Budem tu za debila, ale Inquisitora som objavil až teraz a som nadšený atmosférou a príbehom, ale mám pár dosť zásadných problémov:
- hrám za paladina a v zásade som sa zasekol hneď na začiatku. Netopierov okolo Hillbrandtu vytlčiem ešte celkom bez problémov, prekecám všetkých v meste, s pomocou stráží prežijem aj atentátnika, ale ďalej neviem, čo robiť. Všetky questy (Paul, Jullian, stratené osoby) vedú mimo mesto a v zásade všetko okrem netopierov ma strašne valcuje. Pavúky ma otrávia a skapem, poloobrov ešte celkom dávam, ale nie vo dvojiciach, troll ma utratí. Na lepšiu výbavu síce mám prachy, ale nemám schopnosti, ktoré zase získam len levelovaním, ktoré je možné len vtrdy, keď niečo zabijem. Halp?
- rád by som sa porozprával s Edmundom d'Arvais alebo ako sa volá, každopádne je asi zatvorený v budove kapituly, kam sa nedostanem ani ako paladin, kým nebudem "zasvätencom" - a to dokonca ani v prípade, že mám inkvizičné povolenie na jeho zatknutie, lulz.
Tak neviem. Ako sa stanem zasvätencom? Minimálne by som sa rád porozprával s hlavným podozrivým.
Dík za info, akékoľvek tipy do začiatku extrémne pomôžu, rád by som to hral ďalej, ale fakt neviem, ako zvládať tie ultratuhé boje.