• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: ok du ho vyhrabat..
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Prave ze ja bych to rad opravil v programu pro patch 1.07 ... a ten save by me k tomu dost pomohl (protoze jinak stravim cas pripravou te situace a taky uz se nam hodnekrat stalo, ze se ta chyba projevi jen kdyz hrac predtim udelal jeste neco jineho a podobne).
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: tady :)

BLACKX:imho to neni savem ale tim patchem.. a dělalo to i v tej Pteronově hrobce co na mě zakouzlili ty parchanti z pekla. po reinstalaci sem jel z těch stejnejch savů a šlo to normálně...

InquisitorCZ-update1.05-setup.exe (7525077 B)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Jestli nekdo mate save, kde staci zakouzlit kobylky a ono se to zasekne, tak me ho prosim poslete a ja to zkusim opravit. Cim driv, tim lip - od pondeli jsem na dva tydny v cizine, takze potom chvili zadne opravy necekejte.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: Tak uvidime - bez kobilek se celkem obejdu. Ale pro jistotu: patch 1.05 se da sehnat kde?:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: reinstal a patch 1.05 vše spravil :) já sem teď v království chaosu tušim a to je peklo motám se tam vždycky 15 minut, pak se naseru a vypnu to :-D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak musim konstatnovat, ze to hlavni mesto je fakt velky - a na muj vkus je tam az moc vicepatrovych staveb
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: Jak jsem slibil, davam vedet: Dopadlo to dobre, seslat slovo moci na sebe se mi uz nepodarilo. Nicmene se mi stalo, ze jsem seslal kobylky a hra zamrzla - totalne. V podstate jak pise KOZINA.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    tak se mi to stává i když kouzlim kobylky jinde ve hře... dokud sem neměl patch 1.06 tak se to nestávalo.. super :(
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    měl někdo taky problém se seknutim hry v Pthereonově hrobce? když začnu mydlit ty posly z pekla, hudba hraje dál, občas je slyšet výstřel z luku ale obraz stojí...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Rozhodoval jsem se mezi Inquisitorem a Wolfensteinem, ale jak se tak rika, blizsi kosile nez kabat :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    BLACKX: muze byt, s patchem jsem to jeste nezkousel (momentalne uspesne abstinuju :) ). Kazdopadne az abstinovat prestanu, tak to zkusim patchnout a dam vedet, jak to dopadlo.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Pro zajimavost s tim slovem moci... zkousel jsem to, ale nebyl jsem schopny to na sebe seslat. Mozna zalezi jeste na necem nebo to taky (asi) mohl byt dusledek te chyby s tim nepresnym klikanim, kterou uz mam u sebe opravenou.
    YNOR
    YNOR --- ---
    NIXX: že se Vám do toho pletu pane Pařízek, ale ty odstřikovače, stěrače, to nemusíte hlásit, to přece vidíte .)
    NIXX
    NIXX --- ---
    YNOR: sterace stiraji, klakson troubi :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    tal už sem to pořešil :)) baronka tuhá,vallian bo jaxe mu nadává upálen a d´arvis propuštěn :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: já z tvyho :))
    CYBERWOLF: baronka čeče .) na jihu v hillu...jdu na to kouknout, snad pokročím .)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: ja bych ti treba i pomohl, ale kdyz mi nechces rict, kdo (a kde) ta zenska je, tak fakt nevim:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: hrajes to ty nebo ja ;))
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: no, dik za pomoc :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam