• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DESEO_MORTAL: jako stihleho vidim napr #12, ty #1 a #8 fakt ne, vzdy z nich couhaji kosti i pres saty...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    NAVARA: v celku normos, jsou i stihli chlapi (mezi nima ja)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DESEO_MORTAL: nejvice fotky 1. a 8. v poradi
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    VOP: v cerny ruzi nahore je outlet... jinak nejak... nevim, blazek ma jakysi outlet
    NAVARA: kde? ktery?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nahodou vyborny! oko zaslintalo .)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    YAMAJKA: az dodnes jsem nevedel, ze jsou i anorektici :)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    yama se nudí v práci, tak vám sem nahodí pár hezkejch obrázečku, aaaano? :)

etro Yohji Yamamoto

versace versace

DaG gucci

gucci gucci

J.P.Gaultier J.P.Gaultier

j.p.g. armani

armani armani
    VOP
    VOP --- ---
    Neměl byste někdo dobrý tip na např. outlet s pánskými obleky nebo prostě na něco za přijatelné ceny? (Pha)

Potřebuju se hodit do gala na promoci, na druhou stranu ho snad občas využiju i k jiným, o něco míň formálnějším příležitostem, takže doporučenej podnik nemusí nabízet jen striktně konzervativní styly

ZN.: v problematice se absolutně neorinetuju, jakejkoliv tip vítán :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    DESEO_MORTAL: diky, to by mu fakt seklo! :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    zkusim jeste jednou
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    dalsi svetlej Clairborne by John bartlett Mens

a Bartlett byl vzdycky dobrej:-D
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MIMISEKU: tos mela tzv. Czech Day:-D debilni prodavacky co jsou chytrejsi nez vsichni ostatni. kdyz chce svetly oblek,, am ho mit ne:-D
    pr. Hermes
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    shaneli jme pro manzela svetly oblek, jakoze na leto, ale u blazka i luigiho meli same tmave barvy, a na dotaz se na nas udivene divali, ze preci svetle obleky posledni dobou se opravdu nevyskytuji na modni scene obleku, jedine tmavy ton - opravdu je svetly oblek v lete tolik out? manzel je pihaty se zelenyma ocima, neco bezovo-zelenkave by mu sluselo jsem myslela, a co klasicke "plazovo-mafianske" ciste bile obleky?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    TOPOLOGIC: bleeee versace
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    DESEO_MORTAL: Jsme takova spolecnost "pro vsechno".. ted uz tyhle kosile nosim jen tak obcas na prochazku, v praci by mi to neproslo, jakmile nemam oblek, co vypada minimalne jako od Versaceho, tak se semnou ty nanicovate kreatury nebavi:-))))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    TOPOLOGIC: a kde delas prosimte:-D vysivka na prsou je fakt husta:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    Kdyz jsme u tech svalnatcu, libili se mi dokonale strihy na Klasuove ochrance. Mel nejaky projev na Prazskem vystavisti tak jsem tu skupinku nahodou zahlednul.
    AGOG
    AGOG --- ---
    TOPOLOGIC: Vsak je to sako sportovniho typu, zatim jsem nanarazil na jiny "must have". Sevcika jsem hodil na Aukro jak jsme se zacali bavit o detajlech tak me desne stve :)
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    vlastně odkaz na petruv a filipuv shop tady ani davat nemusim, protoze to znas:)
    TOPOLOGIC
    TOPOLOGIC --- ---
    AGOG: oh sorry spletl jsem se, je to http://www.pfshop.cz :-))

Me je to jedno si ho klidne nos, jenom rikam, ze to neni absolutne muj vkus, nemam rada kapsicky na prsou tohodle strihu:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam