• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak zde prikladam save

AutoSave-Level.zip (2777831 B)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Ted jsem to zkusil, ale funguje to bez problemu :( Doufam, ze to z toho tveho savu spadne i u me, jinak to bude problem opravit.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    BLACKX: Stalo se mi to opakovane (vzdy) pri ceste z ruznych lokalit na Glatzburgske popraviste - takze pocitam ze to pujde vyvolat s jakymkoliv savem. Kazdopadne vecer (nebo zitra vecer) poslu.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Mohl bys me prosim poslat save, jestli ho mas po ruce? Asi se ti to automaticky ulozilo pred prechodem levelu, tak idealne to.

Zkusim se na tu chybu podivat, pripadne to predam dalsimu programatorovi nebo odpovednym osobam :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: muzu povazovat tuto chybu za reportovanou, nebo ta mam psat jeste nekam jinam?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak musim s politovanim konstatovat, ze ackoliv jsem byl s patchem 1.09 docela spokojeny, protoze vsechno zrejme fungovalo, jak melo, hra nepadala a vubec bylo vsechno super, tak se precijen objevila jedna vada a to vada dost velka:

Kdyz vlezu na Glatzburgske popraviste (kam, pokud se nemylim, musim protoze je tam vchod do doupete jednoho z padlych andelu), tak se mi to jakoby nacte, ale vidim akorat interface v nejakem podezrele zubatem rozliseni a jinak cernou obrazovku. Pri kdyz zkusim na neco klikat, hra spadne.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    to spadlo kvuli tomu soundtracku. byl o nej desnej zajem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jede
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    inquisitor.cz nejede :( mozna tolik lidi chce patch 1.09?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MICKEY_MOUSE: a kterej z nich ze jsem ja? ;))
    btw: jinak toto je skutecne hudebni peklo... jasna dvojka hned za Cecho-Decho ;))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Inquisitor ma novej live soundtrack. myslim, ze se Phow_Saatchovi dost povedl: http://www.youtube.com/watch?v=AQZw2iykp1c
    gratuluju!
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak koukam, ze je update 1.09. Doufam, ze se s nim uz dostanu dokonce - kdybych mel narazit zas na nejaky nepruchodny blok, tak uz bych asi vyjmul dvd z krabicky a zatnul do nej sekeru :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    je spoiler i cedule oznacujici otevreny kanal vprostred chodniku? Tohle je podobny pripad...:)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    PHOW_SAATCH: No teď už to vím taky, ale kdo to měl tušit? :-))

Mně to tedy přišlo jako slušná léčka - na běžný questový předměty jsou ty mrtvolky přeci jen trochu velký a navíc jsem tak nějak měla pocit, že quest, ke kterýmu jsem je potřebovala, už mám hotovej. Skoro bych očekávala , že mě hra při pokusu o obyčejné vyhození takovýho zásadního "předmětu" nějak varuje.

Každopádně já už to mám šťastně vyřešené, tak třeba aspoň zavčas varujeme někoho jiného (i když teď mě napadá, že je to vlastně slušnej spoiler, ale já bych ho tedy bývala také uvítala už na začátku hry.... ;-))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Ale je to zrada - kdo by neco takoveho cekal? Ted uz se bojim vyhodit i lebku a sip, pro pripad ze by to po me jeste nekdy nekdo chtel.

Kdyz se nad tim zamyslite, tak kdyby tam inkvizitor coural celou dobu s jednou az tremi mrtvolami na zadech, tak by muselo byt poznat ze se blizi po cichu driv, nez by byl vubec na dohled. V (tolik navstevovanych) cirkevnich stavbach by museli po jeho navsteve spotrebovat spoustu kadidla, aby to prebili. Nemrtvi na hrbitovech by ho nechavali napokoji, protoze by si mysleli, ze se taky rozklada. A to ani nemluvim o tom, kdo se s tim ma tahat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HELOUN: vyhazovat mrtvoly z batohu opravdu neni dobry napad ;))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    asi zkusim paladina...
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CYBERWOLF: :-))) Když jsem tenhle quest dostala zadanej, tak to se mnou taky málem seklo.... Každopádně obávám se, že náhradní řešení neexistuje - já jsem těla nakonec dohledala přes starý save metodou "tady tělo ještě mám, tady už ne" a následným prohledáním lokace, kde jsem byla mezitím. Nakonec mi celý to pátrání trvalo cca půlhodinky, což mi přišlo ještě snesitelný - přeji hodně štěstí! :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak jsem zjistil, ze budu potrebovat vsechny 3 mrtvoly. Bohuzel je tak nejak nemam u sebe, lepe receno, jsou neznamo kde. Jestli pres tohle nejede vlak, asi se pujdu utopit
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    No, tak se mi to nakonec povedlo (nevim, jestli to souvisi s tim, ze jsem rytire hlidajiciho vchod do 3.podlazi obehnul, ale nakonec to nespadlo). Od tohohle momentu jde vsechno jak po masle.

V kazdem aktu byl nejaky moment, kdy nebylo moc jak dal a vsechno to drzelo na jednom bode, ale tohle uz bylo az moc frustrujici. A hlavne - ted uz zas jde vsechno jak po masle... tedy zas tak jednoduche to neni, ale proste jsou moznosti, co se daji zkouset a neni to beznadejne behani od certa k dablu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam