• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    rozbalit záhlaví
    AGOG
    AGOG --- ---
    YAMAJKA: V Pisku. Ale v eshopu je.
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    AGOG: v jakym shopu PF si byl? todle sáčko neznám a to tam dělám... a ani v katalogu neni..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    nice
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    posli fotku sebe v tom
    cistirna by mela bejt ideal. saka se neperou nikdy az na vyjimky
    AGOG
    AGOG --- ---
    tedy Filipi
    AGOG
    AGOG --- ---
    Tamto je v CB az tam budu mit cestu tak se podivam o co vlastne slo. Ale dnes jsem zasel nahodou do obchodi Pietro Fillipi a neodolal jsem krasny cerny kosili a lezernimu kremovemu sacku. Je to docela o necem jinym nez Sevcik. http://www.pfshop.cz/ Teda na me vypadaji ty veci lepe nez na tech figurinach :)
    Akorad bych potreboval poradit jak to vycistit, sacko je bavlne s 20% lnu a nesmi se prat. V cistirne to zvladnou bez uhony?
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Musim to nejdriv zkontrolovat :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: ceny jsou torchu over my budget, ale zase neni nad hezky boty
    AGOG: proc se o ten jeden nepodelis? pokud je dobrej, tak majitel bude mit radost, ze tam nekdo prijde
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: DESEO_MORTAL: No...videl jsem asi jeden, ale to znamena, ze existuji! ;-)

Nojo boty jsou u nas nedocenene to se vi. Ale tohle je uz skoro moc :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: myslim, ze zadnou ani nepotrebujeme... message byla jasna: v cechach je obleceni nehorazne predrazeny. za cenu, za jakou v americe (nebo v nemecku, ale nemam zkusenost) koupime guess my tady sezeneme mozna tak kenvelo nebo h&m
    vazne, nakupovat v praze obleceni je utrpeni. zadny vyber a obrovske ceny. obchudky, o kterych mluvis jsou povetsinou jenom nase fantazie - kolik takovych opravdu najdes?
    AGOG: http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductArray.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306420992&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474399545537&bmUID=1240683282041&use_parent=1&SECSLOT=MN-2-Classic+Drivers+For+Spring&pid=The%20Men%27s%20StoreMain
    jdu setrit na boty:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: To je vec nazoru. Nedostali jsme zadnou konkretni informaci o jaky model se jedna, pouze ze uplne cizi clovek koupil nejaky oblek za 10-12k v Nemecku. Nevim jak konkretni model vypada na nem, jak by vypadal na Tobe, dopredu se predpoklada, ze kdyz je neco Boss ze to je proste lepsi a hezci coz je nesmysl. Kdyz pomineme proflaknutou znacku Boss v CR je spoustu zajimavych malych obchodu kde se ceny pohybuju 10k+ a ackoliv nejsou Boss nabizi zajimave a ne konfekcni zbozi, ktere se nevyrabi masove. Takze jedinny limitujici prvek jsou penize a predstavivost, kterou vidina nejake obecne zname znacky dost omezuje.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ted nevim, jestli boss nebo hugo boss, ale jedno z toho se tam sije
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: jako to je tvuj budget, kterej nikoho moc nezajima... LE_JOUER jenom rikala, ze je zbytecny chodit do OP prostejova, kdyz za stejnou cenu muzes sehnat kousek za hranicema lepsi design
    (prostejovacke povisle kalhoty fuj fuj:-D btw presto, ze boss se sije v prostejove:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Me prijde oblek za 10 zbytecnej proto nevim v jaky kvalite je dejaji tuzemsti vyrobci. A boss pro me zase tolik neznamena :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: kdybys chodil v obleku porad, tak bys asi mel vic nez jeden. pointa LE_JOUEUR: je v tom, ze za co tady koupis OP srostejov nebo blazek, jinde koupis boss nebo neco jinyho... nedavno se mi pani snazila vnutit nechutnej pierre cardin za 30 zlevnenej na 15... bleh
    AGOG
    AGOG --- ---
    LE_JOUEUR: Ano pokud bych chodil v obleku porad tak bych koupil taky nejaky okolo 10k. Bohuzel nemam moc prilezitosti.
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    DESEO_MORTAL: ten je krasny
    co se tech obleku tyce.. jednomu svemu uciteli chvalime hnedy jemny manzestrovy oblek od bosse, v insbrucku ho vysel myslim na 12 tis., jeden znamy ted koupil bosse nekde v nemecku taky asi za deset - takze bych se na op a podobne znacky vykaslala, pokud je moznost vyjet na nakupy za hranice.
    z normalnich znacek mam rada obleky/kosile v zare a v h&m
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: to jsem delal vzdycky rad:-D vzdycky jsem se koukal na elegantne obleceny chlapy a rikal si : tohle by mi sluselo, tohle ne, zaroven na typky obleceny strasne. snazil jsem se neodvratit pohled, ale zafixovat si, abych na sobe nikdy nic podobnyho nemel:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Ale jo takhle to beru. To mi pripomelo se kouknout co ze to mam doma a usoudil jsem, ze ackoliv u druhych si vsimam samotnemu mi nektere detajly unikly. Tak si to alespon nemusim setrit, je treba to rychle obnosit :)

DESEO_MORTAL: Jo libi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam