• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    5.11 Tactical series

aneb jak vypadá produkce určená i do jiné džungle, než jen ta "civilizovaná"
    FINSON
    FINSON --- ---
    DESEO_MORTAL: Protože to, co má na hlavě, vypadá jako dámskej šátek + plátěná taška přes rameno dtto.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: ma, ja o necem podobnym premejslel uz nejakou dobu, ale pak jsem si presne rekl, ze na nyxu to bude spis o trochu jinych stylech, nez bych si predstavoval. co se panskych zaezitosti tyce teda
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    FINSON: proc je to divny? takovej normalni mestskej styl
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: me pirjde, ze maj ponozky, takovy rezave hnedy
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    pry se nezobrazuji.. pak tedy pres web - panske klobouky Still Life
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    Still Life
    Rumpler

Oscar Wild

Lil Dap
    SHAKI
    SHAKI --- ---
    jde videt ze moc nesledujete trendy ;) nenosit ponozky je in a kdyz uz teda tak se to ma ukazovat ;) .. viz napr. GQ rules - day 9 Go Sockless http://www.gqrules.com/welcome.php?tip_id=9
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    mozna maji silonky :) tedy, ciste prakticky muzou mit i mini ponozky, ale stejne si myslim, ze muzum by v takovem pripade nohy byt videt nemely
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    Nejprve bile, pak tmave, ted bez? Vazne netusim proc nemaji ponozky a priznam se ze jsem si toho nevsimla. Mne se libi ta kombinace barev.
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    BRUISE: mam rada kostky a projmuta saka.. :) ale prekvapuje me, ze nemaji ponozky
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    Tom Ford - spring 09
    SASH
    SASH --- ---
    KOKES: no tak konkrétně tohle jsem hodila kvůli botům co se mi líbily, očividně jsem to málo zdůraznila
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    LE_JOUEUR: ten první účes je mňam.. i když by mohl být o něco kratší..
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    LE_JOUEUR: heh. hooodne hustý, od Gicciho..? von je prostě BUUUUH
    KOKES
    KOKES --- ---
    Pravda.
    Díky, když na něco narazím, pastnu to sem:-)
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    KOKES: mne negativni kritika nevadi :) zalezi, co kdo bere jako "muzstvi", pro nekoho to je upoceny sledovac televize, pro nekoho muz vypadajici jako zena.. nechci tu psat "tak sem nechodte", ale naopak "inspirujte svym stylem ostatni" :)
    snad se tu tedy objevi i neco i pro tebe :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    LE_JOUEUR: těžký no, chápu, že jsem uvedl negativní kritiku. Bohužel nemám čas prolézat web a hledat, co se mi líbí. Obecně: když muž vypadá jako muž a žena jako žena. A ne obráceně.

Jak je psáno na záhlaví: "doplňky, které dělají z chlapců muže"
    Což se zrovna např. o tomhle říct nedá
    SASH: :-D
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak tohle: SASH bych na sebe taky nevzal, ale nepřipadá mi to emo nebo gay. Je to hodně odvážné, ale mužné.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mně se líbí tohle: ONA_MAKARONA, SASH.
    Neutrální stanovisko mám k IM_MORTAL, na sebe bych to ale nevzal, je to na mě moc extravagantní, tady: LE_JOUEUR nejsou špatní ti dva po stranách, ten černoch je moc "gangsta", a zbytek víceméně děs běs.
    Ale možná je to jenom tím, že je mi skoro 30 a jsem konzerva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam