• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: save jsem uz posilal - a proto jsem dostal radu jak s tim nalozit. Jen jsem se o tuto informaci chtel podelit:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: jo to někdo psal.. pošli save.. a nebo zase patch 1.05 ten byl docela bezproblémovej..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jo a taky pozor na skryse s jedovou pasti, ktere se odhali postrehem - musi se otevrit driv, nez se postrehem zjisti past, jinak pri prohrabavani hra spadne.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Na druhou stranu, vcera mi to nejak podezrele casto padalo (muj pocitac tedy nekdy trochu caruje, ale tohle bylo dost)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Tak patch 1.08 chybu na konci opravil.. šlo video a konec :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak nejak si lamu hlavu s pripadem kralovrazdy, ackoliv mi to pripada jasne uz od chvile, kdy jsem nasel kuzi za kralovymi nehty a skrabance v obliceji prvniho rytire. Ted mam navic svedectvi od toho chlapika z prizemi a porad toho rytire nemuzu zatknout.

Co vic jeste potrebuju? Uz jsem upalil i lidi, proti kterym toho svedcilo min :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Doufam, ze to je taky nejaky (opraveny) bug. Kdyby to melo vsechno skoncit jen tak, to by bylo jak kybl studene vody
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    já sem zabil všechny padlý anděli a i toho posledního hajzla s patchem 1.05 v pohodě.jenže pak hra skočí do menu.. žádný outro nic :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    To ne - jelikoz by mel byt pristi tyden ten patch 1.08 co by to mel spravit, tak jsem si nakonec rekl, ze pockam na ten. Oninstalovat, nainstalovat, patchnout a doufat, ze to pobezi...to je snad lepsi par dni pockat:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: a to ti mrzne i s patchem 1.05?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: kdyz to necham, tak ano. Kdyz to ale zacne tuhnout a dam alt+f4, tak se da alespon rychle ukoncit:) A jak jsem zjistil, ten problem nedelaji jen kobilky, ale i trnova koruna a mozna vsechna podobna kouzla. A aby toho nebylo malo, tak (a fakt nemam predstavu jak k tomu doslo) nekdo to seslal na nekoho v jihovychodnim Alvaronu, takze ted nemuzu do hospody, ani k babe.

S nahrobkem diky za tip - asi jsem ho musel prehlednout (a pri te prilezitosti jsem znesvetil dva hrobky...no nic)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: jo do města snim můžeš bez problémů.. náhrobek se nachází na hřitově v pravym dolnim rohu...

jak ti hra zamrzá? uplně?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Na hrbitove jsem se rozhodl vratit do hrobu zombie Mansfelda (ci jak se jmenuje), u hrobu postavala parta paladinu a hned ze me sejmou, ze tam couram s ozivlou mrtvolou za zadkem. Jelikoz se mi nejak nedari najit jeho zmizely nahrobek(obzvlast prokleti rytiri, co vybafnou za rohem, zakouzli a zmrazi hru muj postup dost zpomaluji), tak bych se chtel zeptat, jestli si muzu dovolit s tou mrtvolou vyrazit do mesta, pripadne kde bych zhruba ten nahrobek mel hledat (abych zbytecne neznesvecoval hrobky, ze ano:) ).
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Diky, vidim to (a predavam dal kompetentni osobe).
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: eště sem objevil překlep u Bafometa, je tam jako Bafoemt
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Uz neni treba, melo by to byt opravene.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: diky
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak dneska se mi stalo to same kdyz na me (asi taky kobilky) zakouzlil Proklety rytir. Mam taky poslat save?
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: rád sem pomoh, ale sekalo se to i když sem tam nešel a zakouzlil sem kobylky jinde ( s patchem 1.06 )
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jj, inkvizitor neni tetris ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam