: :D he he

CROM: Jako u bosse bych to cekal, ok dobra, to bych prezil, ale u lesni priserky ... fuj.
    Docasne snizeni ano, to se me zda jako rozumne. I ted musim hrat nekolik hodin znovu ze staresiho savu :/ coz je frustrujici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam