• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: jo do města snim můžeš bez problémů.. náhrobek se nachází na hřitově v pravym dolnim rohu...

jak ti hra zamrzá? uplně?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Na hrbitove jsem se rozhodl vratit do hrobu zombie Mansfelda (ci jak se jmenuje), u hrobu postavala parta paladinu a hned ze me sejmou, ze tam couram s ozivlou mrtvolou za zadkem. Jelikoz se mi nejak nedari najit jeho zmizely nahrobek(obzvlast prokleti rytiri, co vybafnou za rohem, zakouzli a zmrazi hru muj postup dost zpomaluji), tak bych se chtel zeptat, jestli si muzu dovolit s tou mrtvolou vyrazit do mesta, pripadne kde bych zhruba ten nahrobek mel hledat (abych zbytecne neznesvecoval hrobky, ze ano:) ).
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Diky, vidim to (a predavam dal kompetentni osobe).
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: eště sem objevil překlep u Bafometa, je tam jako Bafoemt
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Uz neni treba, melo by to byt opravene.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: diky
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak dneska se mi stalo to same kdyz na me (asi taky kobilky) zakouzlil Proklety rytir. Mam taky poslat save?
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: rád sem pomoh, ale sekalo se to i když sem tam nešel a zakouzlil sem kobylky jinde ( s patchem 1.06 )
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jj, inkvizitor neni tetris ;)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Diky, save pomohl :) Nevim, jak se to presne stalo, ale tvuj kouzelnik zpusoboval obeti asi 3000 malych zraneni za vterinu. Bohuzel ke kazdemu se vytvarela grafika a program to lehce zahltilo ;) Kazdopadne jsem to opravil.

Ted nejsou k dispozici ti spravni lide, takze nejde vydat hned novy patch, ale snad se to povede co nejdriv (muj odhad = pristi tyden).
    Pozn.: Melo by to mit oznaceni 1.08. Patch 1.07 byl uz pomalu nekde na ceske k hracum, ale ted nevim, jestli se vubec publikuje.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: zamálo :) rád pomůžu.. páč je to fakt pecka:)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Diky! Pozdeji odpoledne se na to podivam a snad se to povede opravit.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    BLACKX: ok du ho vyhrabat..
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KOZINA: Prave ze ja bych to rad opravil v programu pro patch 1.07 ... a ten save by me k tomu dost pomohl (protoze jinak stravim cas pripravou te situace a taky uz se nam hodnekrat stalo, ze se ta chyba projevi jen kdyz hrac predtim udelal jeste neco jineho a podobne).
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: tady :)

BLACKX:imho to neni savem ale tim patchem.. a dělalo to i v tej Pteronově hrobce co na mě zakouzlili ty parchanti z pekla. po reinstalaci sem jel z těch stejnejch savů a šlo to normálně...

InquisitorCZ-update1.05-setup.exe (7525077 B)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Jestli nekdo mate save, kde staci zakouzlit kobylky a ono se to zasekne, tak me ho prosim poslete a ja to zkusim opravit. Cim driv, tim lip - od pondeli jsem na dva tydny v cizine, takze potom chvili zadne opravy necekejte.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: Tak uvidime - bez kobilek se celkem obejdu. Ale pro jistotu: patch 1.05 se da sehnat kde?:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: reinstal a patch 1.05 vše spravil :) já sem teď v království chaosu tušim a to je peklo motám se tam vždycky 15 minut, pak se naseru a vypnu to :-D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak musim konstatnovat, ze to hlavni mesto je fakt velky - a na muj vkus je tam az moc vicepatrovych staveb
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: Jak jsem slibil, davam vedet: Dopadlo to dobre, seslat slovo moci na sebe se mi uz nepodarilo. Nicmene se mi stalo, ze jsem seslal kobylky a hra zamrzla - totalne. V podstate jak pise KOZINA.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam