• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MICKEY_MOUSE: a kterej z nich ze jsem ja? ;))
    btw: jinak toto je skutecne hudebni peklo... jasna dvojka hned za Cecho-Decho ;))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Inquisitor ma novej live soundtrack. myslim, ze se Phow_Saatchovi dost povedl: http://www.youtube.com/watch?v=AQZw2iykp1c
    gratuluju!
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak koukam, ze je update 1.09. Doufam, ze se s nim uz dostanu dokonce - kdybych mel narazit zas na nejaky nepruchodny blok, tak uz bych asi vyjmul dvd z krabicky a zatnul do nej sekeru :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    je spoiler i cedule oznacujici otevreny kanal vprostred chodniku? Tohle je podobny pripad...:)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    PHOW_SAATCH: No teď už to vím taky, ale kdo to měl tušit? :-))

Mně to tedy přišlo jako slušná léčka - na běžný questový předměty jsou ty mrtvolky přeci jen trochu velký a navíc jsem tak nějak měla pocit, že quest, ke kterýmu jsem je potřebovala, už mám hotovej. Skoro bych očekávala , že mě hra při pokusu o obyčejné vyhození takovýho zásadního "předmětu" nějak varuje.

Každopádně já už to mám šťastně vyřešené, tak třeba aspoň zavčas varujeme někoho jiného (i když teď mě napadá, že je to vlastně slušnej spoiler, ale já bych ho tedy bývala také uvítala už na začátku hry.... ;-))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Ale je to zrada - kdo by neco takoveho cekal? Ted uz se bojim vyhodit i lebku a sip, pro pripad ze by to po me jeste nekdy nekdo chtel.

Kdyz se nad tim zamyslite, tak kdyby tam inkvizitor coural celou dobu s jednou az tremi mrtvolami na zadech, tak by muselo byt poznat ze se blizi po cichu driv, nez by byl vubec na dohled. V (tolik navstevovanych) cirkevnich stavbach by museli po jeho navsteve spotrebovat spoustu kadidla, aby to prebili. Nemrtvi na hrbitovech by ho nechavali napokoji, protoze by si mysleli, ze se taky rozklada. A to ani nemluvim o tom, kdo se s tim ma tahat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HELOUN: vyhazovat mrtvoly z batohu opravdu neni dobry napad ;))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    asi zkusim paladina...
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CYBERWOLF: :-))) Když jsem tenhle quest dostala zadanej, tak to se mnou taky málem seklo.... Každopádně obávám se, že náhradní řešení neexistuje - já jsem těla nakonec dohledala přes starý save metodou "tady tělo ještě mám, tady už ne" a následným prohledáním lokace, kde jsem byla mezitím. Nakonec mi celý to pátrání trvalo cca půlhodinky, což mi přišlo ještě snesitelný - přeji hodně štěstí! :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak jsem zjistil, ze budu potrebovat vsechny 3 mrtvoly. Bohuzel je tak nejak nemam u sebe, lepe receno, jsou neznamo kde. Jestli pres tohle nejede vlak, asi se pujdu utopit
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    No, tak se mi to nakonec povedlo (nevim, jestli to souvisi s tim, ze jsem rytire hlidajiciho vchod do 3.podlazi obehnul, ale nakonec to nespadlo). Od tohohle momentu jde vsechno jak po masle.

V kazdem aktu byl nejaky moment, kdy nebylo moc jak dal a vsechno to drzelo na jednom bode, ale tohle uz bylo az moc frustrujici. A hlavne - ted uz zas jde vsechno jak po masle... tedy zas tak jednoduche to neni, ale proste jsou moznosti, co se daji zkouset a neni to beznadejne behani od certa k dablu
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak jsem nasel v citadele vchod do podzemi (ci byl napad dat vchod do podzemi do druheho patra?), probil jsem se az do druheho podzemniho podlazi, ale pri kazdem pokusu o sestoupeni do 3. podlazi hra spadne.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak tedy kdyz v citadele vylezu az na strechu, tak na me tamejsi rytiri utoci, ale nenasel ten velmistr tam proste neni.

Krom toho si stejne myslim, ze je za tim ten de Guise ale nemam jak mu to dokazat. Me ten treti akt nejde, proste se nemuzu hnout z mista, chodim z jedny strany na druhou a nikde nemuzu nic udelat.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: 1) Jak mam vymlatit citadelu? Sice uz mam od 3 chlapiku povoleni zatkout toho velmistra, ale nikde ho nemuzu najit. Nejaky rytir tam sedel vevnitr, dal mi ukol privest zpatky toho paladina co mu ruplo v kouli a zacal vrazdit na potkani. Jenze kdyz jsem mu dones amulet silenstvi, blbec si ho nasadil a ted je tuhej - a protoze uz nevim jak se jmenoval, tak jen doufam, ze to nebyl on.

2) mam od araba
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF:1) tak to teda nevim, di vymlátit citadelu, a až najdeš uplně vespod toho hlavního, tak Letti se stebou začne bavit..

2) toho hlavního v alvaronu.. tak musíš počkat až na ten quest... máš ho od toho araba?

3) já mu nezatopil... zatopil sem snim :D moc hezky hořel..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: diky za pomoc, ale...

1) to je problem - oni se se mnou moc nechteji bavit

2) Tady si mozna nerozumime - ja chci ty tri sosky najit, ale kdyz prijdu na mista, kde by mely byt, tak je proste nenajdu. Potrebuju k tomu tedy jeste tu kroniku? Jmeno je mi povedome, ale nevzpominam si jestli nebo kde jsem ji nasel. Podzemi ktereho kostela mas na mysli?

3) Tak krovi - a ha hledal kratery. Ten zmetek zahradnickej me teda pekne zaved. No co, asi mu pujdu zatopit :)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF:1) pokud si dobře pamatuju musíš to mít jako quest.. zeptej se lettiho a toho papaláše v kostele nahoře.

2)Musíš mít u sebe 3 sošky a knihu Killiánovu kronika. Knihu najdeš podzemí kostela v 2 patře. V tajné místnosti je knihovna, a v ní je kniha.

3)je to takový křoví, tušim že vedle nějaký skály.. hledej.. :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Chci se zeptat - abych mel jistotu, ze mi jen neco dalsiho schazi a ze to neni zas nejaky bug:

Vyresil jsem pripad se skamenelym rytirem, mam (na krku) nahrdelnik smrti, v batohu Necronomicon a u hrobu te komorne na popravisti nemuzu zjistit vic, nez ze byla upalena (pritom se ve meste vyptavam kde koho, jak mluvit s mrtvymi a v knize je to napsane).

Mam zavet nejakeho toho biskupa z hrobky, kde je popsane umisteni tech tri sosek. Nasel jsem jedno misto, u stromu smrti u Hillbrandu, najdu tam parez, ale neda se otevrit - zavet mam s sebou.

A do tretice, u vyslechu se mi zahradnik priznal, ze je sektar a ze delal sabat v zahradach v nejake jeskyni, do ktere otevrela pruchod padajici hvezda. Prolezl jsem zahrady krizem krazem, nasel jsem 3 kratery a ani do jednoho se nedalo vlizt.

Mam svedectvi Tristana, videl jsem rytiruv skrabanes v obliceji a stejne ho nemuzu obvinit z kralovrazdy.

Je tohle vsechno normalni, nebo je nekde neco rozbiteho?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOZINA: save jsem uz posilal - a proto jsem dostal radu jak s tim nalozit. Jen jsem se o tuto informaci chtel podelit:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CYBERWOLF: jo to někdo psal.. pošli save.. a nebo zase patch 1.05 ten byl docela bezproblémovej..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jo a taky pozor na skryse s jedovou pasti, ktere se odhali postrehem - musi se otevrit driv, nez se postrehem zjisti past, jinak pri prohrabavani hra spadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam