• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: to je ale zajimava souvislost, myslim ze me patrani po unoscich nyni nabere novy smer :D
    CROM
    CROM --- ---
    CYBERWOLF: to jsem rad, ze si toho nekdo vsimnul... :-) Ono to odpovida podekovani obsluze na Brezance... :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    A abych nezapomel, co je to za podprahovou reklamu? Na vyvesnim stitu hospody v 2.aktu je logo gambrinusu ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    KERBOT: Jistě :))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    vyplati se vymlatit ty duchy u popraviste ze zacarovanyho sutru?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Nerad to rikam, ale SIRLOON ma pravdu. Kdyz uz chcete postavy mrzacit, ubirejte zkusenosti a snizujte level - to se da dohnat, ale tohle je vyslovene nezvratne, obzvlast v kombinaci se zlevnovanim zisku XP se stoupajici urovni.

A to uz jsem toho Istwana sejmul a niceho jsem si nevsim, tak bude mi moc neubral, nebo se nebudu stacit divit. Jeste na neco si mam krome Stinu davat pozor?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    vcera jsem to pustil potreti a jsem za kneze na cca 18tym levelu na easy, jdu s coklem a gustavem. moc se s tim neparu, vzhledem k tomu, ze maj nizkou odolnost vuci horecce atd, tak je obcas necham chcipnout a znova ozivim kouzlem :)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    PHOW_SAATCH: :D he he

CROM: Jako u bosse bych to cekal, ok dobra, to bych prezil, ale u lesni priserky ... fuj.
    Docasne snizeni ano, to se me zda jako rozumne. I ted musim hrat nekolik hodin znovu ze staresiho savu :/ coz je frustrujici.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ja musel testovat inquisitora bez quickloadu, tak se tady nelitujte ;))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    vzdyt se to dole pise, ne? navic pravidelna kombinace normalnich sejvu a quick sejvu je u rpg zaklad
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SIRLOON: Ses citlivka.
    CROM
    CROM --- ---
    SIRLOON: nezlob se, ale usavani vlastnosti/skillu je typicky RPG prvek. Tady je mozna problem v tom, ze toho bylo az moc, coz beru, nicmene i tak se daji nepratele s timto druhem utoku zlikvidovat bez toho, aby hrac skoncil jako looser. Kdyz uz nic jineho, muzes si najmout vedlejsi postavu a mit ji jako zivy stit. Ale jinak mas pravdu, doba se od Larryho zmenila a dneska chce krac behem 5 hodin proklikat hernim svetem bez toho, aby mu nekdo sahal na staty...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SIRLOON: opakuju: otazka nazoru. A miry. A zvyku.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ESTEN: Super, takze Tobe nebude vadit az v pulce souboje zjistis, ze mas na sobe veci ktere ani nemuzes nosit? A od dob Larryho a Space questu se hodne zmenilo. Pokud Ti hra samovolne zlikviduje staty, na kterych ses zivotne zavisly, napriklad obratnost u zlodeje, pak je ta hra spatna
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SIRLOON: zas bych to neprehanel, jednak jestli nesejvujes, je to jenom tvoje chyba, a jednak ne vsichni sdileji tvuj nazor, ze co si jednou vydobudes, o to te uz hra nesmi pripravit. Jestlis hral stary adventury typu larry nebo space quest, vis o cem mluvim...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: sorry, ale z pohledu designera muzu s klidem rict, ze za tohle byste meli nekoho povesit za koule do pruvanu. A u bossu to same, neni akceptovatelne aby hra jen tak snizovala staty postavam bez moznosti ziskani zpet. To se na me nezlob ale je to debilita a to ze to nekomu pripada cool je trochu insane
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ...jen pro info, pod linuxem se mi to rozbehat nepodarilo.

wine pada na "Unhandled page fault on read access to 0x00000000 at address 0x68b528d9 (thread 0009)", ve win7 na virtualboxu 3.0.12 (s emulaci direct3d) hra nenajde "compatible" grafickou kartu. Nevim jak jsou na tom s emulaci grafaren jiny virtualizacni softy, ale pochybuju, ze na tom budou lip nez posledni virtualbox, takze dal uz se snazit nebudu...
    CROM
    CROM --- ---
    ENKIN: reseni je, ze do dalsiho patche (bude velmi brzy!) upravime to usavani bodu dovednosti. Ale nekde (u par bossu) to preci jenom zustane, u beznych nepratel to ale predelame na docasne snizeni vlastnosti. diky za podnet
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENKIN: Designer fail ...
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Jako to ze boss potvora (ten Istvan nebo co) ubira trvale vlastnostni, to me dosti zarazilo (cti extremne nastavlo) protoze si celou hru tuni clovek postavu, dostat se na dalsi level je konecne odmena ve hre a pak nejaka blba postavicka me defacto vezme treba 5 levelu dolu tim ze me snizi vlastnosti postavy behem treba minuty. Nastvalo me to proto ze kdybych si toho vsim driv tak loaduju a samozrejme udelam vse proto abych pracne ziskane vlastnosti neztratil, bohuzel uz jsem stare savy nemel. Tak jsem hold spadl ve hre vicemene zpet a musel jsem si body opet pricitat ke stejnym vlastnostem.

Co uz ale nedokazu pochopit, tak jak bezna potvurka (Stin) me dokaze trvale krast vlastnosti, behem 10 minut hrani me dokaze sebrat 40 bodu rychlosti cili 10 pracne vydobytych levelu postavy za nekolik dni hrani ?!?!?! WTF ?!?!?! Rychlost mam na 2 a mel jsem 44 takze to bude trvat asi do konce aktu III abych se vratil na stejnou uroven, takze dalsi hrani me nikam neposune, dostanu se akorat na uroven kde uz jsem byl ...

Toto me teda doslova znechutilo dalsi hrani. Jako paladin jsem trenovany pro boj z blizka a na vydrz a odolnost, ale jak mam bojovat s priserou, ktera me ubere vlastnost, kterou nedokazu vratit???? Jedine bojem na dalku, bohuzel vetsinu luku nemuzu pouzit a nejsilnejsi kouzlo, ktere umim je Mocne slovo, ktere ubere +- 10-15 zivotu, stejne Stin pribehne a zacne do me tesat, protoze je rychlej.

Takze je nejake reseni? Pecete se nedaji koupit v takovem poctu a ucinosti aby ijm bylo mozne sejmout kazdy stin z dalky.
    SVORO
    SVORO --- ---
    MIKEE: Mno kdež jsem to pročítal tak zloděj mě osbně výchází nejlíp Magii má hodně slušnou, a pak má nenápodnost nejdří jsem netušil jak ji používat a ted skoro jeden z nejduležitějších skillu :)) a z kousel používám levitaci to je skoro vše sem tam nějakou pečeť a pak mužeš verbovat vojáky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam